19 / 04 / 2024

ziylan avm

ziylan avm

Ayakkabıcı Ziylan alışveriş merkezinde büyüme planları yapıyor. İlk yatırımını Sultanbeyli’deki Atlaspark’a yapan, Ziylan’ın Alman Metro’nun Merter’deki Meydan AVM’sini aldığı belirtiliyor.

AVM'lerde kiraların TL'ye çevrilmesi faydalı oldu!

FLO Mağazacılık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ziylan "AVM'lerde kiraların döviz yerine TL olarak düzenlenmesi kararının sektöre ne kadar faydası oldu?" sorusuna, "Bu karar sektörümüz için elbette faydalı oldu" yanıtını verdi...

Mehmet Ziylan: Gayrimenkule 1 milyar TL yatırım yaptık!

Ziylan Grubu Başkanı Mehmet Ziylan "İstanbul’da Atlaspark ve Watergarden'ı yaptık.Adana’da Park Adana’nın inşaatı devam ediyor. AVM yatırımlarının yanında bir de konut projemiz var. " diye konuştu.

Nef Bahçelievler projesine Ziylan ortak oldu!

Ziylan Gayrimenkul Yatırım, İstanbul Merter'deki Metro’dan alınan üzerine Real Market’inde bulunduğu arazide Nef ile hasılat paylaşımı modeli ile yeni bir konut, AVM ve rezidans projesine hazırlanıyor.

150 mağazalık Atlaspark AVM açıldı!

Ziylan Gayrimenkul, Uzman Ticaret ve İnşaat, HD Holding, Azim Gayrimenkul, Enoa İnşaat ve Sultanbeyli Gayrimenkul tarafından 400 milyon lira yatırımla Sultanbeyli'de inşa edilen Atlaspark AVM açıldı.

Anadolu Yakası'na 150 mağazalık yeni AVM!

Ziylan Gayrimenkul, Uzman Ticaret ve İnşaat, HD Holding, Azim Gayrimenkul, Enoa İnşaat ve Sultanbeyli Gayrimenkul tarafından 400 milyon lira yatırımla Sultanbeyli'de inşa edilen Atlaspark AVM açıldı

Ziylan, Merter Meydan AVM'yi satın mı aldı?

Ayakkabıcı Ziylan alışveriş merkezinde büyüme planları yapıyor. İlk yatırımını Sultanbeyli’deki Atlaspark’a yapan, Ziylan’ın Alman Metro’nun Merter’deki Meydan AVM’sini aldığı belirtiliyor.

Sultanbeyli'de Atlaspark AVM açıldı!

Ziylan Gayrimenkul, Uzman Ticaret ve İnşaat,HD Holding, Azim Gayrimenkul, Enoa İnşaat, Sultanbeyli Gayrimenkul A.Ş. firmaları tarafından 400 milyon lira yatırımla Sultanbeyli’de hayata geçirilen Atlaspark AVM açıldı

Atlas Park AVM hizmete açıldı!

Sultanbeyli'de hayata geçirilen ATLAS PARK AVM açıldı. AVM Ziylan Gayrimenkul, Uzman Ticaret ve İnşaat, HD Holding, Azim Gayrimenkul, Enoa İnşaat, Sultanbeyli Gayrimenkul firmaları tarafından hayata geçiriliyor.

Ziylan Grup alışveriş merkezi işine girdi!

Sultanbeyli' de inşaatı devam eden Atlas AVM' nin ortaklarından Tuna Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı' nın (GYO) hisselerini alan Ziylan Grup, bu satın almayla alışveriş merkezi yatırımcısı oldu.

Pendorya AVM 17 Aralıkta Pendik'te açılıyor

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın ilk yatırımı olan Pendorya AVM, ziyaretçileri ile buluşmaya hazırlanıyor

AVM ciroları Ekim'de yüzde 12 azaldı!

Fatoş Karahasan bugünkü köşesinde AVM cirolarındaki son duruma yer veriyor

AVM ciroları geçen yıla oranla yüzde 12,6 arttı!

AVM Endeksi'nin Ekim ayı sonuçları açıklandı

AVM ciroları son iki yılın zirvesinde!

Fatoş Karahasan köşesinde bugün AVM cirolarından söz etti

ziylan avm Haberi

ziylan avm

Ayakkabı devi Ziylan, gayrimenkulde de büyük oyuncular arasına girme planlarını bir bir hayata geçiriyor. Geçen yıl ayakkabının yüzde 50’sini Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş, BİM Birleşik Mağazalar A.Ş. ve Gözde Girişim, BİM ve Turkven’in danışmanlığını yaptığı girişim sermayesi fonlarının iştiraki Mater Footwear BV’den oluşan konsorsiyuma satan Ziylan Ailesi, buradan gelen parayı gayrimenkul projelerine yatırıyor. Geçen yıl kurulan Ziylan Gayrimenkul’le ilk yatırımını Sultanbeyli’de Atlas AVM’ye yapan Ziylan, ikinci projesini eğlence ve kültür merkezi WaterGarden İstanbul adıyla 750 milyon TL’ye Ataşehir’de hayata geçirecek. 

Türkiye’ye güveniyoruz 

Perakende sektöründeki son kulislere göre Ziylan’ın yatırımları bununla bitmeyecek. İddiaya göre Ziylan, Türkiye’deki bazı varlıklarını satan Alman Metro Group’tan Meydan Merter AVM’yi satın aldı. Meydan Merter AVM’nin daha önce Pashador şirketine satıldığı iddia edilmişti. Ümraniye’deki Meydan AVM’yi...