19 / 04 / 2024

Zonguldak Gülüç yeni konut projesi

Zonguldak Gülüç yeni konut projesi

Ereğli ilçesine bağlı Gülüç beldesindeki dere yatağının yaşam alanına dönüştürülmesi için çalışmaların sürdüğü bildirildi. Mustafa Gökhan Demirtaş, "Sahil projemiz bizim en büyük hayalimizdi." dedi.

İnce tasarım, güçlü performans: Yeni Mac Pro ve 15.3 inç MacBook Air dikkat çekiyor! İşte fiyatlar ve özellikler!

Apple, merakla beklenen WWDC 2023 etkinliğinde güçlü ve yenilikçi ürünleriyle şaşırttı. Yeni Mac Pro, M2 Ultra işlemcisi ve geniş bağlantı seçenekleriyle dikkat çekerken, 15.3 inç MacBook Air daha büyük ekranı ve etkileyici performansıyla kullanıcılara sunuldu.

Gram altında asıl rekor şimdi belli oldu! O gün yeni zirve gelecek! 1.150 TL yanında sönük kalacak! Hemen bakın!

Gram altın, yeni yılın ilk işlem gününde de yukarı yönlü hamlelerine devam ediyor. Gram altın ne kadar olacak? sorusu araştırılırken, rekor rakam belli oldu.  O gün yeni zirve gelecek! 1150 TL yanında sönük kalacak! Hemen bakın!

Gaziosmanpaşa Sarıgöl'e 863 konutluk dönüşüm projesi geliyor!

Gaziosmanpaşa’da hayata geçirilmesi planlanan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Sarıgöl'e 863 yeni konut inşa edilecek.

Süleyman Soylu ve Abdulhamit Gül arasında metruk bina polemiği!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Adalet Bakanı Abdulhamit Gül arasında metruk bina polemiği devam ediyor. Süleyman Soylu'dan konuya ilişkin yeni bir açıklama geldi.

Amine Gülşe yeni şirket kurdu!

Oyuncu Amine Gülşe gayrimenkul sektörüne adım attı. Gülşe, Didar Cansel Rızvanoğlu ile yeni şirket kurdu. Meda Dekorasyon Ve İç Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

TOKİ'den Nevşehir Acıgöl'e 140 yeni konut müjdesi!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa edecek olan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nevşehir Acıgöl'de 140 yeni konut ve 2 dükkan inşa edecek.

TOKİ Nevşehir Acıgöl'de 140 yeni konut inşa edecek!

Yeni projeleri için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir Acıgöl'de 140 yeni konut hayata geçirecek.

Gül İnşaat Esenyurt projesi geliyor! Yeni proje!

Gül İnşaat'ın İstanbul Esenyurt'ta hayata geçireceği yeni projesi için ÇED süreci başladı. Projede 208 konut ve 20 iş yeri yer alacak.

Gülşen Barcelona'da ev kiraladı!

Koronavirüs salgınından itibaren Türkiye-İspanya arasında gidip gelen şarkıcı Gülşen, Barcelona’da ev kiraladı. Gülşen, yeni dairesi için aylık 4 bin 500 Euro ödeyecek. 

Göl İstanbul satışta! Yeni Proje!

Bilgiç Yapı tarafından Büyükçekmece'de hayata geçen Göl İstanbul projesinde satış süreci başladı. Projede villa fiyatları 1 milyon 300 dolardan başlıyor.

Gökpınar Gölü için imza kampanyası: İnşaat faaliyetleri durdurulsun!

Sivas’ın Gürün ilçesinde bulunan ve Doğal Sit Alanı olarak tescil edilmesi beklenirken inşaat başlatılan Gökpınar Gölü’nde yapılacak düzenlemeler için değiştirilen imar planına yapılan itiraz sonuçlanmadan Sivas Valiliği yeni bir imar planını onayladı.

Gülşen'in noter telaşı!

Ünlü popçu Gülşen, Bebek’te bir notere girerken görüntülendi. Yeni bir proje için notere geldiğini söyleyen ünlü şarkıcı, “Çok acelem var. Noterin açılmasını bekliyorum. Yeni bir anlaşma var'' dedi.

Berat Albayrak: İktisadi faaliyetteki toparlanmayı güçlü bir şekilde görüyoruz!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Üzerinde çalıştığımız yeni istihdam paketi, önümüzdeki dönemde ekonomideki iyileşme sürecini güçlü bir şekilde resetlemeye devam edecek" dedi.

Zonguldak Gülüç yeni konut projesi Haberi

Zonguldak Gülüç yeni konut projesi

Ereğli ilçesine bağlı Gülüç beldesindeki dere yatağının yaşam alanına dönüştürülmesi için çalışmaların sürdüğü bildirildi.


Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, göreve geldiğinde 7 bin 200 olan belde nüfusunun 8 bin 100'e yükseldiğini belirterek, "Güvenli, huzurlu beldemiz tercih edilen yerler arasında yer almıştır" dedi.


Dere yatağının yaşam alanına dönüştürülmesi için çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını vurgulayan Demirtaş, "Sahil projemiz bizim en büyük hayalimizdi. Bu projeyi kısa sürede tamamlayarak halkımızın kullanımına açmak istiyoruz. Bu proje bölgemizin göz bebeği haline dönüştürülecektir" diye konuştu.


Demirtaş, ayrıca beldede yapılan imar revizyonlarının ardından müteahhitlerin yeni yaşam alanları oluşturmak için belediyeye müracaat yaptıklarını da sözlerine...