29 / 03 / 2024

Zeytinli Konutları gaziantep

Zeytinli Konutları gaziantep

Selimiye Mahallesi’nde kentsel dönüşüm ile kamulaştırılan alanlara, Şehitkamil Belediyesi tarafından Zeytinli Konutlarının inşaat çalışması sona yaklaşıyor.

Şehitkamil'de Zeytinli Konutları hızla yükseliyor!

Selimiye Mahallesi’nde kentsel dönüşüm ile kamulaştırılan alanlara, Şehitkamil Belediyesi tarafından Zeytinli konutları hızlı bir şekilde yapılıyor. İnşaat çalışmalarının aralıksız bir şekilde sürdüğü Zeytinli Konutları, kısa sürede sahiplerini bulacak...

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutları teslim için gün sayıyor!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremden etkilenen şehirler arasında yer alan Gaziantep'in İslahiye ilçesinde yapımı devam eden ya da tamamlanan afet konutları, FPV dronla görüntülendi. Söz konusu konutlar teslim için gün sayıyor.

Gaziantep'te Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında konutlar yükseliyor! 

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin etkilediği Gaziantep'te, Yerinde Dönüşüm Projesi'nden yararlanan depremzedelerin inşa ettirdiği konutlar hızla yükseliyor. İşte detaylar..

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutlarında dış cephe çalışmaları yapılıyor!

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığının yaptığı deprem konutlarında kaba inşaatı biten 10 blokta mantolama çalışmaları yapılıyor.

Gaziantep Nizip'teki kalıcı konutlar yükseliyor!

Gaziantep'in Nizip ilçesinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilen kalıcı konutlar yükseliyor.

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutları 29 Ekim'de teslim edilecek!

Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül yaptığı açıklamada TOKİ'nin İslahiye'de yapımını sürdürdüğü deprem konutlarını, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na yetiştirmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Gaziantep İslahiye'de deprem konutları 7 kat yükseliyor iddiası! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın deprem bölgesinde yatay mimariye uygun ve en çok zemin+4-5 kat şeklinde bina inşa edileceğini açıklamasının ardından, Gaziantep İslahiye'de zemin ve bodrum katı ile birlikte 7 katlı konutların yükselmesi dikkatleri çekti. 

Murat Kurum tek tek açıkladı: Gaziantep İslahiye'de afet konutları hızla yükseliyor! Teslimler 1 yıl sonra! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gaziantep İslahiye'de afet konutlarının hızla yükseldiğinive teslimlerin de 1 sene sonra yapılacağını belirtti. 

Gaziantep Güzelyurt Konutları'nda ihaleyle satışlar başladı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Gaziantep 2’nci Etap Güzelyurt Sosyal Konutları’nda 205 daire için 1000 kişi başvurdu. 

Gaziantep Güzelyurt Konutları için son başvuru 15 Aralık!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen 2’nci Etap Güzelyurt Sosyal Konutları ihale usulüyle satışa sunuluyor.

Iconova Gaziantep Konutları fiyatlar!

Iconova Gaziantep Konutları fiyatlar doğrultusunda projede daireler 837 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje

TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından inşa edilen Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis yapılıyor. Sosyal tesisin vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vereceği belirtildi.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli Konutları kurası!

Toplamda 103 adet konutun kura ile satılacağı Gaziantep Şehitkamil Emeklilere Özel projesinde kura çekimi için geri sayım başladı. Peki, TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli Konutları kurası ne zaman?

TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları'nda ödemeler 240 ayda tamam!

TOKİ tarafından Gaziantep'te 500 şehit ailesi için inşa edilecek TOKİ konutları, Şehit Aileleri Derneği ile Türkiye Gaziler Vakfı Gaziantep Şubesi üyelerini memnun etti. Ödemeler, 240 ay içerisinde tamamlayacak.

Zeytinli Konutları gaziantep Haberi

Zeytinli Konutları gaziantep

Selimiye Mahallesi’nde kentsel dönüşüm ile kamulaştırılan alanlara, Şehitkamil Belediyesi tarafından Zeytinli Konutlarının inşaat çalışması sona yaklaşıyor. İnşaat çalışmalarının aralıksız bir şekilde sürdüğü Zeytinli Konutları, kısa sürede sahiplerini bulacak. İlçe genelinde yapmış olduğu konutlarla vatandaşların konut ihtiyacını her geçen gün azaltan Şehitkamil Belediyesi, kentsel dönüşüm ile kamulaştırılan alanlara yeni konutlar yapmaya devam ediyor. Selimiye Mahallesi’nde yapımı devam eden 2+1 Zeytinli Konutlarındaki 3 bloğun inşaat çalışmaları aralıksız bir şekilde sürdürülüyor. Vatandaşlara, doğalgazlı, asansörlü, oyun alanlarının olduğu nitelikli bir mekan sunmak için ellerinden gelen gayreti gösteren Şehitkamil Belediyesi, hızla yükselen konutların inşaat çalışmalarında sona yaklaştı. Yapılan konutlarla daha modern bir mahalle statüsüne dönüşeceğini dile getiren Onatkutlar Mahalle Muhtarı Yaşar Korurer, “Mahallemizde yapılan konutlarda kısa bir süre içinde tamamlanma aşamasına gelindi. Bu konutlarımız...