27 / 04 / 2024

Zonguldak Cami Yaptırma Derneği

Zonguldak Cami Yaptırma Derneği

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Zonguldak Merkez Cami ve Eğitim Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği'ne 5 milyon TL bağış yapıldı...

DASK yaptıracaklar aman bu detaylara dikkat! DASK yaptırma oranında artış oldu mu?

DASK son dönemde gündeme olan konulardan biri. DASK yaptıracak vatandaşlar için bazı bilgiler paylaşıldı. İşte detaylar!

Yüzde 280 artış! Kasko yaptırmayanlara duyurulur! İşte kasko fiyat düşürme yolları!

Otomobili olanlar ve daha kasko yaptırmamış olanlar, uygun fiyata kasko yaptırma hayali kuruyor. Peki kasko düşürme yolları var mı, varsa neler? İşte detaylar!

Selahattin Gürkan'dan yatırımcılara Malatya'ya okul yaptırma çağrısı!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya'ya yapılan yatırımlara ilişkin açıklamalar yaptı. Gürkan, yatırımcılara Malatya'ya okul yaptırmaları için çağrıda bulundu.

Bechkam ailesi kır evlerinin bahçesine ada yaptırıyor! 

David ve Victoria Beckham çifti, Cotswolds’ta bulunan evleri için servet harcamaya devam ediyor. Daha önce evlerinin bahçesine yapay göl yaptırma kararı alan çift, gölün üzerine ada inşa edecek.

Kanada'daki Türkler Edmonton'a cami yaptırıyor!

Kanada'nın Alberta eyaletinin başkenti olan Edmonton'da yaşayan Türkler, yeni bir cami yaptırıyor.

Eyüpsultan'da dere yatağına cami mi yapılıyor?

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, Eyüpsultan Belediyesi'nin Göktürk Mahallesi'nde iki dönümlük arazi alanında kültürel tesis ve cami yaptığını öne sürerek dava açtı.

Ali Ağaoğlu babası adına Maslak'ta cami yaptırdı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, merhum babası Miktat Ağaoğlu adına yaptırdığı camiyi kısa sürede ibadete açmayı planlıyor.

Levent Camisi'nin temeli yaz ortasında atılacak!

Levent Cami Eğitim Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından inşa ettirilen Levent Camisi'nin temeli, yaz ortasında atılacak.

Gigi Becali Galatasaray'ı eledikleri için kilise yaptırıyor!

Steaua Bükreş'in sahibi Gigi Becali, 2008 yılında Galatasaray'ı eledikleri için kilise yaptırma sözünü geç de olsa tutacağını açıkladı.

Mustafa Varank: Malatyalı iş insanları 5 okul yaptıracak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Malatyalı İş İnsanları Derneği’nin düzenlediği buluşmaya katıldı. Mustafa Varank, iş insanlarının Malatya’da okul yaptırma sözü verdiğini belirtti...

Çamlıca Cami İslam Medeniyetleri Müzesi'nde son durum ne?

İstanbul Cami ve Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ergin Külünk, Büyük Çamlıca Camisi altında yer alan İslam Medeniyetleri Müzesi de Topkapı Sarayı'na doğal olarak Cumhurbaşkanlığı'na bağlı bir müze olacağını kaydetti.

Emlak Konut'tan Zonguldak Cami Yaptırma Derneği'ne 5 milyon TL bağış!    

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Zonguldak Merkez Cami ve Eğitim Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği'ne 5 milyon TL bağış yapıldı...

Emlak Konut'tan İstanbul Cami Yaptırma Derneği'ne 10 milyon TL bağış!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Cami ve Eğitim Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği'ne 10 milyon TL bağış yaptı...

Zonguldak Cami Yaptırma Derneği Haberi

Zonguldak Cami Yaptırma Derneği

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) sosyal sorumluluk projeleri kapsamında bağış yapılması hakkında açıklama yaptı.

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında eğitim, kültür, sanat faaliyetlerine destek vermek amacıyla, Zonguldak Merkez Cami ve Eğitim Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği'ne Emlak Konut GYO tarafından 5 milyon TL bağış yapıldı.

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması: 
Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında eğitim, kültür, sanat faaliyetlerine destek vermek amacıyla, Zonguldak Merkez Cami ve Eğitim Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği'ne Şirketimiz tarafından 5.000.000 TL bağış yapılmıştır.

Emlak Konut'tan İstanbul Cami Yaptırma Derneği'ne 10 milyon TL bağış!