19 / 04 / 2024

zonguldak belediyesi ofis satışı

zonguldak belediyesi ofis satışı

Zonguldak Belediye Başkanlığı Mithatpaşa Mahallesi'nde bulunan tapunun 8 pafta, 417 ada, 3 no'lu parselinde kayıtlı olan 12 katlı iş merkezinde, 2 ve 3'üncü katlardaki 14 adet bağımsız ofisin ayrı ayrı olarak satışı için ihale açtı.

Büyükşehir Belediyesi düğmeye bastı! O ile 1315 adet yeni konut geliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışması kapsamında harekete geçti. Belediye, kentsel dönüşüm projesinde 3 etapta depreme dayanıklı toplam 1315 konut, 118 ofis ve 148 ticari alan inşa edecek.

O ilde taksitle 19 adet iş yeri satılıyor! Ofis ve iş yeri alacaklar bu tarihe dikkat! 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakarya ili, Adapazarı ilçesinde yer alan 19 adet ofis ve iş yerini peşin ya da taksit imkanıyla satıyor. Peki Sakarya'da yer alan iş yerlerinin fiyatları ne kadar? 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 3 katlı ofisi kiraya veriyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fatih Ayvansaray'da konumlanan 3 katlı binayı ofis olarak kiraya vereceğini ilan etti. İşte ihale detayları...

Aksaray Belediyesi 255 bin TL'den başlayan fiyatlarla 25 adet dubleks ofis satıyor!

Aksaray Belediyesi, Aksaray ili, Merkez ilçesi, Ereğlikapı Mahallesi'nde yer alan 25 adet dubleks ofis nitelikli gayrimenkulü 255 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar...

Zonguldak Kozlu Belediyesi'nde kira polemiği!

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinin Belediye Başkanı Ali Bektaş, belediyeye ait iş yerlerinin kiralarına zam yaparken Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar'ın iş yeri kirasına ise indirim yaptı. İYİ Parti yapılan bu indirim yargıya taşıyınca Başkan Bektaş, ihale iptal edildi.

Fatsa Belediyesi'nden 10.4 milyon TL'ye satılık 8 ofis!

Fatsa Belediyesi, M.K.P. Mahallesi Hamamarkası Mevkii adresinde yer alan 8 ofisi ihale ile satıyor. İhale 11 Ekim'de yapılacak...

Zonguldak Ihlamur Teras projesinin inşaatı başladı!

Zonguldak Yenice Belediyesi ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından hayata geçirilecek Ihlamur Teras (Seyir Terası) Restaurant ve Bungalov Evler Projesi'nin inşaatı başladı.

Fatsa Belediyesi'nden 15 milyon TL'ye satılık 12 gayrimenkul!

Fatsa Belediyesi, yeni belediye hizmet binasında yer alan 4 bağımsız bölüm, 7 bağımsız ofis ve 5 bin 612,83 metrekare yüzölçümlü taşınmaz arsa ihale ile satılıyor..

Ankara Büyükşehir'den 61.2 milyon TL'ye satılık 43 ofis ve mağaza!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya'ya bağlı Kızılırmak- Karakusunlar'da yer alan toplam 43 ofis ve mağazayı ihale ile satıyor. İhale 18 Haziran'da gerçekleşecek...

Kırıkkale Vize Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık işyeri arsası!

Kırıkkale Vize Belediyesi ofis işyeri ve arsası 10 yıllığına kiraya veriliyor. İhale 14 Eylül'de gerçekleşecek..

Safranbolu Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık işyeri!

Safranbolu Belediyesi, Barış Mahallesi'nde yer alan “ofis” kullanımlı tek katlı betonarme binanın olduğu arsa vasfındaki taşınmazı kiraya veriyor. İhale, 31 Mayıs'ta düzenlenecek..

Zonguldak Westalife Alışveriş Merkezi açıldı!

Zonguldak Mithatpaşa Mahallesi'nde yer alan Westalife Alışveriş Merkezi projesi tamamlandı ve 12 Mayıs'ta hizmete açıldı.Proje 50 bin 200 metrekare alanda 146 ofis ve işyeri, 72 mesken ve 1 ortak alan daire olmak üzere toplam 218 bağımsız bölümden oluşuyor.

Zonguldak Devrek Meclisi'nde imar konuşuldu!

Zonguldak Devrek Belediyesi tarafın Nisan ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantıda, imar planı değişikliği talebinin görüşülmesi kararı verildi.

zonguldak belediyesi ofis satışı Haberi

zonguldak belediyesi ofis satışı

Ofisin tahmini bedeli 45 bin YTL'den başlıyor 80 bin YTL'ye kadar yükseliyor.Geçici teminat bedeli ise 4 bin 500 YTL ile 8 bin YTL arasında.

İhale 3 Nisan 2008 saat 14.00'te Zonguldak Belediyesi Encümen Salonu'nda kapalı teklif arttırma usulü ile yapılacak.

Katılımcılar, İhale ile ilgili şartnameyi ve ekleri Belediye Mali Hizmetler Müdürlüğü'nden temin edebilirler.