29 / 03 / 2024

zonguldakta ev yangını

zonguldakta ev yangını

Zonguldak' ta çıkan yangında 81 yaşındaki Huri Kul hayatını kaybederken, kendisini kurtarmaya çalışan torunu dumandan etkilendi. Söndürme çalışmalarına Kul' un itfaiye eri oğlu da katıldı...

Gökhan Erel: Yangın güvenliği yapı malzemelerinden başlar!

Türkiye yılda ortalama 100 bin yangın olayına ev sahipliği yapan yangın bakımında oldukça riskli bir ülke. Bu yangınların ise 25 bin kadarını sadece İstanbul’da meydana gelen yangınlar oluşturuyor.

Antalya'da ev yangını!

Antalya'nın Kumluca ilçesinde, 11 kişilik Suriyeli ailenin kaldığı evde çıkan yangında, ev ve eşyalar kullanılamaz hale geldi. Suriyeli aile eşyalarını kurtarmak için büyük mücadele verdi.

Bursa'da fabrika yangını!

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde, eldiven fabrikasında çıkan ve Suriyeli bir ailenin oturduğu eve sıçrayan yangın hasara neden oldu. Çatısı çöken fabrika ve ev kullanılamaz hale geldi.

Kayseri'de ev yangını!

Kocasinan ilçesinde tek katlı evde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü, dumandan etkilenen 7 Suriyeli tedavi altına alındı. Ekiplerin yaklaşık yarım saatlik çalışması sonucu yangın söndürüldü.

Kütahya'da ev yangını!

Kütahya'da, kullanılmayan 2 katlı metruk evde çıkan yangın 1 saat süren çalışmayla söndürüldü. Bu sırada, tedbir amacıyla binanın yakınından geçen doğalgaz hattı kapatıldı, elektrik kesildi.

Bilecik'te ev yangını!

Ertuğrulgazi Mahallesi Hakalmaz Sokak'ta, Acar ailesinin oturduğu tek katlı evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangında dumandan etkilenen 3 kişi hastaneye kaldırıldı. İşte olayın ayrıntıları...

Çanakkale'de ev yangını: 1 ölü

Çanakkale'nin Biga ilçesinde, bir evde çıkan yangında yatalak hasta olduğu öğrenilen Hüseyin Tezel (86) yoğun dumandan zehirlenerek yaşamını kaybetti. Yangının çıkış sebebi itfaiye ekiplerince araştırılıyor.

Kastamonu'da ev yangını: 2 ölü

Kastamonu'nun Şenpazar ilçesinde iki katlı ahşap evde çıkan yangın kısa sürede kontrol altına alınmasına karşın, Osman Yılmaz (83) ve Hacer Yılmaz (85) çifti hayatını kaybetti.

İzmir'de ev yangını: 1 ölü!

İzmir’in Karabağlar ilçesinde, evde çıkan yangın sonucu bir kişi hayatını kaybetti. Yangın, Umut Mahallesi 3839/1 sokaktaki bir evde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıktı.

Kocaeli'de ev yangını çıktı!

Körfez’de, 5 işçinin kaldığı tek katlı evde çıkan yangında bir kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesi Hayrat Sokak No: 27 adresinde 5 işçinin kaldığı tek katlı evde yangın çıktı.

Aydın'da ev yangını: 1 ölü

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, evde çıkan yangında dumandan etkilenen bir kişi hayatını kaybetti. Bedensel engelli olduğu öğrenilen İlker Yontaş (34) Kuşadası Devlet Hastanesinde müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Aydın'da ev yangını!

Cumhuriyet Mahallesi 1032 sokakta meydana gelen Ergun Yaman'a ait evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Evden yükselen dumanları gören mahalle sakinleri durumu itfaiye, sağlık ekipleri ve polis ekiplerine bildirdi.

Mersin'de ev yangını: 2 yaralı

Mersin'in Toroslar ilçesindeki bir evde çıkan yangında dumandan etkilenen 2 kişi hastaneye kaldırıldı, ev kullanılamaz hale geldi. Evin kullanılamaz hale geldiği yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

zonguldakta ev yangını Haberi

zonguldakta ev yangını

Zonguldak'ta, evinde çıkan yangında dumandan zehirlenen yaşlı kadın hayatını kaybetti. Söndürme çalışmalarına itfaiye eri oğlu da katıldı.



Zonguldak'ta çıkan yangında 81 yaşındaki Huri Kul hayatını kaybederken, kendisini kurtarmaya çalışan torunu dumandan etkilendi. Söndürme çalışmalarına Kul'un itfaiye eri oğlu da katıldı. İncivez mahallesi Sahil Kent Sitesi'ndeki bir apartmanın dördüncü katından duman çıktığını fark eden vatandaşlar, itfaiyeden yardım istedi. İhbar üzerine mesai arkadaşlarıyla annesi Huri Kul ile karşılıklı oturdukları apartmanın bulunduğu mahalleye gelen itfaiye eri Niyazi Zeki Kul, annesinin dairesinin yandığını görünce şoke oldu. Karşı dairelerindeki evlerinden çıkarak babaannesini kurtarmak isteyen ve dumandan etkilenen oğlu Süleyman Kul (23) hastaneye kaldırıldı. Ardından Niyazi Zeki Kul, söndürme çalışmalarına katıldı. 


ELEKTRİK KONTAĞI 

Elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangında ilk belirlemelere göre dumandan zehirlendiği belirlenen Huri Kul, hayatını...