26 / 04 / 2024

Zonguldak Alaplı pazar yeri ne zaman açılacak

Zonguldak Alaplı pazar yeri ne zaman açılacak

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, “Şehir merkezi dışında bulunan pazarı ilçe merkezinde güreş sahası ile kapalı spor salonun olduğu alana getirmeyi planladıklarını söyledi.

Zonguldak Alaplı Gençlik Merkezi açıldı!

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi İsafakılı köyünde bulunan gençlik merkezi vatandaşların hizmetine açıldı.

Zonguldak Alaplı'daki yayla sahipleri tapularına kavuştu!

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde yaşayan yayla sahiplerine tapuları dağıtıldı. 61 adet yayla evinin ruhsatı alındı.

Ereğli'ye modern pazar yeri kuruluyor!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediyesi merkez Pazar yerindeki 2. etap rehabilitasyon çalışmaları tüm hızıyla başladı. Kdz. Ereğli Belediyesi, merkez pazaryerinin yerinde rehabilitasyonu kapsamındaki 2.etap çalışmalarına devam ediyor.

Zonguldak Yenimahalle'de yollar yenileniyor!

Zonguldak Alaplı'daki Yenimahalle'de yol bakım ve onarım çalışmaları yapılıyor. Yenimahalle'de ayrıca yol genişletme, kaldırım, merdiven, çevre düzenleme, sağlıklı spor yapma alanları da yapılacak.

Zonguldak Alaplı'daki Atatürk Ortaokulu’na yol yapılıyor!

Zonguldak Alaplı Belediyesi, yeni açılan Yeni Siteler Şahin Tepesi mevkisindeki Atatürk Ortaokulu’nun yolunun yapımı için çalışmalara başladı.

Zonguldak Meclisi’'nde TOKİ projesiyle ilgili gündem görüşüldü!

Zonguldak İl Genel Meclisi’nin Ocak ayı ikinci birleşiminde Alaplı ilçesinde yapılması planlanan TOKİ projesiyle ilgili gündem görüşüldü.

Zonguldak Alaplı OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Zonguldak Alaplı Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Alaplı Organize Sanayi Bölgesine ait yol, içmesuyu, atıksu, yağmursuyu ve Telekom inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işi ihale edilecek. İhalenin keşif bedeli 11. milyon 541 bin 650 TL olarak belirlendi.

Zonguldak Alaplı'da amfi tiyatro inşa ediliyor!

Alaplı Belediyesi’nin Taşbaşı-Erdemyuva dolgu alanı üzerindeki Sahil Aile Park’ta yapımına başladığı amfi tiyatro inşaatı ve çevre düzenleme çalışmaları gece gündüz demeden özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Zonguldak Kozlu Stadyumu'nun tribünleri yıkımalı!

Zonguldak İl Koordinasyon Toplantısı gündeminde Zonguldak'tan Alaplı'ya kadar yapılması planlanan yol projesine engel olan Kozlu Stadyumu tribünlerinin yıkılması yer aldı.

TOKİ Zonguldak projesindeki konut sayısı artacak mı?

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, TOKİ Başkanlığından Alaplı, Ereğli ve Çaydeğirmeninde emeklilere yönelik konut çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Zonguldak Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi'nin ÇED toplantısı 12 Mayıs'ta!

Zonguldak İli, Alaplı İlçesi, Aydınyayla Köyü'nde yapılması planlanan Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi projesinin ÇED toplantısı 12 Mayıs 2016 günü saat 14:00'da gerçekleşecektir.

Zonguldak Alaplı'ya bin 500 kişilik amfi tiyatro yapılacak!

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi belediyesi tarafından sahil kesimine 400 kişi oturma olmak toplam bin 500 kişilik amfi tiyatro projesi yapılacak. Doğaya uygun şekilde mimari projesi hazırlanan proje 4 bin metrekarelik alana inşa edilecek.

TOKİ Zonguldak Alaplı Evleri son başvuru günü!

TOKİ Zonguldak Alaplı Evleri son başvuru günü 31 Mart 2016 olarak belirlendi. Peşinat olarak minimum 11 bin 982 TL alınan projede aylık taksitler 532,54 TL'den başlıyor.

Zonguldak Alaplı pazar yeri ne zaman açılacak Haberi

Zonguldak Alaplı pazar yeri ne zaman açılacak

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Daha önce mevcut otopark alanının olduğu yere pazarı getirmek için proje hazırladıklarını ancak sivil toplum kuruluşlarıyla yapılan görüşmeler sonucun da yer değişikliği yapmayı düşündüklerini belirtti.


Halkımız ve esnaflarımız pazarın İlçe merkezine geri gelmesini istediklerini ifade Tekin, şöyle konuştu:" Şu anda Alaplı’ını dört bir yanında ekiplerimiz çalışıyor. Bizim olmazsa olmazlarımız vardı. Bunlardan biride şehir dışında olan pazarımızı tekrar İlçe merkezine geri getirmekti. Bunun için mevcut otopark alanına bir proje hazırladık. Sivil Toplum Kuruluşları ve halkımızla yaptığımız istişareler sonrasında bir takım sıkıntıların yaşanabileceğini gördük. Şu anda pazarı kapalı spor salonun ile güreş sahasını olduğu yere getirmeyi düşünüyoruz. Bununla ilgi çalışmalarımız devam ediyor. Bu alandaki spor salonunu kaldırabilirsek çok iyi olacak. Belediyemizin 690 evlerdeki top sahasının yanında 2...