29 / 03 / 2024

ziraat bankası kredi

ziraat bankası kredi

Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası nakit ihtiyacı olan vatandaşların yüzünü güldürecek bir kampanya başlattı. Nakit ihtiyacı olan ve acil para arayışında olanlar için 10 bin TL’ye kadar ödeme yapılacağı duyuruldu. İşte tüm detaylar...

Borcu olanlar için tek tek açıklandı! Bankalarda deprem: Ziraat Bankası 100 bin TL kredi!

Bankaların düzenlemelerinin ardından ihtiyaç kredisi faizleri yeniden gündem oldu. Peki Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi faizi ne kadar? Ziraat Bankası 100 bin TL kredi nasıl alınır? İşte Ziraat Bankası 100 bin TL kredi... 

Ziraat Bankası'ndan 11.502 TL taksitle 1.5 milyon TL konut kredisi kampanyası!

Ev sahibi olma hayali kuran vatandaşlara bir müjde de Ziraat Bankası'ndan geldi. Buna göre, artan konut fiyatları ve kredi faiz oranları nedeni ile ev sahibi olmak birçok kişi için zor bir durum olurken, Ziraat Bankası yaptığı açıklama ile yüzleri güldürecek gibi gözüküyor.

Ziraat Bankası Ankara Next Nevel AVM'yi 1 milyar liraya satıyor!

Pasifik Gayrimenkul tarafından yapılan Ankara Next Level AVM, 2019’da kredi borcu karşılığı Ziraat Bankası’na devredilmişti. Ziraat, AVM’yi bu ay 1 milyar liraya satışa çıkardı. 

Ziraat Bankası'ndan düşük faizle konut kredisi müjdesi! 1.6 milyon TL'nin aylık taksitleri ne kadar?

Konut almak isteyenlere müjdeli haber Ziraat Bankası’ndan geldi. 1 milyon 600 bin TL konut kredisi vereceğini duyuran Ziraat Bankası, bu kredi doğrultusunda ödeme tablosunu da ayrıntılı bir şekilde paylaştı. İşte düşük faiz oranıyla Ziraat Bankası konut kredisi...

Ziraat Bankası'ndan müjde: Sıfır faiz, 84 ay vadeli 1 milyon TL verilecek! İşte başvuru şartları...

Ziraat Bankası köyünde yaşamak isteyenler için kredi musluğunu sonuna kadar açtı. Bu kapsamda Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var projesi için sağlanan destek ödemesinin miktarı arttırıldı. 

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank hepsini kapsıyor. Peş peşe flaş gelişmeler. Önemli bakın

Paraya ihtiyacı olan vatandaşlar en uygun krediyi nereden çekeceklerini merak ediyor. Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası'ndan vatandaşlara yönelik ciddi miktarlarda kredi verilecek.

Ziraat Bankası'ndan çok önemli açıklama! Tüm müşterileri hemen baksın

Ziraat Bankası'ndan kredi faiz oranları hakkında çok önemli bir açıklama geldi. Tüm müşterilerinin bakması gerekiyor. İşte Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamanın detayları...

İkinci el almak isteyenlere 400 bin TL'lik kredi Ziraat Bankası'ndan! Detaylar ve kampanya şartları bakın neymiş?

İkinci el araç almak isteyenlere Ziraat Bankası’ndan 400 bin TL’lik kredi fırsatı geldi.  Banka, gün geçtikçe artan araç fiyatlarında araba sahibi olmak isteyen vatandaşlara özel destek sunmaya devam ediyor. Vatandaşlar bu kredi fırsatını mutlaka değerlendirmeli, işte detaylar…

Ziraat Bankası'ndan aylık 366 TL taksitle bayram kredisi!

Ziraat Bankası, bayram öncesinde tüketicilere uygun koşullarda kredi imkanı sunmaya devam ediyor. Banka, bayram kredisi kampanyası kapsamında aylık 366 TL taksitle kredi imkanı sunuyor.

Garanti Bankası, Akbank, Halkbank, Ziraat Bankası... En uygun kredi veren bankalar açıklandı

En uygun kredi veren bankalar açıklandı. Bu bankalar arasında Garanti Bankası'nın Ziraat Bankası'nın ve Halkbank'ın da kredi oranları yer alıyor.

Ziraat Bankası'ndan müjde! 22 bin 500 TL'ye 3 bin 259 metrekare tarla!

Ziraat Bankası'nın müjdesiyle yatırımcılar için büyük fırsat! Konya'nın Hadim ilçesinde bulunan Bademli Mahallesi'nde, 3259,12 metrekarelik tarla satışı başladı. Bu nitelikli gayrimenkul, peşin ödeme veya kredi kullanımıyla sahip olma seçeneği sunuyor. 

Ziraat Bankası'ndan müjde. Cebiniz para dolacak

Özel bankalar kadar kamu bankalarından da vatandaşlara yönelik kredi paketleri gelmeye devam ediyor. O bankalardan biri Ziraat Bankası oldu.

Ziraat Bankası'ndan Kurban Bayramı müjdesi! Aylık 831 TL taksitle kredi verecek!

Ziraat Bankası, bayram öncesi acil nakit ihtiyacınızı karşılamak için avantajlı bir kredi kampanyası sunuyor. Anında kredi imkanı ile aylık 831 TL taksitle ödeme yapma fırsatı sunuluyor.

ziraat bankası kredi Haberi

ziraat bankası kredi

Ziraat Bankası nakit para ihtiyacı olan vatandaşlara kapılarını açtı. Banka, ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar için yeni kampanyasını duyurdu. Ziraat Bankası kampanya kapsamında 90 gün boyunca ilk taksit ödemesi yapılmayacağını da duyurdu. 

İhtiyaç kredisi başvuruları Ziraat Bankası şubelerinden yapılabileceği gibi mobil bankacılık üzerinden de yapılabilecek. Yüzde 1,91 faiz oranı ile vatandaşlara ihtiyaç kredisi sunan banka, başvuru şartlarını taşıyan ve kredi notu yüksek olan vatandaşlara ise 50 bin TL’ye kadar kredi verilebileceğini açıkladı. 

Bütün krediler için vade oranı 36 ay olarak açıklandı. 
 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Ziraat Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlar nakit ihtiyaçlarını hemen karşılamak istiyorsa, hemen kendilerine en yakın Ziraat Bankası şubelerine gidip başvurularını gerçekleştirebilecekler. Gelir belgeleri ve TC kimlik numaraları ile yapılan başvurular hemen değerlendirmeye alınacak.

Şubeye gidecek vakti...