23 / 04 / 2024

Zonguldak BEÜ

Zonguldak BEÜ

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi bünyesinde inşa edilen Teknopark'ın hizmet binası düzenlenen törenle hizmete açıldı. Teknopark'ın Zonguldak'ta önemli işleri hayata geçirmesi planlanıyor.

Zonguldak'a 15 Temmuz Şehitler Kampüsü inşa ediliyor!

Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, ''Rekreasyon merkezlerinin bölgenin kültür yapısına uygun olarak Devrek evi formatında projelendirileceği düşünülüyor. “15 Temmuz Şehitler Kampüsü” adı verilecek olan bu yerleşkenin ayrıntılı krokisinin gazetecilerle de paylaşılacağız''dedi.

Zonguldak BEÜ Teknopark binası hizmete açıldı!

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi bünyesinde inşa edilen Teknopark'ın hizmet binası düzenlenen törenle hizmete açıldı. Teknopark'ın Zonguldak'ta önemli işleri hayata geçirmesi planlanıyor.

Zonguldak Teknopark binası hizmete açıldı!

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) bünyesinde hayata geçirilen Teknopark binası hizmete açıldı!

TOKİ Zonguldak Devrek Konutları'nda son durum!

Zonguldak Devrek'teki Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Devrek Meslek Yüksekokulu mevkiinde yapılması planlanan 271 konutluk projede çalışmalar devam ediyor.

Zonguldak BEÜ’de yarı olimpik yüzme havuzu yapılıyor!

Zonguldak BEÜ’de Yarı Olimpik Yüzme Havuzu 2016 Eylül ayında açılıyor. Havuz 8.5 milyon TL maliyetle ve son teknoloji kullanılarak yapıldı.

TOKİ Zonguldak Devrek Konutları'nda çalışmalara ara yok!

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde Bülent Ecevıt Üniversitesi (BEÜ) Devrek Meslek Yüksekokulu bölgesinde yapımına başlanılan 271 konutluk TOKİ projesinde çalışmalar devam ediyor.

TOKİ Zonguldak Devrek Konutları'nın ihalesi tamamlandı!

Zonguldak'ın Devrek ilçesindeki Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Devrek Meslek Yüksekokulu bölgesine yapılacak olan 271 konutun ihalesi, TOKİ tarafından dün itibarıyla onaylandı.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'ne yeni kampüs!

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal partisince düzenlenen basın toplantısına katılarak Kent Meydanı ve Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ereğli Kampüsü Projesi'nin görsellerini gazetecilere izlettirdi.

Geredeli İnşaat, Zonguldak'ta 550 konut inşa edecek!

Zonguldak'ın önde gelen konut firmalarından Geredeli İnşaat, BEÜ Tıp Fakültesi Hastanesi yakınında ve karayolu kenarında 550 konutluk dev bir projeye daha imza atıyor.

Zonguldak'taki en eski 2 otel kapandı!

Zonguldak Gazipaşa Caddesi üzerindeki ünlü sanatçıların, siyasetçilerin, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor gibi takımları ağırlayan Otel Ay ve Otel 67 kapandı.

Zonguldak Alaplı'da orman yangını meydana geldi!

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde kontrol altına alınan orman yangınında soğutma çalışmaları sürdürülüyor. Zonguldak Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel, yaptığı açıklamada, orman örtüsünde etkili olan yangında soğutma çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Dedeman Zonguldak Yeşil Yıldız belgesi ile ödüllendirildi!

Zonguldak’ın ilk beş yıldızlı oteli olan Dedeman Zonguldak, Turizm ve Kültür Bakanlığı tarafından ‘Yeşil Yıldız’ belgesi ile ödüllendirildi. Dedeman Zonguldak bölgede bu belgeye sahip tek otel olarak misafirlerine hizmet vermeye devam edecek.

Zonguldak'ta hava kirliliğine karşı protokol imzalandı!

Zonguldak’ta hava kirliğine neden olan faktörlerin belirlenmesi amacıyla Zonguldak Valiliği ile Bülent Ecevit Üniversitesi(BEÜ) arasında protokol imzalandı. Zonguldak bölgesindeki ısınma, ulaştırma ve sanayi kaynaklı hava kirleticiler belirlenecek...

Beşiktaş Jandarma Subay Evleri'nde 350 bin TL'ye! İcradan!

İstanbul 10. İcra Müdürlüğü, İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Ortaköy Mahallesi, 37 pafta, 381 ada, 41 parselde yer alan bin 653 metrekare arsa üzerinde Jandarma Subay Evleri içerisinde 2. kat 14 nolu meskeni satışa sunuyor

Zonguldak BEÜ Haberi

Zonguldak BEÜ

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) içerisinde kurulan Teknopark'ın hizmet binası düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, törende konuşan Vali Erdoğan Bektaş, Teknopark binasının güzel ve kent için önemli olduğunu ifade etti.

"Bazen ölçüyü kaçırıyoruz ve büyük binalar yaparak bir şeyler başaracağımızı sanıyoruz ama aslında öyle değil." diye konuşan Bektaş, şu açıklamalarda bulundu:

"Önemli olan bina değil, binanın içinde nasıl çalıştığınızdır. Burada çok önemli çalışmaların çıkacağını umuyorum. Zonguldak'a dışarıdan bakıldığında görülen manzara bizi yanıltmasın. Solumuzda Erdemir, sağımızda Filyos, arada sahil ve tren bağlantıları, havaalanı, otoyol bağlantıları bir sürü imkandır. Hepsini bir arada topladığımızda Zonguldak kısa vadede gelişmelere açık bir bölge. Ama bu gelişmelerin öngörülmesi ve yönetilmesi gerekiyor. Öngörü işini daha çok üniversite yapacak, yönetme işini de hep beraber yapacağız." 

BEÜ...