24 / 04 / 2024

Zonguldak Çaycuma imar planı

Zonguldak Çaycuma imar planı

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'nin CHP'li Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Çaycuma projelerini anlattı. Başkan Kantarcı, “İlçeyi yeni baştan yaratıyoruz. Artık facialarla değil, hizmetlerle anılmak istiyoruz” dedi.

Zonguldak Çaycuma'da yeni imar planı bilgilendirmesi!

Yüklenici Şehir Plancısı Tuğberk Altınalan tarafından, ilgili yasa ve yönetmelikler ile şehircilik prensipleri doğrultusunda hazırlanan, nazır imar planı paftaları Çaycuma Belediyesi tarafından ilan edildi.

Zonguldak Çaycuma'ya yeni imar planı!

Yeni çevre yolları, kentsel ve çevresel alanlarla Çaycuma’yı 2035 yılına hazırlayan yeni imar planı tanıtım toplantısında köprüler ve çevre yolu büyük ilgi gördü.

Zonguldak’ta vatandaşlardan TOKİ tepkisi! Konutlar ne zaman teslim edilecek?

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde 2021 yılının başında inşasına başlanan 197 konutluk TOKİ projesinde müteahhit firmanın işi bırakması nedeniyle aylardır çalışma yapılmadığı ifade edildi. TOKİ konutlarının hak sahipleri konutların halen bitirilmediği gerekçesiyle CİMER’e şikayette bulundu.

TOKİ Zonguldak Çaycuma 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Yüzde 10 peşinatla ev sahibi olun!

TOKİ Çaycuma 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Çaycuma projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Zonguldak Çaycuma 2022 sosyal konut projesi...

Zonguldak'ın en gözde ilçesinde imarlı tarla satılıyor! Fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Zonguldak, Çaycuma  ilçesi Filyos Mahallesi'nde bulunan tarla satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın saat 14:15'tegerçekleştirilecek.

Belediyeden kat karşılığı inşaat yapım işi fırsatı!

Zonguldak İli Çaycuma Belediye Başkanlığı, Zonguldak Çaycuma Yeni Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İşte detaylar...

TOKİ Zonguldak Çaycuma son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Zonguldak Çaycuma projesinde yer alan 20 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Zonguldak Çaycuma projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Zonguldak Çaycuma projesinde yer alan 20 adet konut için başvurular başladı.

Zonguldak Merkez ve Çaycuma için acele kamulaştırma kararı!

Zonguldak ili, Merkez ve Çaycuma ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Zonguldak Çaycuma'da 8.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

T.C. Çaycuma İcra Dairesi, Zonguldak ili, Çaycuma ilçesi, Velioğlu Mahallesi, 0 ada 2049-2050 parselde yer alan fabrikayı 8 milyon 582 bin TL'ye satıyor...

Bartın ve Zonguldak'ta öğrenci yurdu inşaatları tamamlandı!

Toksözler Petrol ve İnşaat Genel Müdürü Sefa Toksöz, “2018’de Kredi Yurtlar Kurumu’nun ihalelerini kazanarak Bartın ve Zonguldak’ın Çaycuma ilçesindeki öğrenci yurdu projelerini üstlendik. Pandemi sürecinde yaşadığımız zorluklara rağmen, kamu yararı gözeterek inşaatlarda sona geldik” dedi. 

Zonguldak için acele kamulaştırma kararı!

Zonguldak ili Çaycuma ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Zonguldak Çaycuma kura sonuçları isim listesi!

TOKİ Zonguldak Çaycuma kura sonuçları isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Zonguldak Çaycuma kura sonuçları isim listesi ve Çaycuma TOKİ kura sonucu öğrenme detayları...

TOKİ Zonguldak Çaycuma kura çekimi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Çaycuma 2020 projesinde yer alan 200 adet konutun hak sahipleri bugün belli olacak.

Filyos Liman Projesi inşaatının yüzde 67’si tamam!

Osmanlı Padişahı 2. Abdülhamit’ün rüya projesi olarak bilinen Filyos Liman Projesi’nde sona yaklaşıldı. Zonguldak Çaycuma'da yapılan projenin inşaatının yüzde 67’si tamamlandı.

Zonguldak Çaycuma imar planı Haberi

Zonguldak Çaycuma imar planı

Çaycuma denince akla ilk 2012’de yaşanan köprü faciası geliyor. Konuyla ilgili son durum nedir?

Bir zamanlar Türkiye’de tek olan kâğıt fabrikamızla anılırdık. Şimdi bu faciayla anılıyoruz. Acımız ilk günkü gibi taze. Faciayla ilgili sorumluların hâlâ bulunamaması ve cezai yargılamanın yapılamaması bizi çok üzüyor.


Maalesef Devlet Su İşleri, Karayolları, Valilik ve zamanın belediyesiyle ilgili yargılama izni verilmedi.

Dolayısıyla olayın sorumluları belirlenemedi. Ne yazık ki biz Çaycuma Belediyesi’ni aldıktan sonra tazminat davalarında belediye kusurlu görüldü. Hiç hak etmediğimiz halde Çaycuma Belediyesi bu tazminatları ödemekle yükümlü kılındı.


Köprüyü yapan karayolları, derelerden ırmaklardan kum çakıl almasına karar veren ve işleten Valilik’tir. 

Belediye ise sadece bunu kullanan kurumdur. Köprünün çöküş sebebi derenin düzensiz akışı nedeniyle köprünün altındaki ayakların oyulması. Bunun sorumlusu dere yataklarından düzensiz kum çakıl alınmasına izin veren...