16 / 04 / 2024

zeytinburnu Ticaret ve Konut alanı

zeytinburnu Ticaret ve Konut alanı

Zeytinburnu’nda, geçen yıl riskli yapı olduğu gerekçesiyle boşaltılan bina kendiliğinden çökmüştü. Binanın bulunduğu alan kentsel dönüşüm kapsamında “Yoğunluklu Konut alanından”, “Ticaret ve Konut alanına” alındı.

Asa Group Global Turizm Dış Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Asa Group Global Turizm Dış Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Samet Akbalık tarafından kuruldu.

Doğan Girişim Çatı İzolasyon İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Girişim Çatı İzolasyon İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Karslı tarafından kuruldu.

CLK As Gayrimenkul Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

CLK As Gayrimenkul Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 9 milyon 985 bin 506 TL TL sermaye bedeli ile Mevlüt Çelik tarafından kuruldu.

Yeni Hayat Otelcilik Turizm Gayrimenkul İnşaat Gıda Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Hayat Otelcilik Turizm Gayrimenkul İnşaat Gıda Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Reyhan Akyol tarafından kuruldu. 

Behina Dekorasyon Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Behina Dekorasyon Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Hassan Khanalıo ve İsmail Boydaş ortaklığında 200 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de kuruldu.

Kapital Yapı İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Kapital Yapı İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi bugün İmdat Akyüzüm ve Atila Vural ortaklığında 20 bin TL sermaye bedeli ile Küçükçekmece'de kuruldu.

Meglan Bilgi Teknolojileri Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Meglan Bilgi Teknolojileri Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Niyazi Güllü tarafından 50 bin TL sermaye ile 22 Eylül'de Beylikdüzü'nde kuruldu.

İtalyan Dış Ticaret ve Tanıtım Ajansı, Ankiros 2016'ya 11 firmayla katılıyor!

13’üncü kez düzenlenecek olan Ankiros Uluslararası Demir-Çelik ve Döküm Teknoloji, Makine ve Ürünleri İhitasas Fuarı, sektör profesyonellerini bir araya getiriyor. İtalyan Dış Ticaret ve Tanıtım Ajansı, 11 İtalyan firması ile Ankiros 2016’ya katılacaklarını belirtti.

Ekenada İnşaat Nakliyat Metal Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ekenada İnşaat Nakliyat Metal Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Burcu Eken tarafından 100 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Bahçelievler'de kuruldu.

ASEAN Ticaret ve Yatırım Zirvesi gerçekleşti!

2016 dönem başkanı olarak başkent Vientiane'deki açılışta konuşan Thongloun Sisoulith, Güneydoğu Asya Ülkeler Birliği'nin (ASEAN) Ticaret ve Yatırım Zirvesi açılışında, birliğin fırsatlarla dolu bir topluluk olduğunu söyledi.

Bay Group Mobilya İnşaat Otomotiv Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bay Group Mobilya İnşaat Otomotiv Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Esra Davet tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Esenyurt'ta kuruldu.

Vira Dış Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Vira Dış Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi, Şenol Çinik ve Sürmeli Sunar ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Tuzla'da kuruldu.

Mine Boya İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Mine Boya İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi, İlker Kanat Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Tuzla'da kuruldu.

zeytinburnu Ticaret ve Konut alanı Haberi

zeytinburnu Ticaret ve Konut alanı

İstanbul Zeytinburnu’nda, geçen yıl riskli yapı olduğu gerekçesiyle boşaltılan ancak yıkılmayan, 1 ay önce kendiliğinden çökerek 2 kişinin ölümüne neden olan binanın bulunduğu alan kentsel dönüşüm kapsamında “Yoğunluklu Konut alanından”, “Ticaret ve Konut alanına” alındı.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi’nden oy birliğiyle geçen plan değişikliği ile alan, ticaret ve konut alanı olup, zemin katlar ticaret, normal katlar konut olarak tanzim edilecek. Yapılan düzenlemede binaların bodrum katında otopark olacak.


İMAR ARTIŞI YOK


Mevcut planda, toplam inşaat alanlarının yüzde 10’u emsale girmeyen alanlar olarak (yangın merpeni ve asansörler hariç), yeni oluşacak parsellerdeki artışa ilave edilecek. Parsel sahipleri birleşmezse, ada bütününde mevcut plan şartları geçerli olacak. Yeni oluşacak imar adasının yüzde 10’u kamuya yeşil alan vs. gibi donatı olarak bilabedel terk edilecek. Donatı alanından çekme...