28 / 03 / 2024

Zonguldak Alaplı Gençlik Merkezi nerede

Zonguldak Alaplı Gençlik Merkezi nerede

Alaplı ilçe Başkanı Mustafa Yavuz, Alaplı’da gençlere hizmet edecek olan Gençlik Merkezi’nin Ağustos ayında ihaleye çıkacağını söyledi.Yavuz, Alaplı Gençlik Merkezi’nin 2015 yatırım programına alındığını belirtti.

Zonguldak Alaplı Gençlik Merkezi açıldı!

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi İsafakılı köyünde bulunan gençlik merkezi vatandaşların hizmetine açıldı.

Zonguldak Gençlik Merkezi'nin yanına spor tesisi geliyor!

Zonguldak Kdz. Ereğli'nin Kırmacı (Kemer) Mahallesi'nde yapılmakta olan Gençlik Merkezi'nin yanındaki boş alana diğer spor tesislerinin yapılmasının planlandığı öğrenildi.

Zonguldak Ereğli Gençlik Merkezi inşaatı başlıyor!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal 9 bin 912 metre kare kapalı alana sahip olacak Gençlik Merkezi inşaatına başlanacağını söyledi.

Zonguldak Alaplı Gençlik Merkezi yapım ihalesi Ağustos'ta!

Alaplı ilçe Başkanı Mustafa Yavuz, Alaplı’da gençlere hizmet edecek olan Gençlik Merkezi’nin Ağustos ayında ihaleye çıkacağını söyledi.Yavuz, Alaplı Gençlik Merkezi’nin 2015 yatırım programına alındığını belirtti.

Zonguldak Gençlik Merkezi yapım ihalesi Ağustos'ta gerçekleşecek!

AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, Alaplı Gençlik Merkezi yapımı için ihaleye çıkacağını bildirdi. Yavuz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Alaplı Gençlik Merkezi yapımının 2015 yatırım programına alındığını söyledi.

Alaplı’da Gençlik Merkezi ihaleye çıkıyor!

AK Parti Alaplı ilçe Başkanı Mustafa Yavuz, Alaplı’da gençlere hizmet edecek olan Gençlik Merkezi’nin 2015 yatırım programına alındığını, Ağustos ayında ihaleye çıkacağını söyledi. İşte ayrıntılar...

Antalya'daki Gençlik Mahallesi'ne müteahhitler neden akın ediyor?

Antalya'nın en gözde caddelerinden olan Işıklar, son dönemde müteahhitlerin istilasına uğradı. Gençlik Mahallesi Muhtarı Ömer Kaya, mahallelerindeki eski binaların müteahhitlere verilerek kentsel dönüşüm olamayacağını vurguladı.

Trabzon Gençlik Merkezi 1 milyon 285 bin TL’ye mal olacak!

Trabzon Gençlik Merkezi inşaat çalışması hızla devam ediyor. Mahallenin önemli sosyal alanlarından biri olacak Gençlik Merkezi 2 bin 500 m2 alan üzerinde taban alanı 400 m2’den iki katlı olarak inşa ediliyor.

Yeşilyurt Gençlik Merkezi inşaatı ne zaman bitecek?

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Özalper, Abdulgaffar, Samanlı ve Şeyhbayram mahallelerinin birleşme noktasında yapımı devam eden Gençlik Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

İnegöl Baykoca Gençlik Merkezi hizmete açıldı!

İnegöl'e bağlı Baykoca Mahallesi TOKİ konutları bölgesinde Gençlik ve Spor Bakanlı tarafından 970 bin TL bedelle ihale edilerek yapımına 2013'te başlanan Gençlik Merkezi hizmete açıldı.

Gölcük Gençlik Merkezi açılış için gün sayıyor!

Hava muhalefeti dolayısıyla verilen süreden sonra biten Gölcük Gençlik Merkezi, hizmete gireceği günü bekliyor. Gölcük Düzağaç Mahallesi'nde yapımı tamamlanan gençlik merkezi, gençler için modern bir tesis olacak.

Erzincan Gençlik Merkezi yeni yerine taşındı!

Erzincan Gençlik Merkezi yeni yerinde gençlerin hizmetine girdi. Gençlik Merkezi yeni yerine taşınarak gençler için daha geniş ve daha ferah bir ortamda hizmet vermeye başladı.

Zonguldak Alaplı TOKİ başvuruları başladı!

Zonguldak Alaplı TOKİ başvuruları başladı. 2 adet konutun satışa sunulduğu Zonguldak Alaplı TOKİ Konutları'nda 18 bin 827 TL peşinatla ev sahibi olunabiliyor.

Zonguldak Alaplı Gençlik Merkezi nerede Haberi

Zonguldak Alaplı Gençlik Merkezi nerede

Alaplı ilçe Başkanı Mustafa Yavuz, Alaplı’da gençlere hizmet edecek olan Gençlik Merkezi’nin Ağustos ayında ihaleye çıkacağını söyledi.Alaplı ilçe Başkanı Mustafa Yavuz, Alaplı Gençlik Merkezi’nin 2015 yatırım programına alındığını belirtti.


25 Ağustos 2015 tarihinde Gençlik Merkezi ihaleye çıkacağını ifade eden Yavuz, şöyle konuştu:“2012 yılında o dönemin Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç’ın girişimleriyle İlçemizde gençlik merkezi yapılması için çalışma başlatılmıştı. Ancak yeri konusunda bir takım sıkıntılar vardı. İlçe merkezindeki araştırmalar sonucunda Gençlik merkezi 1050 evler altındaki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı karşısındaki alana yapılması uygun görülerek hızlı bir şekilde projesi hazırlandı. 25 Ağustos tarihinde Gençlik Merkezi ihaleye çıkıyor. Alaplı’da gençlerimize hizmet edecek Merkez, İlçemizin önemli bir eksikliğini kapatmış olacak. Bu projede emeği gecen başta eski kaymakamız Yıldıray Malğaç’a, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin...