26 / 04 / 2024

ziraat yatırım kredisi kardemir demir çelik

ziraat yatırım kredisi kardemir demir çelik

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret A.Ş Haddehane yatırımı için Ziraat Bankası'ndan 50 milyon dolarlık yatırım kredisi kullandı...

Konut kredisi faiz oranları satışları yavaşlattı! Konut yatırım aracı olmaktan çıkıyor mu?

Türkiye genelinde konut satış hızı kredilerdeki kısıtlama ve kredi faiz oranlarının yüksek olması gibi nedenlerle yavaşladı. Bu durum konuta olan cazibeyi azaltırken vatandaşlar başka yatırım araçlarına yönelmeye başladı.

Akiş GYO ve Ziraat Yatırım aracılık hizmeti sözleşmesi imzaladı!

Akiş GYO tarafından açıklanan bedelli sermaye artırımı süreciyla ilgili, Ziraat Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile aracılık hizmeti sözleşmesi imzalanmasına karar verildi. 

A-S Yatırım Holding gayrimenkul yatırımlarını hızlandırıyor!

A&S Yatırım Holding, 2021 için 5 banka ve bir yatırım fonuyla anlaştı. Böylece Türkiye için 220 milyon dolarlık yatırım kredisi çıkaran Holding, bu yıl bilişim IT, sağlık, gayrimenkul-inşaat gibi üç sektöre toplamda 1 milyar 700 milyon TL yatırım gerçekleştirecek.

Berat Albayrak: Firmalara 400 milyon liraya kadar yatırım desteği sağlanacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, ithalatı azaltıp ihracatı artıracak yatırımları desteklemeye devam ettiklerini belirterek, Yatırım Taahhütlü Avans Kredisi' ile firmalara 10 yıl vadeli 400 milyon liraya kadar yatırım desteği sağlanacağını aktardı.

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası'ndan 'Yatırıma Destek' TL kredisi!

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası, 10 yıla kadar vadeli Yatırıma destek TL kredisini Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın belirlediği güncel politika faiz oranına endeksli, bugün itibarıyla yüzde 7,75 faiz oranıyla yatırımcılara sundu.

TCMB'den yatırım taahhütlü avans kredisi açıklaması!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Türk lirası cinsi reeskont kredileri için tahsis edilen imkanın 20 milyar lirasının yatırım taahhütlü avans kredisi olarak kullandırılacağını, söz konusu kredilerin azami 10 yıl vadeli ve sabit faizli olacağını duyurdu.

Yatırım amaçlı satılan konut sayısı azaldı!

Kamu bankalarının düşük faizle konut kredisi kullandırmasıyla beraber ipotekli konut satışı Eylülde %410 arttı. Konut kredili satışlar rekor düzeyde artarken yatırım amaçlı satılan konut sayısı azalmaya devam ediyor.

Kira sertifikası ihracı, uzun dönemli yatırım aracı!

Ziraat Bankası Genel Müdür Yardımcı Alpaslan Çakar, "Avro cinsi devlet tahvili ve kira sertifikası ihracı, yurt dışında yerleşik yatırımcılar için uzun dönemli yatırım aracı" dedi...

Yatırım arsaları tarım alanlarını etkiliyor!

Bursa Orhaneli ilçesinde yatırım için alınan tarım alanları ekilmeden atıl vaziyette duruyor. Orhaneli Ziraat Odası Başkanı Nafiz Kaya, "Orhaneli ilçesinde 20 bin dönüm tarım alanı ekiliyordu. Yıllar geçtikçe buralar ekilmemeye başladı.

Ziraat Bankası iki dev projeye milyar dolarlık yatırım yapacak!

Ziraat Bankası bu yıl Kuzey Marmara Otoyolu ve 1915 Çanakkale Köprüsü dahil ulaşım ve altyapı sektörlerine en az 7 milyar dolarlık yatırım yapacak.

Bankalar, yatırım ve üretim kredilerini de ucuzlatmalı!

Başta Ziraat Bankası olmak üzere bankalardan peş peşe faiz indirimi haberleri geliyor. Ekonomiye hareket ve bereket getirecek olan yatırım ve üretim kredilerinin ucuzlaması, sanayi yatırımları ve üretiminin artmasını sağlar.

Yıldız Entegre enerjiye 1.5 milyon euro yatırım yaptı!

Yıldızlar Yatırım Holding’in lokomotif şirketi Yıldız Entegre, TEB-AFD’den (Fransız Kalkınma Ajansı) “enerji verimliliği” kredisi aldı. Şirketin 1.5 milyon Euro’ya ulaşan verimlilik yatırımlarının 15 ay içinde ülke ekonomisine geri dönüşü hedefleniyor.

Yatırımın sanatla buluştuğu yer: Elysium Art Şişli!

Banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabilen Elysium Art Şişli Konutları 26 katlı tek blok halinde hayata geçiriliyor. Proje "Yatırımın sanatla buluştuğu yer: Elysium Art Şişli" sloganıyla yükseliyor.

ziraat yatırım kredisi kardemir demir çelik Haberi

ziraat yatırım kredisi kardemir demir çelik


Kardemir Karabük Demir Çelik şirketinden yapılan açıklama şu şekildedir:


Şirketimizin yatırım programında yer alan Haddehane yatırımının (Kangal ve Kaliteli Yuvarlak Haddehanesi) finansmanında kullanılmak üzere, T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ile Şirketimiz arasında, 3 yıl ödemesiz 9 yıl ödemeli dönem olmak üzere toplam 12 yıl vadeli 50.000.000 USD tutarlı yatırım kredisi anlaşması...