26 / 04 / 2024

Zini İnşaat Otelcilik adres

Zini İnşaat Otelcilik adres

Zini İnşaat Otelcilik Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hakan Zini, Vildan Özgül tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 7 Nisan'da Beyoğlu, Hacımimi Mahallesi'nde kuruldu.

Kökyiğit İnşaat Otelcilik Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kökyiğit İnşaat Otelcilik Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Köksal Yiğit tarafından kuruldu.

Meda Group İnşaat Otelcilik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Meda Group İnşaat Otelcilik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören’de 100 bin TL sermeye bedeli ile Hatice Bulut tarafından kuruldu.

Nçk İnşaat Turizm Otelcilik Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nçk İnşaat Turizm Otelcilik Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Karadağ ve Necat Karadağ ortaklığında kuruldu.

Kafkas World Travel Organizasyon Pazarlama Turizm İnşaat Otelcilik Gıda Ve Otomotiv Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kafkas World Travel Organizasyon Pazarlama Turizm İnşaat Otelcilik Gıda Ve Otomotiv Ticaret Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de kuruldu.

Volter Group İnternational İnşaat Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Volter Group İnternational İnşaat Otelcilik Limited Şirketi Beyoğlu’nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Yusuf Penpe tarafından kuruldu.

Bhz Mühendislik İnşaat Otelcilik Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Bhz Mühendislik İnşaat Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  250  bin TL sermaye bedeli  ile Çetin Ekmekci tarafından kuruldu.

Altınçağ Otelcilik Turizm Ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınçağ Otelcilik Turizm Ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Altın tarafından kuruldu.

Gün Turizm Otelcilik Ve İşletmecilik Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Gün Turizm Otelcilik Ve İşletmecilik Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi Bakırköy'de 43 milyon TL sermaye bedeli ile Temel Aygün ve Barbaros Alp ortaklığında kuruldu.

Altın Tulip Otelcilik Taşımacılık Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Tulip Otelcilik Taşımacılık Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Üner tarafından kuruldu.

Süleyman Arınç Turizm Otelcilik Sağlık Gıda Altın Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Süleyman Arınç Turizm Otelcilik Sağlık Gıda Altın Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Arınç tarafından kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Okden İnşaat Otelcilik Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Okden İnşaat Otelcilik Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Deniz İşvardır tarafından kuruldu. 

Makarri Cafe Gıda Turizm İnşaat Otelcilik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Makarri Cafe Gıda Turizm İnşaat Otelcilik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Özgüç tarafından kuruldu.

Zini İnşaat Otelcilik adres Haberi

Zini İnşaat Otelcilik adres

Zini İnşaat Otelcilik Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hakan Zini, Vildan Özgül tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 7 Nisan'da kuruldu.


Zini İnşaat Otelcilik Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, otel, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri ,mesken, ev, apartman, işyeri ,arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla, ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,...