29 / 03 / 2024

ziraat

ziraat

Emekli vatandaşlar geçtiğimiz aylardan bu yana en yüksek emekli promosyonu almak adına birbirleriyle kıyasıya yarışıyorlar. Fakat uzman isimden emekli vatandaşlara yönelik çok önemli bir uyarı geldi. Eğer bu önerilen şeyi yapmazsanız emekli promosyonunuz geri alınabilir...

Emekli promosyonlarına depdev zam yapacaklar! Tüm gözler Vakıfbank, Ziraat ve Halkbank'ta

Vatandaşlar emekli promosyonu konusunda kamu bankalarından dev bir zam bekliyor. Şu anda tüm gözler kamu bankalarına çevrilmiş durumda.

Emeklilere promosyon müjdesi geldi, zam yapacaklar! Halkbank, Vakıfbank, Ziraat Bankası...

Emekli vatandaşların kamu bankalarıyla ilgili dört gözle bekledikleri haber geldi. Haberin detaylarına gelin birlikte bakalım.

BİM, A101 ve ŞOK marketlerde 100 TL hediye! İşte kampanyanın ayrıntıları

Market alışverişinin cep yaktığı bu zamanda Ziraat Bankası'ndan yeni bir kampanya geldi.Buna göre 450 TL indirim yapan kişilere BİM, A101 ve ŞOK marketlerde 100 TL indirim var. 

Akbank'tan tüm müşterilerine promosyon duyurusu! Vakıf, Ziraat ve Halkbank kadar veriyorlar

Akbank, tüm müşterilerine promosyon duyurusunda bulundu. Bankanın promosyon miktarı Ziraat, Vakıfbank ve Halkbank'ın emeklilere verdiği promosyon miktarı ile eşit seviyede gerçekleşti.

Ziraat, Vakıf, Halkbank, İş Bankası, Yapı Kredi derken en yüksek emekli promosyonu veren banka belli oldu!

Emekli promosyon kampanyaları devam ederken kritik bir hafta geldi. Emekli promosyon ücretleri birçok bankada 10.000 TL'ye yaklaşıyor ancak henüz harekete geçmemiş vatandaşlar son tarih arıyor. İşte Eylül 2022 en yüksek emekli promosyonu veren bankalar listesi...

Ziraat, Vakıf, Halkbank, İş Bankası, Yapı Kredi derken Akbank süre uzattı, tıklayın öğrenin

Bankalar arasında emekli promosyon yarışı devam ederken aradan sıyrılan Akbank, önemli bir promosyonunda süre uzatma kararı aldı. İşte detaylar...

Vakıf, Ziraat, Halkbank'ı geçip İş Bankası'na kafa tutan Yapı Kredi'den yeni kampanya

Emekli promosyonlarına Vakıf, Ziraat ve Halkbank'a fark attıktan sonra İş Bankası'na kafa tutan Yapı Kredi, yeni kampanyasının detaylarını duyurdu.

Vakıfbank, Halkbank, Ziraat vermiyor! Emekli promosyonu hiç değil! Ama aileler kesin almalı

Vatandaşların emekli promosyon yardımlarına kilitlendiği sırada devlet yardımlarıyla ilgili de önemli gelişmeler yaşanıyor. PTT üzerinden verilen devlet yardımlarının vatandaşlar tarafından alınması gerektiğinin altı çizildi.

Emekli promosyonları için güreş devam ediyor! Ziraat, Halkbank derken Vakıfbank da 2 dakika önce açıkladı

Bankalar arasında emekli promosyonlarına yönelik savaş devam ediyor. Ziraat ve Halbank'tan sonra bir diğer kamu bankası Vakıfbank da emekli promosyon miktarlarıyla ilgili açıklama gerçekleştirdi.

Emekli promosyonlarına okkalı zam geldi! Akbank, Garanti, Ziraat derken Halkbank açıkladı

Emekli promosyonlarına hem okkalı bir zam geldi hem de süreleri uzatıldı. Emekli promosyonlarına gelen bu zamların ardından vatandaşlar kamu bankalarının nasıl bir yol izleyeceğini merak etmeye başladı. İşte Halkbank'ın vereceği promosyon miktarı.

Emekli promosyonunda flaş karar! 8 bin, 9 bin, 10 bin TL! Tarihler uzatıldı! Ziraat, Garanti, İş Bankası...

Emekli promosyonlarıyla alakalı flaş karar geldi! Banka değiştirme tarihi 30 Eylül'e çekildi! Şu anda bankalar emekli promosyonlarını neredeyse 10 bin TL'ye kadar çıkardı! İşte bütün detaylar...

8 bin 9 bin 10 bin TL! Emekli promosyonunda müthiş gelişme tarih uzadı! Ziraat, Garanti, İş Bankası

Emekli promosyonlarıyla ilgili çok önemli bir gelişme yaşanıyor. Banka değiştirme tarihi 30 Eylül'e kadar uzatıldı. Şu anda bankalar emekli promosyonlarını 10 bin TL'ye kadar çekmiş durumda. Gelin birlikte detaylara göz atalım.

Banka hesabı olanlara müjde: Herkese verilecek, son başvuru tarihi belli

Ziraat Bankası üyelerinde 150 TL Bankkart lira veriyor. İşte haberin ayrıntıları...

Ziraat Katılım konut faizini yüzde 0,98’e düşürdü!

Ziraat Katılım, 10 yıla kadar olan vadelerde indirime giderek konut finansman oranını aylık yüzde 0,98'e çekti...

Ziraat Katılım 500 milyon dolar kira sertifikası ihraç edecek!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama tarafından 500 milyon dolar tutarındaki ihraç tavanı içerisinde kalmak kaydıyla kira sertifikaları ihraç başvurusu SPK tarafından olumlu karşılandı.

Ziraat Katılım 100 milyonluk kira sertifikası 2. geri ödemesini yaptı!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama tarafından 100 milyon TL nominal tutarlı kira sertifikalarının anapara ve 2. getiri ödemesi gerçekleştirildi.

Ziraat Katılım Varlık Kiralama kira sertifikası satacak!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama 125 milyon TL tutarında, 104 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikaları ihracı için SPK tarafından onaylandı.

Ziraat Bankası Personeli Vakfı Ankara'daki arsa hissesini satıyor!

Ziraat Bankası Personeli Vakfı, Ankara'da Gölbaşı'na bağlı Karşıyaka Mahallesi'ndeki arsa hissesini satışa sunuyor..

Ziraat 2 milyarlık kira sertifikası ihraç edecek!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama 2 milyar TL tutarlı ihraç tavanı kapsamında tertipler halinde, çeşitli vadelerde ve Kira Sertifikaları Tebliği'nde öngörülen kira sertifikası türlerine dayalı olarak kira sertifikaları ihracına ilişkin Kurulca onaylandı. 

Ziraat Katılım 200 milyon liralık kira sertifikası ihracı gerçekleştirdi!

Ziraat Katılım Bankası AŞ, 200 milyon lira tutarlı kira sertifikası ihracını gerçekleştirdiğini duyurdu. Kira sertifikası ihracını başarılı bir şekilde tamamlandı.

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın kira sertifikası borsada!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama A.Ş'nin 200 milyonluk kira sertifikası 23 Şubat 2018'de borsada işlem görmeye başlayacak. 

Ora AVM'ye Ziraat Bankası'nın verdiği kredi mecliste!

CHP'nin Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, iflas kararı verilen Ora AVM'ye Ziraat Bankası'nın yapmış olduğu kredi desteği ile ilgili açıklamalarda bulundu..

Ziraat'ten 100 milyon TL'lik kira sertifikası!

Ziraat Yatırım Menkul Değerler gerçekleştirdiği ihraç ile 102 gün vadeli 100 milyon TL tonlama temin etti. 

Ziraat Katılım 100 milyon TL kira sertifikası ihracını tamamladı!

Ziraat Katılım, 100 milyon TL kira sertifikası ihracını gerçekleştirdi. Ziraat Katılım Genel Müdürü Metin Özdemir, kira sertifikası ihracına gelen talepten memnun olduklarını belirtti.  

Hacıbabalar İnşaat Hayvancılık Ziraat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıbabalar İnşaat Hayvancılık Ziraat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Çelik ve Halil İbrahim Özdemir tarafından kuruldu. 

Ziraat Katılım'dan 200 milyon TL kira sertifikası ihracı!

Ziraat Katılım 200 milyon TL tutarlı kira sertifikası ihracı gerçekleştirdi. Ziraat Katılım Genel Müdürü Özdemir, kira sertifikası ihracına gelen talepten memnun olduklarını söyledi.

ziraat Haberi

ziraat

Bankalar, emekli vatandaşların emekli maaşlarını da alarak kendi bankalarına gelmeleri adına büyük çaba sarf etti. Bankalar tarafından başlatılan promosyon furyası kısa süre içerisinde dalga dalga yayıldı ve çok ciddi boyutlara kadar geldi. 

10 BİN TL'YE KADAR PROMOSYON ALANLAR OLDU

Hatta geçtiğimiz aylarda 10 bin TL'ye kadar promosyon alan vatandaşlarımız oldu. Fakat bu vatandaşlara uzman isimden çok önemli bir uyarı geldi. Uzman isim, çok küçük bir detaya dikkat edilmemesi durumunda emekli promosyonlarının yanabileceğini dikkat çekti. 
 

Bankaların emeklilere sunduğu promosyon ödemelerinde son günlere yaklaşıldı. Bazı bankaların sunduğu ödemeler 10 bin TL’ye kadar dayandı. Ancak konu ile ilgili emeklilere flaş bir uyarı yapıldı. Buna göre Avukat Özge Çelik, vefat halinde promosyon ödemesinin iadesi istenebilir. Bu durumun önüne geçilmesi için sözleşmeye bir maddenin eklenmesinin yeterli...