20 / 04 / 2024

Ziya Altınoğlu Stadyumu millet bahçesi

Ziya Altınoğlu Stadyumu millet bahçesi

Çatalca’da uzun yıllardır ayakta duran Ziya Altınoğlu Stadyumu yıkılıp, yerine millet bahçesi inşa edilecek..

Akgünoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgünoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Akgünoğlu tarafından kuruldu.

Üstünoğlu İnşaat Ve Spor Salonu İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstünoğlu İnşaat Ve Spor Salonu İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Ruhi Avcıoğlu tarafından kuruldu.

FED Analistinden korkutan Türkiye yorumu

Fed Analisti Altınoğlu, Avrupa'da 2023 yılı içinde başlayacak olan resesyonun (ekonomik durgunluğun) Türkiye için fırsat olup olmayacağı sorusunu yanıtladı.

Düzgünoğlu İnşaat Çatı İzolasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzgünoğlu İnşaat Çatı İzolasyon Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da kuruldu.

Merkez Bankası koridorları bu dedikodu ile çalkalanıyor! Dolarla ilgili korkunç senaryo

Merkez Bankası'nın dolar rezervleri hakkında ürküten bir iddia ortaya atıldı. Fed Finansal İstikrar Bölümü Ekonomisti Levent Altınoğlu, Merkez Bankası'nın TL'yi desteklemek için bankalardan yüklü miktarda döviz aldığını ve bu dövizleri ödemesi için yatırım gerektiğini belirtti.

Türkiye'de cebinde doları olan vatandaşlara çok çok hayati uyarı! Bu bilgiyi asla atlamayın

Fed Finansal İstikrar Bölümü Ekonomisti Levent Altınoğlu, Türkiye'de enflasyonun yüksek seyirde olmasına rağmen faizlerin düşük tutulduğuna dikkat çekerek faiz artışı gerekebileceğini söyledi. Bu durum da doları doğrudan etkileyecek. Elinde doları olanlar, faiz artışına dikkat... İşte detaylar...

Aydınoğlu Konut Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınoğlu Konut Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Aydın tarafından kuruldu.

Hzr Aydınoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hzr Aydınoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Rıza Aydın tarafından kuruldu.

Aydınoğlu Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe Şubesi açıldı!

Aydınoğlu Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe Şubesi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Aydın ve Mustafa Aydın ortaklığında açıldı.

Ziya Altınoğlu Stadyumu millet bahçesi olacak!

Çatalca’da uzun yıllardır ayakta duran Ziya Altınoğlu Stadyumu yıkılıp, yerine millet bahçesi inşa edilecek..

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 3 No'lu Şubesi açıldı!

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 3 No'lu Şubesi 29 milyon 980 bin TL sermaye bedeliyle açıldı.

Aydınoğlu Yapı Maltepe projesindeki konut sayısı arttı!

Aydınoğlu Yapı'nın Maltepe projesinde 146 adet olan konut sayısı 439 adete çıkarıldı. Proje 26 milyon 961 bin 652 TL'ye mal olacak.

Çekmeköy 5 No’lu Acil Sağlık Hizmet İstasyonu açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çekmeköy Belediyesi, Çekmeköy 5 No’lu Acil Sağlık Hizmet İstasyonu'nu hizmete açtı.

Ziya Altınoğlu Stadyumu millet bahçesi Haberi

Ziya Altınoğlu Stadyumu millet bahçesi

Çatalca Belediyesi Başkanı Mesut Üner, bölgenin yeşil alana ihtiyacı olduğunu belirterek Ali Sami Yen’de olduğu gibi stadyumun yerine yapı inşa edilmeyeceğini söyledi. 

Eski Çatalca Belediyesi Başkanı Fırat Aykut, “Kiminle konuşsam hepsinin çocukluğundan ve delikanlılığından bu yana çok değerli anıları vardı bu stadyumda. Önce insanları ikna edin” diye konuştu. Cumhuriyet'ten Hazal Ocak'ın haberine göre; 66 yaşındaki futbolcu İskender Aktaş da bu stadyumda anılarının olduğunu kaydederek “Ciğerimiz yandı” dedi.

İHALE BUGÜN

Çatalca’daki 24 bin metrekare alanda kurulu olan Ziya Altınoğlu Stadyumu yıkılıp, yerine millet bahçesi ve meydan yapılacak. Stadyum da İzzettin Mahallesi’ne taşınacak. Millet bahçesi projesi ihalesinin bugün yapılacağı belirtildi. Projeye tepki gösteren eski Çatalca Belediye Başkanı Fırat Aykut, "Burada işin özü şudur: Halkın hiç bilgisi yoktur. Projeyi kimse görmemiştir.

Sır gibi saklanmaktadır. Halkın rızası...