29 / 03 / 2024

Ziraat Enflasyon Endeksli Konut Kredisi

Ziraat Enflasyon Endeksli Konut Kredisi

Ziraat Bankası konut kredisi ürünleri kapsamında enflasyon endeksli konut kredisinin yanında yüzde 0.98’den başlayan faiz oranları sunmaya devam ediyor...

Ziraat Bankası Enflasyon Endeksli Konut Kredisi hesaplama 2019!

Ziraat Bankası Enflasyon Endeksli Konut Kredisi kampanyası faiz oranları ne kadar? Enflasyon Endeksli Konut Kredisi hesaplama ne kadar oluyor? 

Özelleştirme gelirleri yüksek olursa enflasyon düşük mü oluyor?

Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşcu, X sosyal medya hesabından özelleştirme geliri ve enflasyon ilişkisi ile ilgili bir paylaşımda bulundu. İşte Babuşcu'nun o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Ünlü ekonomist Şenol Babuşçu enflasyon rakamlarının nasıl düşürüleceğini açıkladı. Seçime kadar neler yapılacak

Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşçu, enflasyon rakamlarına ilişkin konuşurken, seçime kadar hangi yolların izleneceğini açıkladı.

Çiller Bonosu, Derviş Bonosu ve Süper Bono ne demek? Piyasalarda tansiyon yükseldi, bu sorun nasıl giderilecek?

Dolar son günlerde 16 lira seviyelerine kadar çıktı ve piyasalarda tansiyon yükseldi. Yakın bir zamanda piyasalardaki tansiyonun giderilememesine yönelik bir enflasyon endeksli tahvil çıkarılması planlanıyor. Peki bunun adı ne olacak? Çiller Bonosu, Derviş Bonosu ve Süper Bono ne demek?

Ziraat Katılım, enflasyona endeksli ilk kira sertifikası ihracını yaptı!

Ziraat Katılım, enflasyona endeksli ilk kira sertifikası ihracını 30 Mart

Enflasyon endeksli konut kredisi faizi ne kadar oldu?

Enflasyon endeksli konut kredisi faizleri temmuz ayında TÜFE’de yaşanan artışa bağlı olarak arttı. Peki güncel faizleri ne kadar oldu?

Kamu bankalarının konut kredisi faizleri Mayıs’ta düştü!

Nisan ayı enflasyon oranları sonrasında konut kredisi faiz oranları düşüşe geçti. Kamu bankalarının enflasyon endeksli konut kredisi faizleri 8 puan düştü. 

Kamu bankalarının konut kredisi faizleri düştü mü?

Yıllık enflasyon ortalamasının gerilemesi ile kamu bankalarının enflasyon endeksli konut kredisi faiz oranlarında Mayıs ayında düşüş yaşandı. Peki, Ziraat Bankası, HalkBank ve VakıfBank’ın sunduğu enflasyon endeksli konut kredisi faiz oranları Mayıs'ta ne kadar oldu?

Enflasyon endeksli konut kredisi faizleri Nisan’da ne kadar oldu?

Enflasyon oranlarında yaşanan artışa rağmen enflasyon endeksli konut kredisi faizleri Nisan ayında düştü. Faiz oranları ne kadar oldu?

Ziraat Bankası Enflasyon Endeksli Konut Kredisi mantıklı mı?

Ziraat Bankası Enflasyon Endeksli Konut Kredisi ürünü faizleri ne kadar? Enflasyon endeksli konut kredisi kullanmak mantıklı mı?

Enflasyon endeksli konut kredileri 2020 Mart’ta ne kadar oldu?

Enflasyon oranlarında yükselişin devam etmesi ile enflasyon endeksli konut kredisi faizleri de bir kez daha arttı. Enflasyon endeksli konut kredisi faizleri Mart ayında ne kadar oldu?

Enflasyon endeksli konut kredisi faiz oranları ne kadar oldu?

Kasım ayı enflasyon oranları açıklandı. Enflasyondaki güncelleme sonrasında Enflasyon Endeksli Konut Kredisi faiz oranları Aralık ayında ne kadar oldu?

Konut kredisi faiz oranları yüzde 0.90'a düştü mü? 

Enflasyon oranlarındaki düşüşün ardından enflasyon endeksli konut kredisi faiz oranları geriledi. Enflasyon Endeksli konut kredisi faiz oranları kasım ayında yüzde 0.90 oldu...

Ziraat Bankası konut kredisini yapılandırmaya başladı!

Ziraat Bankası Enflasyon Endeksli Konut Kredilerini sabit faizli konut kredisi ile yapılandırmaya başladı. Peki konut kredisi yapılandırmasında avantaj ne kadar?

Ziraat Enflasyon Endeksli Konut Kredisi Haberi

Ziraat Enflasyon Endeksli Konut Kredisi

Ziraat Bankası cazip faiz oranları sunmaya devam ediyor. Banka güncel olarak Firma Katkı Paylı Konut Kredisi ürünü kapsamında yüzde 0.98, Enflasyon Endeksli Konut kredisi ürünü kapsamında yüzde 1.50 ve standart konut kredisi için yüzde 1.55’den başlayan faiz oranları sunuyor.

Ziraat Bankası konut kredileri için azami olarak 10 yıl vadeye kadar konut kredisi kullandırıyor. Banka en fazla konut değerinin yüzde 80’ine kadar kredi sağlıyor. Konut kredisine ek olarak kredi süresince hayat ve konut sigortasını ise zorunlu tutuyor.

Ziraat Firma Katkı Paylı Konut Kredisi

Kredi Pazarı'nda yer alan habere göre; Ziraat Bankası geçtiğimiz yılın son ayların beri anlaşma sağlanan konut firmalarının projelerin firma katkı payı ile beraber yüzde 0.98 faiz oranı kullandırıyor. Faiz oranı 750.000 TL’ ye kadar 10 yıl vadeli yurt genelinde tüm...