29 / 03 / 2024

Zonguldak evde yangın

Zonguldak evde yangın

Zonguldak'ta bir evde yangın çıktı. Zonguldak' ta 3 katlı binanın zemin katında çıkan yangında yaralanan anne ve 3 yaşındaki oğlu ile yoğun dumandan etkilenen itfaiye eri hastaneye kaldırıldı...

Konya'daki feci yangında kahreden kentsel dönüşüm ihmali!

Konya'da Suriyeli ailenin yaşadığı bir evde yangın çıkmıştı. Konya'da 3 kız kardeşin hayatını kaybettiği feci yangının çıktığı evin kentsel dönüşüm kapsamında yıkılacağı öğrenildi. 

Kiraladıkları evde hayatının şokunu yaşadılar!

Dünyanın bir çok ülkesine seyahat eden çift, kiraladıkları evde hayatının şokunu yaşadılar. Evlerindeki yangın sensöründen öyle bir şey çıktı ki, gözlerine inanamadılar.

Tarık Pabuççuoğlu'nun evinde yangın çıktı!

İstanbul Altunizade'de oturan Tarık Pabuççuoğlu'nun evinin mutfak kısmında yangın çıktı. Evde küçük çaplı maddi hasar meydana geldi...

Zonguldak Devlet Hastanesi'nin inşaatında yangın çıktı!

Zonguldak’ta inşaat çalışmaları devam eden 400 yataklı devlet hastanesinin çalışmaları sırasında yangın çıktı. Yangın kısa sürede itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Kayseri'de ev yangını!

Kocasinan ilçesinde tek katlı evde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü, dumandan etkilenen 7 Suriyeli tedavi altına alındı. Ekiplerin yaklaşık yarım saatlik çalışması sonucu yangın söndürüldü.

Kütahya'da ev yangını!

Kütahya'da, kullanılmayan 2 katlı metruk evde çıkan yangın 1 saat süren çalışmayla söndürüldü. Bu sırada, tedbir amacıyla binanın yakınından geçen doğalgaz hattı kapatıldı, elektrik kesildi.

Bilecik'te ev yangını!

Ertuğrulgazi Mahallesi Hakalmaz Sokak'ta, Acar ailesinin oturduğu tek katlı evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangında dumandan etkilenen 3 kişi hastaneye kaldırıldı. İşte olayın ayrıntıları...

Çanakkale'de ev yangını: 1 ölü

Çanakkale'nin Biga ilçesinde, bir evde çıkan yangında yatalak hasta olduğu öğrenilen Hüseyin Tezel (86) yoğun dumandan zehirlenerek yaşamını kaybetti. Yangının çıkış sebebi itfaiye ekiplerince araştırılıyor.

Samsun Terme'de bir ahşap evde yangın çıktı!

Sansun Terme ilçesinde tek katlı ahşap bir evde çıkan yangında 85 yaşındaki yatalak hasta kadın hayatını kaybetti. Soğutma çalışmalarının ardından eve giren ekipler, bir kadının yanmış cesediyle karşılaştı.

Kastamonu'da ev yangını: 2 ölü

Kastamonu'nun Şenpazar ilçesinde iki katlı ahşap evde çıkan yangın kısa sürede kontrol altına alınmasına karşın, Osman Yılmaz (83) ve Hacer Yılmaz (85) çifti hayatını kaybetti.

Gümüşhane'de bir evde yangın çıktı!

Gümüşhane’nin merkeze bağlı Gökçepınar köyünde dün akşam çıkan yangında bir ev, bir samanlık ve bir ahır küle döndü. Yangında 10 küçükbaş hayvan da telef oldu.

İzmir'de ev yangını: 1 ölü!

İzmir’in Karabağlar ilçesinde, evde çıkan yangın sonucu bir kişi hayatını kaybetti. Yangın, Umut Mahallesi 3839/1 sokaktaki bir evde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıktı.

Eskişehir İnönü'de bir evde yangın çıktı!

Eskişehir’in İnönü ilçesinde bir evde çıkan yangın maddi hasar meydana geldi. Alınan bilgiye göre, İnönü ilçesi Dereyalak köyünde bulunan bir evde sobadan çıkan kıvılcım sonrasında yangın başladı.

Zonguldak evde yangın Haberi

Zonguldak evde yangın

Soğuksu Mahallesi Müftülük rampası mevkisindeki 3 katlı binanın zemin katında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, içeri girerek baba Ahmet, eşi Arzu ve oğlu 3 yaşındaki oğlu Emirhan Uçar'ı dışarı çıkardı.


İtfaiye ekiplerince suni teneffüs yapılan küçük çocuk, vücudunda yanıklar oluşan anne, şok geçiren baba ile yoğun dumandan etkilenen itfaiye eri, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı.


Bacakları ve kollarında yanık oluşan Emirhan Uçar, buradaki müdahalenin ardından Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezine sevk edildi, annesinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.


Zonguldak Belediyesi İtfaiye Müdür Yardımcısı Aydın Yıldırım, gazetecilere yaptığı açıklamada, yangının çıkış sebebi konusunda incelemenin sürdüğünü belirterek, "Olay yerine geldiğimizde yangın devam ediyordu. Ekiplerimiz müdahale etti. Eve girerek anne...