23 / 04 / 2024

Zonguldak Alaplıya yeni pazar yeri

Zonguldak Alaplıya yeni pazar yeri

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, “Şehir merkezi dışında bulunan pazarı ilçe merkezinde güreş sahası ile kapalı spor salonun olduğu alana getirmeyi planladıklarını söyledi.

Audi A4 allroad quattro'ya yeni yıl zammı! A4 allroad quattro fiyatları ne kadar oldu? İşte 11 Ocak 2023 fiyat listesi

Audi A4 allroad quattro'ya yeni yılla birlikte bir zam daha geldi. Peki Audi A4 allroad quattro'nun fiyatı ne kadar oldu? İşte Audi A4 allroad quattro 11 Ocak 2023 fiyat listesi...

TOKİ'den Zonguldak'a 183 konut ve 12 dükkanlık iki yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zonguldak projeleriyle 183 yeni konut ve 12 yeni dükkan inşa edecek.

TOKİ'den Zonguldak Çaycuma'ya 197 yeni konut müjdesi!

Zonguldak İli Çaycuma İlçesi Velioğlu Mahallesi 197 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 21 Mayıs 2020 tarihinde saat 15:30'da yapılacak.

TOKİ'den Zonguldak'a 203 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zonguldak'ta 203 yeni konut inşa edecek.

Malatya'ya yeni adli tıp kurumu binası müjdesi!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan yaptığı açıklamada Malatya'ya yeni adli tıp kurumu binası inşa edileceğini müjdeledi.

Bayrampaşa'ya yeni metro hattı müjdesi!

Bayrampaşa'ya yeni metro hattı müjdesi veren AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner yaptığı açıklamada “1 yıl içerisinde bitecek olan projelerle, halkımız 11 bin 584 araç kapasiteli otoparka kavuşmuş olacak” dedi.

Zonguldak Alaplı Gençlik Merkezi açıldı!

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi İsafakılı köyünde bulunan gençlik merkezi vatandaşların hizmetine açıldı.

Malatya'ya yeni adliye binası talebi!

Malatya Barosu Başkanı Av. Enver Han, Malatya’ya yeni bir adliye binasının kazandırılması noktasında biran önce çalışmalara başlanılması gerektiğini belirterek, “Beylerderesinde yer alan eski köy hizmetleri arsasında ısrarcıyız” diye açıklama yaptı. 

Zonguldak Çaycuma'ya yeni cami ve lojman!

Zonguldak Karamusalar köyü Aydınlar mahallesinde hayata geçirilen cami ve lojmanın açılışı gerçekleştirildi.

Ankara'ya yeni aile yaşam merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, kente yeni bir aile yaşam merkezi kazandırdı.

Zonguldak Alaplı'daki yayla sahipleri tapularına kavuştu!

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde yaşayan yayla sahiplerine tapuları dağıtıldı. 61 adet yayla evinin ruhsatı alındı.

Manisa'ya yeni spor tesisi müjdesi!

Kentteki sportif alanların arttırılması noktasında önemli çalışmalar yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa’ya yeni bir spor tesisi daha inşa ediyor.

Kocaeli Kandıra’ya yeni belediye hizmet binası geliyor!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra'ya yeni bir hizmet binası kazandırıyor.

Zonguldak Alaplıya yeni pazar yeri Haberi

Zonguldak Alaplıya yeni pazar yeri

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Daha önce mevcut otopark alanının olduğu yere pazarı getirmek için proje hazırladıklarını ancak sivil toplum kuruluşlarıyla yapılan görüşmeler sonucun da yer değişikliği yapmayı düşündüklerini belirtti.


Halkımız ve esnaflarımız pazarın İlçe merkezine geri gelmesini istediklerini ifade Tekin, şöyle konuştu:" Şu anda Alaplı’ını dört bir yanında ekiplerimiz çalışıyor. Bizim olmazsa olmazlarımız vardı. Bunlardan biride şehir dışında olan pazarımızı tekrar İlçe merkezine geri getirmekti. Bunun için mevcut otopark alanına bir proje hazırladık. Sivil Toplum Kuruluşları ve halkımızla yaptığımız istişareler sonrasında bir takım sıkıntıların yaşanabileceğini gördük. Şu anda pazarı kapalı spor salonun ile güreş sahasını olduğu yere getirmeyi düşünüyoruz. Bununla ilgi çalışmalarımız devam ediyor. Bu alandaki spor salonunu kaldırabilirsek çok iyi olacak. Belediyemizin 690 evlerdeki top sahasının yanında 2...