28 / 03 / 2024

Zeytinburnu Yedi Mavi Evleri satılık

Zeytinburnu Yedi Mavi Evleri satılık

Yedi Mavi Evleri projesinde dairelerin metrekare fiyatı 13 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Yedi Mavi projesinde yaşam Aralık 2018'de başlıyor...

Zeytinburnu Yedi Mavi Evleri nerede?

Toplam 650 adet daireden meydana gelen Yedi Mavi Evleri'nde teslimler 3 yıl sonra gerçekleşecek. Peki Zeytinburnu Yedi Mavi Evleri nerede?

Zeytinburnu Yedi Mavi Evleri iletişim!

Toplam 650 adet daireden meydana gelecek olan projede daire tipleri 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Zeytinburnu Yedi Mavi Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 7 034 olarak belirlendi.

Zeytinburnu Yedi Mavi Evleri satılık!

Toplam 73 bin metrekare alanda inşa edilecek olan proje ön talep toplamaya devam ediyor. Zeytinburnu Yedi Mavi Evleri satılık daire tipleri 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Mavi Bilge Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Bilge Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Burakbey Gürsoy ve Mustafa Dişçi tarafından kuruldu.

Yedi Mavi Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yedi Mavi Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli ile  Alı Mahdıan tarafından kuruldu.

Mavi Vatan Denizcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Mavi Vatan Denizcilik Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Zeki Yenikomşu tarafından kuruldu.

Mavi Aviation International Havacılık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Aviation International Havacılık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Mansur Müjdeci tarafından kuruldu.

Yedi Mavi Yapı İnşaat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Yedi Mavi Yapı İnşaat Otomotiv Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Bulut tarafından kuruldu. 

Yedi Mavi en uygun çözümü Daikin VRV’de buldu!

Yedi Mavi projesi, konumuna ve mimarisine en uygun iklimlendirme konforu için Daikin’in VRV teknolojisini seçti.

Yedi Mavi'de 60 ay sıfır faiz kampanyası için son günler!

Kalkavan Yapı-Hasan Sever İnşaat –Gül Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen “Yedi Mavi” de yaşam Şubat 2019’da başlayacak…

Kazlıçeşme Yedi Mavi Proje fiyatları 2017!

1+1'den 5+1'e kadar daire seçenekleri sunulan Yedi Mavi Evleri projesi Kalkavan, Gül Yapı ve Hasan Sever İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede daireler 2019 yılında teslim edilecek...

Yedi Mavi Konutları 2017 güncel fiyatları!

Yedi Mavi Konutları 2017 güncel fiyatları 1 milyon 500 bin TL'den başlıyor. Yedi Mavi Evleri'nde 1+1'den 5+1'e kadar konut alternatifleri sunuluyor...

Yedi Mavi Projesi Zeytinburnu fiyatları!

Şubat 2019 tarihinde tamamlanacak olan Yedi Mavi Evleri İstanbul Zeytinburnu'na bağlı Kazlıçeşme'de sahil yolu üzerinde inşa ediliyor. Yedi Mavi Projesi Zeytinburnu fiyatları 1 milyon 500 bin TL'den başlıyor.

Gül Yapı Katar'da 20 milyon TL'lik konut sattı!

Gül Yapı, Katar'da gerçekleşen EXPO Turkey by Katar 2017 Fuarı'na katıldı. Fuara Tem Point, Vira İstanbul, Avangart ve Yedi Mavi projeleriyle katılan firma 20 milyon TL'lik konut satışı yaptı.

Yedi Mavi Evleri Kazlıçeşme ödeme seçenekleri!

Yedi Mavi Evleri projesinde 1+1'den 5+1'e kadar daire seçeneklerine yer veriliyor. Projede fiyatlar 1 milyon 340 bin TL'den başlıyor...

Yedi Mavi Zeytinburnu ev fiyatları!

Konut, apart, home ofis ve dükkanlardan meydana gelen Yedi Mavi Zeytinburnu projesi 17 katlı altı blok şeklinde yükseliyor. Yedi Mavi Zeytinburnu ev fiyatları 1 milyon 340 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Zeytinburnu Yedi Mavi Evleri satılık Haberi

Zeytinburnu Yedi Mavi Evleri satılık


63 bin 500 metrekare alanda inşa edilen Yedi Mavi Evleri projesi İstanbul Zeytinburnu sahil yolu üzerinde yükseliyor. Yedi Mavi Evleri projesi Kalkavan Yapı, Gül Yapı ve Hasan Sever İnşaat Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor.


Yedi Mavi Evleri projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 daire tiplerine yer verildi. Yedi Mavi Evleri'nde daire büyüklükleri 75 metrekare ile 400 metrekare aralığında belirlendi.


Yedi Mavi Evleri projesi 17 katlı altı blokta toplam 1.047 bağımsız üniteden oluşuyor. Yedi Mavi Evleri'nde metrekare birim fiyatı 13 bin TL ile 19 bin TL arasında değişiyor.


Aralık 2018'de teslimlerin yapılacağı Yedi Mavi Evleri projesinde konut, home ofis, apart otel ve ticari üniteler olacak. Yedi Mavi Evleri projesinde fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu gibi sosyal imkanlar yer alıyor.


Yedi Mavi...