19 / 04 / 2024

zonguldak alaplıya pazar yeri mi inşa edilecek

zonguldak alaplıya pazar yeri mi inşa edilecek

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, “Şehir merkezi dışında bulunan pazarı ilçe merkezinde güreş sahası ile kapalı spor salonun olduğu alana getirmeyi planladıklarını söyledi.

Bakanlık açıkladı! Selden etkilenenlere 5 bin lira destek verilecek

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yaptığı açıklama kapsamında, Batman ve Zonguldak'ta yaşanan sel felaketlerinden  sonra selden etkilenen vatandaşlar için hane başı 5 bin lira destek verileceğini ve iki şehir için toplam 7 milyon 995 bin liralık kaynak ayrıldığını belirtti. İşt

İstanbullular çifte bayram yaşayacak! İstanbul’da 23 Nisan Pazar günü nerede, hangi etkinlikler yapılacak?

Bu yıl iki bayram coşkusunu birden yaşıyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi de hem dini hem resmi bayram olan 23 Nisan Pazar günü İstanbullulara iki bayram coşkusunu birden yaşatmak için hem çocuklara hem yetişkinlere yönelik çeşitli etkinlikler düzenleyecek.

Beyaz eşya pazarına yeni marka!

Beyaz eşya sektörüne yeni bir marka daha giriyor. Türkiye pazarında mobilya ve nalburiye çözümleriyle tanınan Alman markası Nisan ayında beyaz eşya ve ankastre ürünlerin lansmanını yapacak

Elektrikli otomobilde rekabet kızıştı! Otomobil devleri peş peşe indirim yarışına girdi!

Elektrikli otomobilde dünya devleri büyük bir indirim yarışına girdi. ABD’li elektrikli otomotiv devi Tesla’ya pazar payını kaptırmak istemeyen Ford’un ardından Çin’in en büyük elektrikli araç üreticisi Xpeng'de yarışa dahil oldu.

Zonguldak'ta heyelan sonucu bir evin duvarı yıkıldı! 

Zonguldak'ta yaşanan heyelanda bir evin yatak odası ve mutfak duvarı yıkıldı.

TOKİ'den Zonguldak Çaycuma'ya 197 yeni konut müjdesi!

Zonguldak İli Çaycuma İlçesi Velioğlu Mahallesi 197 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 21 Mayıs 2020 tarihinde saat 15:30'da yapılacak.

Zonguldak Alaplı Gençlik Merkezi açıldı!

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi İsafakılı köyünde bulunan gençlik merkezi vatandaşların hizmetine açıldı.

Zonguldak Çaycuma'ya yeni cami ve lojman!

Zonguldak Karamusalar köyü Aydınlar mahallesinde hayata geçirilen cami ve lojmanın açılışı gerçekleştirildi.

Zonguldak Alaplı'daki yayla sahipleri tapularına kavuştu!

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde yaşayan yayla sahiplerine tapuları dağıtıldı. 61 adet yayla evinin ruhsatı alındı.

Rüya Kent Prestij'te fiyatlar 136 bin 800 TL'den başlıyor!

Yeşilyurt İnşaat’tan Zonguldak Kozlu’ya 90 milyon TL’lik rüya gibi bir yatırımın inşaatı hızla devam ediyor.

Zonguldak Çaycuma’ya yöresel mimaride 380 konut!

TOKİ tarafından Zonguldak’ın Çaycuma İlçesi Karamusa Mahallesi’nde hayata geçirilen 380 konut için ihale yapıldı.

İstanbul ofis pazarında gerileme yaşandı!

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman & Wakefield’in Yönetici Ortağı Tuğra Gönden, 2016'da İstanbul ofis pazarında gerileme yaşandığını açıkladı.

Tekirdağ Süleymanpaşa'ya katlı pazar yeri yapılacak!

Tekirdağ’da Süleymanpaşa Belediyesi Meclis üyeleri ve Tekirdağ Pazarcılar Odası üyeleri arasında geçtiğimiz günlerde yaşanan gerginlik sonrası tekrar bir araya gelen taraflar toplantıda mevcut pazartesi pazar yerinin yerine modern katlı pazar yeri yapılmasına karar verdiler.

zonguldak alaplıya pazar yeri mi inşa edilecek Haberi

zonguldak alaplıya pazar yeri mi inşa edilecek

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Daha önce mevcut otopark alanının olduğu yere pazarı getirmek için proje hazırladıklarını ancak sivil toplum kuruluşlarıyla yapılan görüşmeler sonucun da yer değişikliği yapmayı düşündüklerini belirtti.


Halkımız ve esnaflarımız pazarın İlçe merkezine geri gelmesini istediklerini ifade Tekin, şöyle konuştu:" Şu anda Alaplı’ını dört bir yanında ekiplerimiz çalışıyor. Bizim olmazsa olmazlarımız vardı. Bunlardan biride şehir dışında olan pazarımızı tekrar İlçe merkezine geri getirmekti. Bunun için mevcut otopark alanına bir proje hazırladık. Sivil Toplum Kuruluşları ve halkımızla yaptığımız istişareler sonrasında bir takım sıkıntıların yaşanabileceğini gördük. Şu anda pazarı kapalı spor salonun ile güreş sahasını olduğu yere getirmeyi düşünüyoruz. Bununla ilgi çalışmalarımız devam ediyor. Bu alandaki spor salonunu kaldırabilirsek çok iyi olacak. Belediyemizin 690 evlerdeki top sahasının yanında 2...