27 / 04 / 2024

zeytinburnu hazineli arsa

zeytinburnu hazineli arsa

TOBB, Zeytinburnu'nda 'hazineli' arsayı satın alması halen kentsel dönüşüme hazırlanan Zeytinburnu'nda emlak fiyatlarını en yüksek seviyeye çıkardı. Metrekare fiyatları bir ayda yüzde 17,5 arttı.

Zeytinburnu'nda devlerin dev arsa alışverişi! 

Tekfen Holding, Zeytinburnu Merkezefendi'de yer alan 16 bin 995 metrekarelik arsasını Özak GYO'ya sattı. Arsanın satışı 744 milyon 97 bin 200 TL + KDV bedel ile yapıldı. İşte ayrıntılar...

İller Bankası, Zeytinburnu ve Göktürk'teki 3 adet arsayı satıyor! İhalesi 24 Kasım'da!

İller Bankası A.Ş., İstanbul ili Eyüpsultan ilçesi Göktürk mahallesi ile Zeytinburnu ilçesi Beştelsiz mahallesinde bulunan arsaları, İller Bankası Anonim Şirketi Satış, Kiraya Verme, Kat Karşılığı ve Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İhale Yönetmeliği kapsamında satıyor. İşte ayrıntılar...

İBB, İstanbul'daki 3 arsayı 715 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor! Arsa alacaklara fırsat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul ili, Fatih, Kağıthane ve Zeytinburnu ilçelerinde yer alan 3 arsayı satıyor. İşte İstanbul'da yapılacak arsa satışına ilişkin tüm merak edilenler...

Yeşil GYO Zeytinburnu gayrimenkulu 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul, Zeytinburnu, 2945 ada, 51 nolu parselde bulunan Arsa vasıflı taşınmazın yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut, Zeytinburnu Beştelsiz projesini tasfiye etti!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı  Zeytinburnu Beştelsiz Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi kapsamında inşa etmeyi planladığı projeyi tasfiye etti...

Emlak Konut Zeytinburnu Beştelsiz 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Zeytinburnu Beştelsiz Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Zeytinburnu'nda 14.9 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından Zeytinburnu Kazlıçeşme'deki bir arsa ihale ile satılıyor..

Kazlıçeşme'de 15 milyona satılık deniz manzaralı arsa!

İstanbul Defterdarlığı Zeytinburnu Kazlıçeşme'deki arsayı 14 milyon 950 bin TL bedelle satışa çıkardı. Arsa daha önce de satıla çıkmıştı ancak satılamamıştı...

Zeytinburnu Kazlıçeşme'de 14.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Zeytinburnu Kazlıçeşme Mahallesi'nde yer alan arsayı ihale ile satıyor. İhale 26 Aralık'ta gerçekleşecek..

Akzirve Zeytinburnu NAKO arazisinde parsel anlaşmazlığı!

Akzirve Zeytinburnu projesinde parsel anlaşmazlığı yaşanıyor, arsa sahipleri önümüzdeki hafta içerisinde bir protesto gösterisi gerçekleştirmeyi planlanıyor.

Zeytinburnu, İstanbul'un en değerli 4’üncü ilçesi oldu!

Yaklaşık 5,2 milyar metrekare alana sahip İstanbul'da, yol ve göl gibi değer atanması mümkün olmayan alanlar dışında kalan arsa ve arazilerin toplam değeri 2 trilyon dolar. Son verilere göre Zeytinburnu, İstanbul'un en değerli 4’üncü ilçesi oldu.

Emlak Konut Zeytinburnu Beştelsiz ihalesinin 2. oturumu 13 Haziran'da!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Zeytinburnu Beştelsiz Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin Pazarlık - Açık Artırma bölümünü içeren 2.oturumu 13 Haziran'da. İhalenin 1. oturumunda en yüksek teklifi Ağaoğlu Şirketler Grubu vermişti.

Emlak Konut Zeytinburnu Beştelsiz arsasına en yüksek teklif Ağaoğlu'ndan!

İstanbul Zeytinburnu Beştelsiz Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturumu bugün gerçekleştirildi.

zeytinburnu hazineli arsa Haberi

zeytinburnu hazineli arsa


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) Zeytinburnu'nda içinde "hazine" olduğu iddia edilen araziyi 392 milyon dolara satın alması, ilçedeki emlak fiyatlarını patlattı.


İstanbul genelinde metrekare fiyatının ortalama yüzde 1,7 artmasına karşılık, Zeytinburnu'nda aylık bazda fiyat artışı yüzde 17,5 oldu.


TOBB'un yeni bir merkez yapmak için geçen ay Emlak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 73 bin metrekarelik arsasını yüzde 18 KDV hariç 392 milyon YTL tutarında teklif vererek satın almasının ardından, bölgede gayrimenkul sektörü de hareketlendi. Ulusal gazetelerdeki ilanlardan yola çıkılarak hazırlanan Pozitif Emlak Endeksi'nin sonuçlarına göre, İstanbul genelinde metrekare fiyatının ortalama yüzde 1,7 artmasına karşılık, Zeytinburnu'nda aylık bazda fiyat artışı yüzde 17,5 oldu.


Türkiye'de birinci...