29 / 03 / 2024

zeytinburnu marina ihalesi

zeytinburnu marina ihalesi

Geçen yıl Zeytinburnu mega yat limanı arazisini ihaleye çıkartan İstanbul Defterdarlığı şimdi de Güzelce yat limanı için ihaleye çıkıyor.

TOKİ'den büyük müjde! İstanbul'daki 484 konutluk yeni proje için beklenen tarih geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen İstanbul Zeytinburnu projesinin ihalesi yarın yapılacak. TOKİ Zeytinburnu projesinde 484 adet konutun dışında ayrıca 40 adet dükkan da yer alacak.

Zeytinburnu'nda 3 katlı bina satılıyor! İhalesi 17 Ağustos'ta! 

Zeytinburnu Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Zeytinburnu ilçesi, Merkezefendi Mahallesi'nde yer alan 3 katlı yapıyı satıyor. İşte ayrıntılar...

İller Bankası, Zeytinburnu ve Göktürk'teki 3 adet arsayı satıyor! İhalesi 24 Kasım'da!

İller Bankası A.Ş., İstanbul ili Eyüpsultan ilçesi Göktürk mahallesi ile Zeytinburnu ilçesi Beştelsiz mahallesinde bulunan arsaları, İller Bankası Anonim Şirketi Satış, Kiraya Verme, Kat Karşılığı ve Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İhale Yönetmeliği kapsamında satıyor. İşte ayrıntılar...

Zeytinburnu'nda yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul Zeytinburnu'nda yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihale edecek. İşte detaylar...

Zeytinburnu Telsiz Mahallesi'nde 281 konut dönüşecek!

TOKİ, Zeytinburnu Telsiz Mahallesi’nde inşa edilecek 281 konut ve 97 adet dükkânlı kentsel dönüşüm projesi için ihale sürecini başlattı. Buna göre söz konusu mahallenin dönüşüm ihalesi 3 Mart 2021'de yapılacak. 

Zeytinburnu Millet Bahçesi'nin inşaatı başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zeytinburnu Beştelsiz Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı. Projenin ihalesi 16 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

Emlak Konut, Zeytinburnu Beştelsiz projesini tasfiye etti!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı  Zeytinburnu Beştelsiz Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi kapsamında inşa etmeyi planladığı projeyi tasfiye etti...

Emlak Konut Zeytinburnu Beştelsiz arsa ihalesi bugün!

Emlak Konut Zeytinburnu Beştelsiz Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesi bugün yapılacak

Emlak Konut Zeytinburnu Beştelsiz arsa ihalesi 6 Haziran'da!

Emlak Konut Zeytinburnu Beştelsiz Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesi 6 Haziran'da yapılacak.

Zeytinburnu Belediyesi kira karşılığı yurt yaptıracak!

Zeytinburnu Belediye Başkanlığı, Kazlıçeşme Mahallesi'nde kira karşılığı yurt binası yaptıracak. Tahmini yatırım bedeli 30 milyon 50 bin TL olarak belirlenen inşaatın ihalesi 5 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşecek.

2006 yılında İstanbul'un en büyük marinası Zeytinburnu'na!

2006 yılında İstanbul'un üçüncü marinası Zeytinburnu'na yapılacakmış. Kazlıçeşme'de yapılacak bin 500 kapasiteli marina 325 bin 736 metrekare dolgu alanı ile İstanbul'un en büyük marinası olacakmış.

Kadıköylüler Kalamış Marina için kampanya başlattı!

Geçen yıl ihalesi yapılan ancak Danıştay’ın yürütmeyi durdurduğu Kalamış Marina’yla ilgili süreç devam ederken, Kadıköy Belediyesi ‘Sahilime Dokunma’ kampanyası başlattı. Kampanyaya 30 bin kişi destek verdi

Kadıköy Belediyesi Kalamış Marina'sı için kampanya başlattı!

Geçen yıl ihalesi yapılan ancak Danıştay'ın yürütmeyi durdurduğu Kalamış Marina'yla ilgili süreç devam ederken, Kadıköy Belediyesi 'Sahilime Dokunma' kampanyası başlattı.

zeytinburnu marina ihalesi Haberi

zeytinburnu marina ihalesi

Ataköy ve Kalamış Marina'nın bulunduğu İstanbul il sınırları içinde Zeytinburnu'nun ardından dördüncü marina Güzelce'ye inşa edilecek.

İhale kapsamında 38 bin 290 metrekare arsa ve 2 bin 605 metrekare deniz yüzeyine ilave olarak 40 bin 682 metrekare deniz yüzeyi olmak üzere toplam 81 bin 577 metrekare alanla yat limanı inşa edilmek üzere 1/1000'lik uygulama imar planları hazırlatılacak. Hazırlatılan planlar Bayındırlık ve İskan Bakanlığı teknik Araytırma ve Uygulama Genel Müdürlüğü ile Ulaştırma Bakanlığı Devlet Limanları ve Havaalanları İnşaatı Genel Müdürlüğü'ne onaylatılacak.

1 yıl için tanmini ön izin bedeli 399 bin YTL olarak belirlendi. Geçici teminatı 101 bin 700 YTL olan ihale 23 Ekim'de yapılacak. İhale pazarlık usulüyle gerçekleştirilecek.

Zeytinburnu modeli

Zeytinburnu modeliyle gerçekleştirilecek ihaleyi kazanan şirket, yapılan yasal...