19 / 03 / 2024

zeytinsuyu saros

zeytinsuyu saros

Saros İnşaat'ın Kumburgaz'daki projesi Zeytinsuyu Tepesi Evleri'nde 5'inci etaptan konut alanlara 1 yıl boyunca ücretsiz hizmetli ve çocuk bakıcısı imkânı sağlanacak. Kampanya, 13 Aralık'ta sona eriyor.

O fay hem Tekirdağ'ı hem Edirne'yi tehdit ediyor! Uzmanlar tek tek açıkladı: 7'den büyük deprem...

Tekirdağ (Gaziköy) ile Saros Körfezi arasında uzandığı belirlenen ve en son 1912'de aktive olan Ganos Fayı, Trakya için riske neden oluyor. Deprem uzmanları bir bir görüşlerini paylaştı. İşte ayrıntılar...

Evini kiraya verenlere önemli uyarı!

Keşan Lokantacılar, Kahveciler ve Otelciler Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Çakmak, Saros Körfezi sahillerinde yaz sezonunda konutlarını işletmelerini ve pansiyonlarını kısa süreli kiraya verenler için önemli uyarılar yaptı.

Mys Saros Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mys Saros Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Bahçelievler'de Lachyn Korkmaz ve Sedat Baysu ortaklığında kuruldu.

Saros Körfezi'ndeki sit alanları işletmeye açılıyor mu?

Saros Körfezi’nin Keşan ve Enez sahillerinin ticari işletmeye açılacağı belirtildi. Saros kıyılarında toplam 127 bin 464 metrekarelik olan 14 ayrı kıyı bölümü kiralanacak ve ticari alan yapılabilecek. Trakya Platformu'ndan konuya ilişkin bir açıklama yapıldı.

Saros limanı projesinin imar planı hukuka uygun bulunmadı!

Saros FSRU Liman ve Boru Hattı projesinin imar planlarının hukuksuz ve bilime aykırı olduğu Edirne İdare Mahkemesi'ne sunulan üçüncü bilirkişi raporuyla kanıtlandı.

Saros limanına ikinci rapor: Kesinlikle deprem bölgesinde!

Sazlıdere Köyü Sahili’nde, BOTAŞ tarafından yapımına başlanan Saros FSRU Liman ve Boru Hattı Projesi’yle ilgili olarak, bilirkişi heyeti tarafından ikinci kez hazırlanan ÇED rapor da 'olumsuz' oldu. 

Tatilciler de emlakçılar da sertifikalı ev modelinden memnun!

Edirne sınırlarındaki Saros Körfezi'nin Erikli ve Yayla sahillerine gelen tatilciler, koronavirüs sürecinde başlatılan "sertifikalı ev" belgeli kiralık yazlıkları tercih ediyor

Okan Gaytancıoğlu'ndan Saros Körfezi'ne yapılacak limana tepki!

BOTAŞ’ın Saros Körfezi’ne yapmak istediği FSRU (yüzer LNG depolama ve gazlaştırma ünitesi) doğal gaz limanı çevrecilerin tepkilerine sebep oldu. CHP, BOTAŞ’ın projesini Meclis’e taşıdı.

Kiralık yazlıklarda koronavirüse karşı sertifikalı ev modeli!

Saros Körfezi'nin Erikli ve Yayla sahillerindeki kiralık yazlıklarda Kovid-19'a karşı sertifikalı ev modeli uygulanıyor.

Okan Gaytancıoğlu'ndan Saros liman projesine tepki! 

CHP Edirne Milletvekili Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu, "Saros Körfezi'nin yok edilmesine izin vermeyeceğiz" diyerek, Saros Körfezine yapılması planlanan FSRU Liman ve Boru Hattı Projesi'ne tepki gösterdi...

Saros'taki liman projesinin ÇED raporu iptal edildi!

Sazlıdere ve Gökçetepe köyleri arasına yapılacak olan likit doğal gaz taşıma ve yükleme limanı için Saros Dayanışma Gönüllüleri Komisyonu iptal davası açmıştı. Edirne İdare Mahkemesi'nde açılan 'ÇED iptal' davası kazanıldı...

Edirneli muhtar kaçak kumla bina yaptırdı!

Edirne'nin Saros Körfezi'nde 1'inci derece sit alanı olan İtalyan Koyu'ndan kumları kaçak olduğu öğrenilen alanın, Mecidiye köyü muhtarı Ali Balaban olduğu tespit edildi.

Kanal İstanbul'un ÇED Raporu’nda Çanakkale Kanalı önerisi!

Kanal İstanbul'un ÇED Raporu’nun 1426. sayfasında (6. bölümünün 155. sayfasında) “Zincirbozan-Gelibolu mevkiinden Saros Körfezi’ne bir kanal açılması” öneriliyor...

zeytinsuyu saros Haberi

zeytinsuyu saros
Saros İnşaat, hafif çelik yapı sistemi ile Kumburgaz'da inşa ettiği Zeytinsuyu Tepesi Evleri'nin 5'inci etabından konut alacak olanlar için yeni bir kampanya başlattı.
Özellikle çalışan ev hanımları için dikkat çekecek olan kampanyada 5'inci etaptan ev alanlara satış tarihinden itibaren 1 yıl boyunca isteğe bağlı yatılı ya da gündüz çalışacak, ev işlerinde yardımcı hizmetli veya çocuk bakıcısı imkanı Zeytinsuyu Tepesi Evleri tarafından ücretsiz sağlanacak.
13 Aralık'a kadar geçerli Ulusal İstihdam Hizmetleri Ltd. Şti. işbirliği ile sağlanacak olan bu kampanya 3 Kasım 2007 ile 13 Aralık 2007 tarihleri arasında ev alan herkesin isteğine göre karşılanacak. Çalışan personelin ücret, SSK ve vergileri tamamen Saros İnşaat tarafından ödenecek. Zeytinsuyu Tepesi Villaları, TEM'den Yeşilköy Havaalanı Kavşağı'na 20 dakika uzaklıkta...