23 / 04 / 2024

zeytinburnu gayrimenkul projeleri

zeytinburnu gayrimenkul projeleri

Zeytinburnu Belediyesince EPOS ve REIDIN araştırma şirketlerine hazırlatılan raporlarda, ilçede gayrimenkul fiyatlarının 5 yılda yüzde 112 değer kazanacağı tahminine yer veriliyor.

TOBB Zeytinburnu'nda ön talep süreci başladı!

Kalkavan Yapı-Hasan Sever Inşaat-Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı, İstanbul'un en önemli arazilerinden olan Zeytinburnu Sahil'de rezidans, konut, ofis, ticari üniteler ve zengin sosyal yaşam alanlarından oluşacak proje hayata geçirecek.

Viven İnşaat, 2024'te yeni projeleri ile gayrimenkul sektörüne hız kazandıracak

Viven İnşaat, İzmir ve Çeşme’de hayata geçirdiği yeni projeleri ile gayrimenkul sektöründe liderliğini sürdürmeyi amaçlıyor. Şirket tarafından  2023 yılı değerlendirildi ve 2024 yılına dair hedefler ve yeni projeler paylaşıldı. 

Güney Kore'de gayrimenkul projeleri daha sıkı denetlenecek!

Güney Kore Maliye Bakanlığı Cuma günü yaptığı açıklamada, finansal istikrarı arttırmak için gayrimenkul projelerinin daha sık izleneceğini açıkladı. 

Ertuğrul Doğan: Trabzonspor'un gayrimenkul projelerinde önemli bir yol kat edildi! 

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, kulübün gayrimenkul projeleri ve Türk futbolu ile ilgili önemli son dakika açıklamalarında bulundu. Peki kulübün gayrimenkul projelerinde son durum ne? İşte Doğan'ın o açıklamaları...

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa AKTİM Çarşı-Ofis'i için düğmeye bastı! 

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa'daki, yeni ticari gayrimenkul projeleri olan AKTİM Çarşı-Ofis'in temelini atmaya hazırlandıklarını bildirdi. 

Bakyapı'dan Bursa'ya mobilya alışveriş merkezi geliyor! Mobyland için düğmeye basıldı!

Bursa’da hayata geçirdiği konut projeleriyle tanınan Bakyapı, 2024 yılında ticari gayrimenkul projeleri için kolları sıvadı. Bursa’nın en büyük mobilya alışveriş merkezi olarak tasarlanan Mobyland projesi hayata geçirilecek.

Çin'de emlak krizi büyüyor! Nitelikli gayrimenkul projeleri için kredi geliyor mu?

Çin'de mortgage boykotu devam ederken, düzenleyici kurumlar tarafından dikkat çeken bir adım atıldı. Düzenleyici kurumlar bankaları nitelikli gayrimenkul projelerine kredi sağlamak amacıyla teşvik edecek. 

6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı 24-27 Kasım'da!

CNR Emlak-Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı, 24-27 Kasım 2022 tarihleri arasında yapılacak.

Zeytinburnu İETT Blokları'nı Akkuş Gayrimenkul dönüştürüyor!

Alya 4 Mevsim projesinin lansmanını gerçekleştiren Akkuş Gayrimenkul, Zeytinburnu İETT Blokları'nı dönüştürecek.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Zeytinburnu Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Zeytinburnu Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Lüks gayrimenkul projelerinde artış!

Yaz sezonunun yaşandığı bu günlerde özellikle tatil bölgelerinden gayrimenkul projeleri artıyor. Bu bölgedeki gayrimenkul projeleri yerli ve yabancı yatırımcıların ilgisini çekti. 

Kripto piyasalarında gayrimenkul projeleri hazırlanacak!

Kripto para platformu olan Bitci, Blockchain'de gayrimenkul projelerini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Hayata geçirilecek proje ile Bitci 10 ülkeye açılacak. 

Skyland İstanbul'da ofis ve rezidanslar bir arada!

Hayata geçirdiği gayrimenkul projeleri ile adından söz ettiren Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, Skyland İstanbul Projesi hakkında değerlendirmede bulundu.

Akkuş Gayrimenkul yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Yeni projelerle inşaatın payını artıracak Akkuş Group ve Lübnanlı El Khatib Group ortaklığıyla kurulan BOSS4 Gayrimenkul, yatırımda hız kesmedi. 300 milyon TL'lik üç projeye başlayan grup, Zeytinburnu ve Esenyurt'ta yeni projeler hayata geçirecek.

zeytinburnu gayrimenkul projeleri Haberi

zeytinburnu gayrimenkul projeleri

Zeytinburnu Belediyesince EPOS ve REIDIN araştırma şirketlerine hazırlatılan bağımsız gayrimenkul raporlarına göre, Zeytinburnu'nda gayrimenkul fiyatlarının 5 yılda yüzde 112 değer kazanacağı tahmin ediliyor.


Raporlara göre, İstanbul'da bugüne kadar deri fabrikaları, tekstil atölyeleri, Demirciler Çarşısı ve Nakliyeciler Sitesi gibi merkezleriyle adından söz ettiren Zeytinburnu büyük bir değişim ve dönüşüm yaşıyor. İlçe, E-5 Karayolu, Avrasya Tüneli, mevcut ve planlanan raylı sistemleriyle ulaşımda avantajlı bir konuma geldi.


Uzmanların Londra ve Barselona benzeri bir gelişim göstereceğini öngördükleri Zeytinburnu'nda, gayrimenkul fiyatlarının 5 yılda yüzde 112 değer kazanacağı tahmin ediliyor.


Raporların tanıtımı dolayısıyla düzenlenen panelde konuşan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Zeytinburnu'nun, Tarihi Yarımada'nın hemen yanı başında yer almasına karşın geçmişte İstanbul'un avantajlarını kullanamadığını söyledi. 


Aydın, ilk seçim kampanyasında Zeytinburnu'na kentsel dönüşüm yapacakları vaadinde bulunduğunu belirterek, şunları kaydetti: 


"O zaman...