23 / 04 / 2024

ziya yılmaz kentsel dönüşüm nasıl olmalı

ziya yılmaz kentsel dönüşüm nasıl olmalı

Türkiye’nin deprem riski nedeniyle yeniden inşa edilmesi gerektiğini söyleyen Ziya Yılmaz, kentsel dönüşümü siyaset üstü konu olarak görmek gerektiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan son dakika kentsel dönüşüm açıklaması!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Adana'da kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandırılması gerektiğine dikkat çekerek ''Çok daha sağlam, sağlıklı şehirler kurmamız lazım." dedi.

Marmara ve İstanbul çok önemli! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan kentsel dönüşüm açıklaması! 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, katıldığı bir programda kentsel dönüşüm kapsamında yapılan çalışmaları tek tek aktardı. Marmara ve İstanbul'un önemini işaret eden Yılmaz, çalışmaların hızlanacağını belirtti. İşte o açıklama...

Kentsel dönüşüm işe yaramıyor mu? Mimar Önder Yılmaz'dan ezber bozan dönüşüm açıklaması!

Her bir köşesi deprem riski altında olan Türkiye'de sık sık kentsel dönüşümün önemi dile getiriliyor. Mimar Önder Yılmaz, X sosyal medya hesabından dönüşüm ile ilgili ezber bozan bir açıklama yaptı. İşte Yılmaz'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Deprem öncesinde harcanan 1 TL, afet sonrasında 7 TL'ye karşılık geliyor! 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Meclis'te yaptığı konuşmasında kentsel dönüşüm ve deprem bölgesindeki çalışmalar ile ilgili önemli noktalara değindi. İşte Yılmaz'ın o açıklaması...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz kentsel dönüşüm için rantsal dönüşüm diyenlere seslendi! İnsanımızın canıyla oynuyorlar!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kentsel dönüşüm için 'rantsal dönüşüm' diyen kesimlere seslenerek 'insanımızın canıyla oynuyorlar' açıklaması yaptı. 

Ziya Yılmaz ve Rafet Yılmaz 73.4 milyon TL'ye yeni şirket kurdu!

Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz ve Dap Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rafet Yılmaz 73.4 milyon TL'ye yeni şirket kurdu. Dap Emlak Yatırım A.Ş. Maltepe'de kuruldu. İşte ayrıntılar...

Ziya Yılmaz DAP'ın yüzde 5'ini daha sattı!

DAP Gayrimenkul’ün büyük ortağı Ziya Yılmaz elinde bulundurduğu paylardan yüzde 4,80 oranını daha sattığını duyurdu. 

Ziya Yılmaz: Nitelikli konuta talep çok yüksek!

Yaptığı açıklamada nitelikli konuta güçlü bir talebin olduğunu belirten DAP Holding çatısı altında faaliyet gösteren DAP Gayrimenkul Geliştirme’nin Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, konut fiyatlarındaki artışın temel nedeninin emtia fiyatlarındaki yükseliş olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan kentsel dönüşüm ve afet rehabilitasyonu açıklaması!

12’nci Kalkınma Planı TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan geçti. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Kalkınma Planı üzerinde yapılan görüşmelerde kentsel dönüşüm ve afet rehabilitasyonuna ilişkin birtakım açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Yılmaz’dan milyonları ilgilendiren deprem ve kentsel dönüşüm açıklaması!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda başlayan 2024 yılı bütçesinin görüşmelerinde deprem ve kentsel dönüşümle ilgili açıklamalarda bulundu. Yılmaz, deprem hasarları için 1 trilyon 28 milyar lira kaynak ayrıldığını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan çok konuşulacak kentsel dönüşüm mesajı! Peş peşe detaylar verdi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İzmir programı çerçevesinde İzmir Ticaret Odası'nda (İZTO) iş insanlarıyla bir araya geldi. Kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulunan Yılmaz, 14 bin 512 adet konutun yapımının sürdüğünü söyledi.

Ziya Yılmaz kimdir? 

Dap Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. de Yönetim Kurulu Başkanı olan Ziya Yılmaz kimdir? Ziya Yılmaz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ziya Kaya'nın biyografisi..

Ziya Yılmaz: Konut yatırımı için en doğru zaman bu zaman!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada konut yatırımı için en doğru zamanın bu zaman olduğunu söyledi.

ziya yılmaz kentsel dönüşüm nasıl olmalı Haberi

ziya yılmaz kentsel dönüşüm nasıl olmalı

Türkiye’nin deprem riski nedeniyle yeniden inşa edilmesi gerektiğini söyleyen Ziya Yılmaz, “Kentsel dönüşüm siyaset üstü mesele” dedi.


DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Nüfusun yüzde 60’ı depreme dayanıksız yapılarda yaşıyor. Başta büyükşehirler olmak üzere bütün Türkiye’yi yeniden inşa etmek gerekiyor. İnsanlara, hak ettikleri şekilde güvenli ve modern ortamlar sunmak bizim asli görevimiz” dedi. Yılmaz kentsel dönüşümü siyaset üstü konu olarak görmek gerektiğini söyledi.

2010’da başlayan fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi sürecinin hâlâ devam ettiğini hatırlatan Yılmaz şunları kaydetti: 

“İstanbul gibi bir dünya metropolünde, şehrin göbeğinde yer alan bir gecekondu bölgesinin dönüşümü yıllar boyunca sekteye uğradı. Türkiye’nin en büyük inşaat şirketlerinin talip olduğu bölge defalarca çıkmaza girdi. Arsa sahipleri 1 verip, 3 almak istedi. Neticede bazı yatırımcılar bölgeden çekildiler.

Büyük umutlarla başlayan kentsel dönüşüm...