29 / 03 / 2024

Zeytinli Konutlarında sona yaklaşıldı

Zeytinli Konutlarında sona yaklaşıldı

Selimiye Mahallesi'nde kentsel dönüşüm ile kamulaştırılan alanlara, Şehitkamil Belediyesi tarafından Zeytinli Konutlarının inşaat çalışması sona yaklaşıyor.

Zeytinli Konutları'nda sona yaklaşıldı!

Selimiye Mahallesi’nde kentsel dönüşüm ile kamulaştırılan alanlara, Şehitkamil Belediyesi tarafından Zeytinli Konutlarının inşaat çalışması sona yaklaşıyor.

TOKİ Manisa Yunuskent konutlarında sona geliniyor!

Manisa Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi’nin 2. etabında sona yaklaşıldı. Başkan Mehmet Çerçi, konutlar ile ilgili olarak, “Proje sorunsuz ilerliyor” açıklamasında bulundu...

Sivritepe Toplu Konutları’nda yaşam 2019'da başlıyor!

Temeli dönemin başbakanı Binali Yıldırım tarafından atılan Sivritepe Toplu Konutları projesinde sona yaklaşılıyor. Sivritepe'de yükselen projede yaşam 2019'un ilk aylarında başlayacak.

TOKİ Besni konutlarında teslimler başlayacak!

AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile TOKİ tarafından hayata geçirilen Besni’de yapımı gerçekleştirilen ancak teslimi bir türlü yapılmayan TOKİ konutlarında mutlu sona gelindiğini dile getirdi.

Hasankeyf'in yeni konutlarında sona geliniyor!

Ilısu Barajı'nın tamamlanması ile birlilte sular altında kalacak Batman'ın Hasankeyf ilçesinin yeni yerleşim yerindeki konutların inşasında sona gelinirken, yapımı tamamlanan ticaret merkezinde 98 iş yerinin anahtarı hak sahiplerine dağıtıldı.

Konya Göztepe Konutları'nın inşaatında sona gelindi!

Komyapı Sille’de bin 500 konutluk yeni bir yaşam alanı hayata geçiriliyor. Bera Holding’in inşaat sektöründe faaliyet gösteren şirketi Komyapı’nın yeni projesi Göztepe Konutları'nda inşaat tüm hızıyla devam ediyor.

Kütahya Emet 4. TOKİ Konutları'nda başvuru süresi uzuyor!

Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca halktan gelen talep üzerine başvurusu sona eren 4.TOKİ konutlarında başvuru süresinin bir süre daha uzatılacağını açıkladı.

Kocaeli Çınarlıkent Konutları'nda ön teslimler başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut A.Ş. tarafından yapılan Çınarlıkent konutlarında sona gelindi. Yapımı tamamlanmak üzere olan konutların toplam 418 adedinin 28 Kasım tarihinde ön teslimine başlanacak.

TOKİ Nevşehir Gülşehir Konutları'nda son teslim günü bugün!

Nevşehir Gülşehir TOKİ Konutları'nın teslim programı sona eriyor. Toplamda 300 adet daireden oluşan Nevşehir Gülşehir Konutları'nda 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Düzce TOKİ Konutları'nda geri sayım başladı!

Düzce'de kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapılacak TOKİ konutlarında, hak sahiplerinin öncelikli konut edinmelerine ilişkin sürenin 15 Ekim tarihinde sona ereceği bildirildi.

Antakya TOKİ 3.Etap Konutları'nda sona gelindi!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Toki 3. Etap Konutları’nda sürdürülen yeşil alan çalışmalarını yerinde denetledi. Başkan Kimyeci’ye denetimler sırasında Park Bahçe Müdürü İbrahim Sarı eşlik etti.

Şahinbey Yazıcık Konutları'nda sona gelindi!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Yazıcık Mahallesi’nde yapımı devam eden Yazıcık Konutları’nı inceledi. Tahmazoğlu, konutları yılsonuna kadar tamamlamayacaklarını söyledi.

Batman 1472 konutlarında sona doğru gelindi!

TOKİ Batman Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen, üyelerle sık sık bir araya geldiklerine dikkat çekti ve ekledi; “Üyelerimiz yakında hiçbir sorunla karşılaşmadan konutlarına kavuşacak.”

Şehitkamil Zeytinli Konutları'na yoğun talep!

Yapımı Şehitkamil Belediyesi tarafından tamamlanan Zeytinli Konutları satışına yoğun talep oldu. Çok beğenilen daireler, 102 bin 500 TL ile 130 bin TL arasında 5 ayrı fiyat kategorisinde satışa çıkarıldı.

Zeytinli Konutlarında sona yaklaşıldı Haberi

Zeytinli Konutlarında sona yaklaşıldı

Selimiye Mahallesi'nde kentsel dönüşüm ile kamulaştırılan alanlara, Şehitkamil Belediyesi tarafından Zeytinli Konutlarının inşaat çalışması sona yaklaşıyor. İnşaat çalışmalarının aralıksız bir şekilde sürdüğü Zeytinli Konutları, kısa sürede sahiplerini bulacak.  İlçe genelinde yapmış olduğu konutlarla vatandaşların konut ihtiyacını her geçen gün azaltan Şehitkamil Belediyesi, kentsel dönüşüm ile kamulaştırılan alanlara yeni konutlar yapmaya devam ediyor. Selimiye Mahallesi'nde yapımı devam eden 2+1 Zeytinli Konutlarındaki 3 bloğun inşaat çalışmaları aralıksız bir şekilde sürdürülüyor. Vatandaşlara, doğalgazlı, asansörlü, oyun alanlarının olduğu nitelikli bir mekan sunmak için ellerinden gelen gayreti gösteren Şehitkamil Belediyesi, hızla yükselen konutların inşaat çalışmalarında sona yaklaştı. 

Yapılan konutlarla daha modern bir mahalle statüsüne dönüşeceğini dile getiren Onatkutlar Mahalle Muhtarı Yaşar Korurer, "Mahallemizde yapılan konutlarda kısa bir süre içinde tamamlanma aşamasına gelindi. Bu konutlarımız oturma...