26 / 04 / 2024

zonguldak alaplı deniz havalimanı projesi

zonguldak alaplı deniz havalimanı projesi

Zonguldak’ ın Alaplı ilçesinde denizde hava limanı projesini tasarlayan Düzceli proje tasarımcısı Harun Dinçer, proje ile bölgenin ekonomik anlamda büyük bir ivme kazanacağını ifade etti...

Deniz Yavuzyılmaz: Erzincan İliç’teki Anagold madeninin tam altındaki fay hattı haritadan silinmiş!

Erzincan'da meydana gelen toprak kayması sebebiyle madende 9 kişinin toprak altında kaldı. CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Anagold madeninin tam altındaki fay hattının haritadan silindiğini söyledi. İşte ayrıntılar...

Zonguldak Del Marin projesinde teslimler Aralık 2024'te!

CYC Yapı tarafından Mayıs 2023’te temelleri atılan, Zonguldak’ın gözde ilçelerinden Kozlu’da deniz manzarasına sahip bir lokasyonda konumlanan Del Marin projesi Aralık 2024'te teslim edilmesi planlanıyor.

Gayrimenkul alımıyla Türk vatandaşlığı kazanan kişi sayısı TBMM'de!

Taşınmaz edinimi yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişi sayısı Meclis gündemine taşındı. CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz tarafından konuyla ilgili soru önergesi verildi.

Deniz Yavuzyılmaz'dan Bandırma-Bursa-Osmaneli-Yenişehir Demiryolu ihalesi iddiası!

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Bandırma-Bursa-Osmaneli-Yenişehir Yüksek Standartlı Demiryolu Projesi ihalesine yönelik çok konuşulacak bir iddiada bulundu.

AOÇ arazisindeki vakfın yer değiştirmesi meclis gündeminde!

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Atatürk Orman Çiftliği arazisinde yer alan Mesa Dağıtım Merkezinin bir vakıf tarafından deplase edilmesi işlemine ilişkin soru önergesi verdi. 

Zonguldak Tapu Kadastro Müdürlüğü Hizmet Binası'nın akıbeti mecliste!

İnşası devam eden Zonguldak Tapu Kadastro Müdürlüğü Hizmet Binası'nın akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Deniz Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı. 

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesinin inşaatının akıbeti TBMM'de!

Zonguldak ilinde bulunan Atatürk Devlet Hastanesinin inşaatının ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Deniz Yavuzyılmaz, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı. 

Zonguldak Alaplı Gençlik Merkezi açıldı!

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi İsafakılı köyünde bulunan gençlik merkezi vatandaşların hizmetine açıldı.

Zonguldak Alaplı'daki yayla sahipleri tapularına kavuştu!

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde yaşayan yayla sahiplerine tapuları dağıtıldı. 61 adet yayla evinin ruhsatı alındı.

Zonguldak Yenimahalle'de yollar yenileniyor!

Zonguldak Alaplı'daki Yenimahalle'de yol bakım ve onarım çalışmaları yapılıyor. Yenimahalle'de ayrıca yol genişletme, kaldırım, merdiven, çevre düzenleme, sağlıklı spor yapma alanları da yapılacak.

Zonguldak Alaplı'daki Atatürk Ortaokulu’na yol yapılıyor!

Zonguldak Alaplı Belediyesi, yeni açılan Yeni Siteler Şahin Tepesi mevkisindeki Atatürk Ortaokulu’nun yolunun yapımı için çalışmalara başladı.

Zonguldak Meclisi’'nde TOKİ projesiyle ilgili gündem görüşüldü!

Zonguldak İl Genel Meclisi’nin Ocak ayı ikinci birleşiminde Alaplı ilçesinde yapılması planlanan TOKİ projesiyle ilgili gündem görüşüldü.

Zonguldak Alaplı OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Zonguldak Alaplı Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Alaplı Organize Sanayi Bölgesine ait yol, içmesuyu, atıksu, yağmursuyu ve Telekom inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işi ihale edilecek. İhalenin keşif bedeli 11. milyon 541 bin 650 TL olarak belirlendi.

zonguldak alaplı deniz havalimanı projesi Haberi

zonguldak alaplı deniz havalimanı projesi


Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde denizde hava limanı projesini tasarlayan Düzceli proje tasarımcısı Harun Dinçer, proje ile bölgenin ekonomik anlamda büyük bir ivme kazanacağını söyledi.


Alaplı ilçesinin 3,5 kilometre güneyine denize dolgu E tipi havaalanı ve yapay 2 adet liman tasarımı çizerek maketini hazırlayan proje tasarımcısı Harun Dinçer, Düzce, Akçakoca, Alaplı ve Ereğli bürokratlarından, sivil toplum kuruluşlarından, milletvekillerinden ve belediye başkanlarından destek beklediğini söyledi. Bölgeye en yakın hava alanına 3 saatte ulaşılabildiğine dikkat çeken Dinçer, “Bölgemizin her alanda kalkınabilmesi için böyle tasarım projesine, bölgemizin milletvekilleri, sivil toplum örgütleri, sanayi odaları ve diğer kurumların destek ve ilgi göstermesi gerekiyor. Bölgemizin en yakın havaalanı 3.5 saat sürmektedir. Yapay 2 adet limanla hem deniz hem hava taşımacılığı bakımından canlılık kazanacak bölgemiz, turist ve yatırımcı da...