29 / 03 / 2024

Zorlu Center ev fiyatları

Zorlu Center ev fiyatları

Zorlu'daki rezidanslardan birinde ilginç bir satış gündemde. oğulları için Zorlu Center’dan iki rezidans daire satın alan bir iş adamı lüks konutları oğullarına vermekten vazgeçip satışa çıkarmış...

Nusret, Zorlu Center Residence'dan ev aldı!

Et imparatorluğunun ortağı olan ve dünyaca tanınan Nusret Gökçe Zorlu Center Residence'dan daire satın aldı. Nusret, 180 metrekarelik yeni evi için 2 milyon dolar ödedi.

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu Zorlu Center’dan ev aldı!

Gülşen ve eşi Ozan Çolakoğlu çifti oğulları Azur Benan dünyaya geldikten sonra daha büyük bir ev arayışına girmişlerdi. Çift, Zorlu Center’dan 15 milyon TL’ye penthouse ev satın aldı.

Gülşen, Zorlu Center'dan 5 milyon dolara ev aldı!

Şarkıcı Gülşen uzun süredir aradığı evi buldu. Geçtiğimiz Haziran ayında Ozan Çolakoğlu ile Barselona'da dünya evine giren Gülşen, Zorlu Center'dan daire aldı.

Fenerbahçeli Gregory Van der Wiel, Zorlu Center'a taşındı!

Fenerbahçe’nin Paris Saint Germain'den transer ettiği futbolcu Gregory Van der Wiel İstanbul'daki evini buldu. Bir süredir Zirncirlikuyu'daki bir otelde konaklayan ve ev arayan Hollandalı futbolcu, manken sevgilisi Rose Bertram isteği üzerine Zorlu Center'a taşındı.

Gülşen, Zorlu Center'da 5 milyon dolara ev alacak!

Hamileliğinin 3. ayında bebek hazırlıklarına başlayan Gülşen, Zorlu Center'da 5 milyon dolarlık geniş bir daire arıyor. Zorlu’nun emlakçılarına haber gönderen şarkıcı 4+1 dairelerden birini istiyor.

Crate and Barrel Türkiye'deki ilk mağazalarını Zorlu Center ve Akasya Acıbadem'de açtı!

Amerikan mobilya, dekorasyon ve ev aksesuarı perakende zinciri Crate and Barrel, Türkiye' deki ilk mağazalarının kapılarını mayıs ayında Zorlu Center ve Akasya Acıbadem' de açtı...

Crate and Barrel Zorlu Center'da mağaza açtı!

İstanbul'da Amerikan mobilya, dekorasyon ve ev aksesuarı perakende zinciri Crate and Barrel, Kanada, Meksika, Dubai ve Singapur'dan sonra Avrupa'daki ilk mağazasını İstanbul Zorlu Center'da açtı.

Zorlu Center Berker’le Aydınlanıyor!

Villa, otel, avm, rezidans ve bir çok prestijli projenin en çok tercih edilen ev otomasyon sistemi markası Berker, Zorlu Center ’ ın da tercihi oldu...

Torry Burch Türkiye'deki ilk butik mağazasını Zorlu Center'da açtı!

Dünyada annesinin ismini verdiği “Reva” babetleriyle ünlenen tasarımcı Tory Burch, Türkiye’deki ilk butik açılışı için İstanbul’a geldi ve bir davete ev sahipliği yaptı. Burch, butiğini Zorlu Center'da açtı..

Linens Zorlu Center'da mağazasını açtı!

Tasarım gücünü ve deneyimini modanın son trendleriyle birleştiren Linens, Zorlu Center’da yerini aldı. Zorlu Center Linens Mağazası, yenilenen konseptiyle 400 metrekarelik satış alanında ev tekstiline dair aranan her şeyi aynı çatı altında sunuyor...

Atasay, Zorlu Center'da mağaza açtı!

Kurulduğu günden beri dünyada 110 milyonun üzerinde kadını takılarıyla buluşturan Atasay Mücevherat, modernden klasiğe günün her anını değerli aksesuarla tamamlamak isteyen tüm kadınları Zorlu Center'daki mağazasına bekliyor...

Mango Türkiye'deki 100. mağazasını Zorlu Center'da açtı!

İspanyol markası Mango, açtığı butiklerle Türkiye'deki mağaza sayısını 100'e çıkardı. Mango son olarak İstanbul'daki Zorlu Center'da açtığı mağazalarla daha geniş bir müşteri kitlesine ulaşmayı başarıyor..

Zorlu Center birçok ünlüyü komşu yaptı!

Rezidans fiyatlarının 1.1 milyon ile 26.4 milyon lira arasında değiştiği Zorlu Center; Orhan Gencebay, Cem Yılmaz ve Osman Çarmıklı gibi birçok ismi komşu yaptı

Zorlu Center ev fiyatları Haberi

Zorlu Center ev fiyatları

İstanbul’un en prestijli mekanları nerededir deseniz, bir çok isimden Zorlu Center ismini duyarsınız. Dünyaca ünlü markaların toplandığı bir yerdir.

Brooks Brothers, Cos, Lanvin, Pomellato, Stella McCartney, Superdry ve Tory Burch Türkiye'de ilk defa kendi mağazalarıyla Zorlu’da yer aldılar.

Dolce&Gabbana, Elie Saab, Valentino, Saint Laurent, Tiffany& Co, Fendi, Dior, Louis Vuitton, Prada, Burberry, Roberto Cavalli, Michael Kors, Moncler, MontBlanc, Vakko,Vakkorama, Sevan Bıçakçı, Sponza, Urart, H&M, Beymen Club, GAP, Pinko, Tommy Hilfiger, Gant, Network, İpekyol, Abdullah Kığılı, Mango, Yargıcı ve Lacoste gibi markalar AVM’de bulunuyor.

Zorlu’da sadece AVM yok, rezidans blokları da var. Bu rezidanslarda birbirinden ünlü isimler yaşıyor. Şimdi gelelim kulisimize. Rezidanslardan birinde ilginç bir satış gündemde. Gazeteye ilan bile verilmiş.

Para’dan  Mustafa Emre Selek’in öğrendiğine göre, oğulları için Zorlu Center’dan iki rezidans daire...