26 / 04 / 2024

zeytinköy antalya arsası deniz baykal

zeytinköy antalya arsası deniz baykal

TBMM'de iktidar ile muhalefetin "yıllık hesaplaşmasına" dönüşen bütçe görüşmelerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a malvarlığıyla yüklendi

Ev yapma maliyeti ortalama 5 milyon TL!

Kredi faizlerinin yüzde 40’ı aşması, konut fiyatlarının artması ve deprem endişesi, ev sahibi olmak isteyenleri konuttan arsa yatırımına yöneltti. Arsasını alan da ev yapmaya başladı. 

THY'den çalışanlarına tam 14 bin yeni konut müjdesi! Yüzde 20 peşinat, 60 ay eşit taksit fırsatıyla!

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat yaptığı açıklamada şirketin Arnavutköy'deki arsasına çalışanlar için toplamda 14 bin konut yapımına karar verdiklerini duyurdu.

İş GYO, Anadolu Hayat Emeklilik'in Çekmeköy'deki arsasını aldı!

IS GYO İstanbul'da bulunan Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. mülkiyetindeki Çekmeköy-Ömerli Arsa Alımı Tapu İşlemleri hakkında açıklama yaptı. 

İBB, Mecidiyeköy'deki arsasını 473 milyon TL'ye sattı!

İBB İstanbul'un değerli semtlerinde Mecidiyeköy'de 5 adet parselini açık artırma yoluyla sattı. Arazi satışından 473 milyon TL gelir elde edildiği iddia edildi. 

İBB'nin Mecidiyeköy'deki arsası 472 milyon TL'ye satılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şişli'nin Mecidiyeköy Mahallesi'nde bulunan 5 parsel arsayı 472 milyon TL'ye satıyor. Söz konusu gayrimenkulün ihalesi 28 Nisan 2021'de gerçekleşecek.

Emlak Konut GYO Ortaköy'deki arsasını satıyor!

Emlak Konut GYO, İstanbul Beşiktaş Ortaköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'ni ihale ediyor. İşin ihalesi 5 Mart 2021 Cuma günü saat 11:00'da gerçekleştirilecek.

Tanju Çolak Antalya'daki arsasını sattı! Sözleşme imzalandı!

GİGDER'in yabancıya konut satışının değerlendirdiği toplantıya GİGDER Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Bayram Tekçe ile birlikte katılan Tanju Çolak, Antalya'daki arsasını sattığını söyledi.

Avrasya GYO Antalya Alanya 4 gayrimenkul 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO Antalya İli, Alanya İlçesi, Türkler Mahallesi sınırları içerisinde  bulunan 18.676,78 m2 yüzölçümlü 320 Ada 1 Parsel üzerinde, tapu kaydında  "21 Bloklu İki Katlı Betonarme Bina ve Arsası" ana taşınmaz, "mesken" ve  "dubleks mesken" bağımsız bölüm vasıflı 4 adet taşınmazın yılsonu değerl

Emlak Konut GYO, Bakanlığın Çekmeköy'deki arsasını 990 milyon TL'ye aldı!

Türkiye'nin en büyük proje geliştiricisi GYO'larından Emlak Konut, geliştirdiği projelerinden dev bir satış protokolü imzaladığını açıkladı. Şirket, Çekmeköy'de Çevre Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne ait arsayı 990 milyon TL'ye satın aldı.

Martı GYO'nun Çerkezköy'deki arsası 23.5 milyon TL'ye satıldı!

Martı GYO'nun Çerkezköy'de bulunan arsa niteliğindeki taşınmazları için 15 Kasım 2020 tarihinde taşınmazların açık artırması 23 milyon 581 bin TL bedel ile gerçekleşti. Satış bedeli şirketin T. İş Bankası A.Ş. kredi borcundan mahsup edilecek.

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 3. Etap projesi başlıyor!

Emlak Konut GYO, Sarıyer Zekeriyaköy'deki arsasında yeni projesine başlıyor. Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy projesinin 3'üncü etabının yer teslimi yapıldı.

Antalya Zeytinköy’de dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Antalya'nın Muratpaşa ilçesine bağlı Zeytinköy bölgesinde şehirleşme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Martı GYO Antalya Kemer Çamyuva arsası revize değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın şirket portföyünde yer alan Antalya Kemer Çamyuva Arsası'na ait değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi ve yayınlandı. 

zeytinköy antalya arsası deniz baykal Haberi

zeytinköy antalya arsası deniz baykal


Erdoğan, Baykal'ın hisse sahibi olduğu Antalya-Zeytinköy'deki bir arazi üzerinde imar planı değişikliği yapan DSP'li belediye başkanının daha sonra CHP'ye geçtiğini, imarlı arsanın şu andaki değerinin 5 milyon YTL'den az olmadığını anlattı. Baykal, oturduğu yerden, "Ne kadar yazık, yazıklar olsun" diye Erdoğan'a müdahale etti. Erdoğan da "Aileme kadar herşeyi söyleme hakkını kendinizde buluyorsunuz, ama sizin karanlık defterleriniz karıştırılınca hoplayacaksınız, hoplama, rahat ol, yerinde otur" dedi. Sataşma nedeniyle söz alan Baykal, sözkonusu arsayı aldığında siyasette olmadığını, bu iddiaları ortaya atan basın kuruluşunun ise kendisine tazminat ödemek zorunda kaldığını söyledi. Baykal, "Çürümüş, eskimiş iddialar. Çalı dibini taşlayarak, bir şey bulamazsınız. Bizim...