18 / 04 / 2024

Zonguldak Çınartepede yıkım çalışmaları sürüyor

Zonguldak Çınartepede yıkım çalışmaları sürüyor

Zonguldak Çınartepe Mahallesi’nde atıl halde bulunan TTK lojmanları, mahallenin isteği üzerine TOKİ tarafından yıkılıyor. TOKİ'nin yıkılan bölgede proje uygulayabileceği belirtildi. İte alanda çalışmalarda gelinen nokta...

Zonguldak Karaelmas’ta eski binanın yıkımına tepki!

Zonguldak’ta Karaelmas Mahallesi Rıza Ulusman Sokak’ta eski bir binanın yıkım çalışmalarına başlandı. Vatandaşlar ise yıkıma tepki gösterdi. 

Zonguldak Kız Meslek Lisesi için verilen yıkım kararına tepkiler büyüyor!

Zonguldak Kız Teknik Anadolu Kız Meslek ve Kız Meslek Lisesi yerine hastane otoparkı yapılması için verilen yıkım kararına vatandaşlardan tepki yağıyor…

Zonguldak Amelebirliği binasının yıkımı durdu mu?

Amelebirliği'nin Nizam Caddesi'ndeki binada faaliyet gösteren hizmet binasının yıkım çalışmalarına başlanmıştı. Yüklenici firma binadaki demir aksam ve pencerelerin sökümünü yapmıştı. Ancak binadaki yıkım çalışmaları durduruldu.

Zonguldak Gümrük Müdürlüğü yıkıldı!

Zonguldak’ta uzun süre önce boşaltılan ve kullanılmayan eski Gümrük Müdürlüğü tamamen yıkıldı. Zonguldak Valisi Ali Kaban ile TSO Başkanı Metin Demir’in görüşmesinin ardından binanın yıkımına geçildi.

TOKİ Zonguldak'ta yıkım çalışmalarını başlattı!

TOKİ çalışmaları kapsamında yer alan TTK'nın arsalarında bulunan binaların yıkımının ardından, bölgede şahsa ait evlerde yıkılmaya başlandı. Zonguldak Çınartepe Mahallesi Muhtarı Okan Girgin de çalışmaları değerlendirdi.

Kemal Köksal Stadyumu'nda yıkım sürüyor!

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman yıkım kararı verilmesiyle kapalı tribün yıkım işlemleri devam eden Kemal Köksal Stadyumu’nda incelemelerde bulundu.

Üsküdar'daki çeşmenin yıkım talimatına İBB karşı çıktı!

Üsküdar Çengelköy'deki çeşmelerin yıkım talimatını veren Üsküdar Belediyesi'nin ayıbına İBB son verdi

Astay Gayrimenkul'den OnaltıDokuz yıkım kararı ile ilgili açıklama!

Astay Gayrimenkul İnşaat Yatırım Turizm A.Ş. Zeytinburnu'nda inşa ettiği 3 bloklu projesi OnaltıDokuz'un basında çıkan yıkım kararına ilişkin açıklamada bulundu...

Havza'daki bina için yıkım kararı çıktı!

Tahtalı Barajı Koruma Havzası'nda bulunan Özkul Giyim'e ait bina için yıkım kararı çıktı

İnönü Stadı'nın altından tarihi kalıntı çıkarsa yıkım durdurulacak!

Haziran ayında başlanacak olan İnönü Stadı'nın yıkım çalışmalarının stadın altından tarihi kalıntı çıkığı takdirde durdurulacağı açıklandı...

Taksim İlkyardım Hastanesi'nin yıkımı tepkiye neden oldu!

Hakkında yıkım kararı verilen Taksim İlkyardım Hastanesi ile ilgili Beyoğlu halkından tepki geldi...

Emek Sineması'nın yıkımına çift buldozerle devam ediliyor!

Yıkım çalışmalarına başlanan Emek Sineması'nda çalışmalara hız verildi. Yıkıma çift buldozerle devam ediliyor...

Turistik tesiste hukuksuz yıkım iddiası!

Samsun'da bulunan turistik tesiste hukuka aykırı yıkım yapıldığı iddia edildi

Zonguldak Çınartepede yıkım çalışmaları sürüyor Haberi

Zonguldak Çınartepede yıkım çalışmaları sürüyor

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Çınartepe Mahallesi’nde gerçekleştirilen yıkım çalışmalarını yerinde inceledi.


AK Parti Zonguldak Milletvekili ve 3. Sıra Milletvekili Adayı Özcan Ulupınar, beraberinde AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve partililer ile birlikte Çınartepe Mahallesi’ne ziyaret gerçekleştirdi.


Burada atıl halde bulunan TTK lojmanlarının TOKİ tarafından yıkımı için süren çalışmaları inceleyen Ulupınar, mahalle sakinleri ile de görüştü. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi:


“Şu anda Çınartepe Mahallesi’nde hem Çınartepe Mahallesi’ni ilgilendiren hem de Baştarla Mahallesi’ni ilgilendiren TOKİ ve TTK’nın ortaklaşa yaptığı konutlarla ilgili yıkım aşaması çalışmaları var. Daha önce mahalle halkından bizlere talepler geldi. Buradaki TTK lojmanları boşaltıldıktan sonra buranın mezbelelik görüntüsü olduğunu amacı dışında kullanıldığı söylendi. Biz de...