18 / 04 / 2024

Zeytinburnu istanbul icra haberleri

Zeytinburnu istanbul icra haberleri

İstanbul İli Zeytinburnu İlçesi'nde yer alan tarlanın toplam bedeli 4 milyon 47 bin 650 TL olarak belirlendi. Tarlanın satışı Bakırköy 18.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Bab İstanbul'da satışlar başladı! Zeytinburnu'na 153 konutluk yeni proje!

Bab İstanbul projesinde konut satışları başladı. İstanbul Zeytinburnu'nda yükselen projede teslimler 23 ay sonra yapılacak. Peki Bab İstanbul'da konut fiyatları ne kadar? 

Büyük İstanbul depreminde korkutan tablo! Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Küçükçekmece... Peş peşe açıklandı

İBB Deprem ve Zemin İnceleme Müdürlüğü tarafından olası büyük İstanbul depremi ile ilgili çarpıcı bir çalışma yapıldı. Büyük İstanbul depreminde korkutan tablo! Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Küçükçekmece... Peş peşe açıklandı

İstanbul Zeytinburnu Merkezefendi için riskli alan kararı!

İstanbul ili, Zeytinburnu ilçesi, Merkezefendi Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Zeytinburnu'na İstanbul'un en büyük buz pisti inşa ediliyor!

Zeytinburnu Belediyesi, 37 bin metrekare büyüklüğünde İstanbul’un en büyük buz pistini Zeytinburnu’nda inşa ediyor...

Zeytinburnu, İstanbul'un en değerli 4’üncü ilçesi oldu!

Yaklaşık 5,2 milyar metrekare alana sahip İstanbul'da, yol ve göl gibi değer atanması mümkün olmayan alanlar dışında kalan arsa ve arazilerin toplam değeri 2 trilyon dolar. Son verilere göre Zeytinburnu, İstanbul'un en değerli 4’üncü ilçesi oldu.

İstanbul’un en büyük buz pisti Zeytinburnu’na inşa ediliyor!

Yatırımlarına tam gaz devam eden Zeytinburnu Belediyesi Türkiye'nin en büyük buz pistini ilçede hayata geçiriyor

İstanbul'un en büyük 3 yatırımı Zeytinburnu'nda!

Zeytinburnu Belediyesi, İstanbul'un en büyük 3 yatırım projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Zeytinburnu'na 94 bin metrekarelik Millet Bahçesi, İstanbul'un en büyük buz pisti, 2 bin 200 araçlık dev otopark ve 17 bin seyirci kapasiteli spor kompleksi yapılacak.

Büyükyalı İstanbul Zeytinburnu ödeme seçenekleri!

Büyükyalı İstanbul Evleri 2019 yılında sahiplerine teslim edilecek. 111 bin metrekare alan üzerinde yükselen proje İstanbul Zeytinburnu'da inşa ediliyor...

Büyükyalı İstanbul Zeytinburnu ev fiyatları ne kadar?

4 etap şeklinde dizayn edilen Büyükyalı İstanbul projesi Özak GYO, Yenigün ve Ziylan Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. Projede 1.500 daire, ofis ve dükkanlar yer alıyor. Peki Büyükyalı İstanbul Zeytinburnu ev fiyatları ne kadar?

Zeytinburnu Büyükyalı İstanbul ne zaman bitecek?

İstanbul Zeytinburnu-Kazlıçeşme sahil yolu üzerinde yükselen Büyükyalı İstanbul projesinde 31 Mart'a kadar sıfır faizle 5 yıl, 0,45 faizle 10 yıl, 0,79 faizle 20 yıl taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Zeytinburnu Büyükyalı İstanbul ödeme koşulları!

Zeytinburnu Büyükyalı İstanbul ödeme koşulları kapsamında 0,79 faizle 20 yıla kadar taksitli ödemeler yapılıyor...

İstanbul'un en büyük buz pisti Zeytinburnu'na geliyor!

Türkiye'den Avrupa Şampiyonu bir takım çıkarmayı başaran Zeytinburnu Belediyesi, İstanbul'un en büyük buz pistini ilçeye kazandırmaya hazırlanıyor.

İstanbul’un en büyük buz pisti Zeytinburnu’na yapılıyor!

7 yıl önce “geleceğe dair ümidi olmayan” sorunlu gençlerden kurduğu buz hokeyi takımıyla Türkiye’den Avrupa Şampiyonu bir takım çıkarmayı başaran Zeytinburnu Belediyesi, yeni “Buz adamlarını” keşfetmek için İstanbul’un en büyük buz pistini ilçeye kazandırmaya hazırlanıyor.

Zeytinburnu istanbul icra haberleri Haberi

Zeytinburnu istanbul icra haberleri

İstanbul İli Zeytinburnu İlçesi'nde yer alan tarlanın toplam bedeli 4 milyon 47 bin 650 TL olarak belirlendi. Tarlanın satışı açık arttırma usulüyle 15 Ağustos 2014 günü saat 16:00'da Bakırköy ih

18.İcra Dairesi tarafından yapılacak.


İlanın detayları için