19 / 04 / 2024

Zonguldak İncivez imar planı

Zonguldak İncivez imar planı

Zonguldak Belediye Meclisi Mart ayı toplantısında İncivez Mahallesi'nde yeşil alanla ilgili gündem maddesi komisyonda reddedilip olduğu gibi kalmasına karar verildi.

Zonguldak İncivez imar planı onaylandı!

Kamuoyunda “imar rantı” olarak yorumlanan İncivez Mahallesi’ndeki heyelanlı bölgelerin imara açılmasını öngören düzenleme talebi, yeniden meclisin gündemine geldi. Meclis, raporu onayladı.

Zonguldak İncivez'de heyelanlı bölge imara açılmadı!

İncivez Mahallesi'nde heyelanlı bölgenin imara açılmak istenmesine Zonguldak Belediyesi İmar Komisyonu geçit vermedi, İmar Komisyonu, dünkü ilk toplantısında daireden gelen yazıları inceledi. Komisyon. Pazartesi günü yeniden toplanacak.

Zonguldak İncivez'de imar planı değişikliği onaylanmadı!

Zonguldak Belediye Meclisi Mart ayı toplantısında İncivez Mahallesi'nde yeşil alanla ilgili gündem maddesi komisyonda reddedilip olduğu gibi kalmasına karar verildi.

Ereğli Belediye Meclis’inde kampüs inşaatı imar planı onaylandı!

Zonguldak Ereğli Belediye Meclis Toplantısı’nda Eski Devlet Hastanesi Alanına yapılacak olan kampüs inşaatı için imar planı oylandı ve imar planı oybirliği ile kabul edildi.

Devrekli heyelanzedelere ev ve imar müjdesi!

Zonguldak Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt’un girişimleri sonucunda heyelanzedelerin sorunları çözülüyor. Bölgede heyelanzedeler için yapılması planlanan konutların proje ve imar çalışmalarına başlandı.

Zonguldak Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz'a imar usulsüzlüğü soruşturması!

Zonguldak Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, ilçedeki imar usulsüzlükleriyle ilgili olarak Zonguldak Adliyesi'ne gelip, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı'na ifade verdi.

Zonguldak Devrek Meclisi'nde imar konuşuldu!

Zonguldak Devrek Belediyesi tarafın Nisan ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantıda, imar planı değişikliği talebinin görüşülmesi kararı verildi.

Zonguldak TTK lojmanlarına imar uyarısı!

Zonguldak Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından satışı yapılan lojmanların mevcut şekillerinin korunmasının istendiği bildirildi.

Zonguldak Belediyesi İmar Komisyonu toplandı!

Zonguldak Belediyesi İmar Komisyonu üyeleri, sivil toplum kuruluşu üyeleriyle toplantı yaptı.Toplantıda, belediye sınırları içerisinde bulunan yapılaşmalarla ilgili fikir alışverişinde bulundu

7 ilde 9 imar planı değişikliği onaylandı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Bolu, Eskişehir, Bakırköy, Zonguldak, Mersin, Ankara ve Çanakkale'de 9 imar planı değişikliğini onayladı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Zonguldak Belediye Meclisi'nde imar planı tartışması!

Zonguldak Belediye Meclisi'nin Haziran ayı ilk birleşiminin en önemli gündem maddesi, "Merkezi îş Alanları İçin Hazırlanan Revizyon İmar Planı (MİA)" Hakkındaki İmar Komisyonu raporunun oylanmasıydı.

Zonguldak Kozlu'daki imar uygulamaları görenleri hayrete düşürüyor!

İmar yolsuzlukları ile kamuoyunun gündeminden düşmeyen Kozlu bazı imar uygulamaları görenleri hayrete düşürürken, Yok bu kadar da olmaz! Kozlu'da İmar kanunları adamına göre mi işliyor?' dedirtiyor.

Zonguldak Devrek Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde Devrek Belediyesi tarafından her ay düzenli olarak yapılan Belediye Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Mustafa Semerci Başkanlığında Meclis Salonunda toplanarak Aralık ayının toplantısında gündem maddeleri görüşüldü.

Zonguldak Çaycuma'da yeni imar planı bilgilendirmesi!

Yüklenici Şehir Plancısı Tuğberk Altınalan tarafından, ilgili yasa ve yönetmelikler ile şehircilik prensipleri doğrultusunda hazırlanan, nazır imar planı paftaları Çaycuma Belediyesi tarafından ilan edildi.

Ereğli Gülüç'te imar revizyonu sorunu çözüldü!

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç'te imar revizyonu sorununu çözüldü. Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş"Gülüç'te en büyük sorunlarımızdan biri İmar Revizyonu idi. İmar Revizyonu'nu bitirdik ve Gülüç'e yeni bir imar getirdik" dedi.

Zonguldak İncivez imar planı Haberi

Zonguldak İncivez imar planı

Zonguldak Belediye Meclisi Mart ayı toplantısı gerçekleşti. Toplantıda, İncivez Mahallesi'nde yeşil alanla ilgili gündem maddesi komisyonda reddedilip olduğu gibi kalması kararlaştırıldı.

Pusula Gazetesi'nde yer alan habere göre; gündemin 8'inci maddesinde yer alan İncivez Mahallesi 1587 ayda 19 nolu parsel ile kadastro yoluyla çizilen 1/5000 ölçekli Nazım imar planı değişikliği teklifi imar komisyonunda red oyu aldı.

Konuyla ilgili imar komisyonun reddi mecliste oy birliği ile kabul...