25 / 04 / 2024

Zorlu Holding İTÜlü Hyperloop ekibini ABDdeki etkinlikte destekledi

Zorlu Holding İTÜlü Hyperloop ekibini ABDdeki etkinlikte destekledi

Zorlu Holding, Hyperloop projesi kapsamında ABD'de düzenlenen yarışmada İTÜ Sci-X Hyperloop Pod Tasarım Ekibi'nin yanında yer alarak destek verdi.

Bu şehirlerde hem bedava ev hem de bedava arsa dağıtılıyor! Tüm detaylar tek tek açıklandı!

Amerika, Asya, Avrupa ve Türkiye gibi pek çok yerde milyonlarca kişi sonı zamanlarda sık sık gündeme gelen barınma krizi ile savaşırken, ABD'de kimi kasaba ve şehirlere taşınmak isteyenlere hem bedava ev hem de bedava arsa dağıtılıyor.

Zorlu Holding'ten yeni inşaat şirketi! Tam 324 milyon TL sermaye ile kuruldu!

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu ve Zorlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Olgun Zorlu yeni şirket kurdu. Marma Konut İnşaat A.Ş., Beşiktaş'ta kuruldu. 

Tıl Global İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tıl Global İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mujahıd Nasır Turajo ve Taha Yasın Karademir ortaklığında kuruldu.

Migros'ta Vanish kosla tül temizleyici 2’li paket 111,90 TL’ye, Familia tuvalet kâğıdı 179,90 TL’ye düştü!

Migros, 6 Eylül Çarşamba günü birçok üründe indirime gittiğini duyurdu. Bu kapsamda, Vanish kosla tül temizleyici 2’li paket 111,90 TL’ye, Familia tuvalet kâğıdı 179,90 TL’ye düştü. İşte 6 Eylül 2023 Migros fiyat listesi...

Papillon Matbaacılık Kağıtçılık Kimya Boya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Papillon Matbaacılık Kağıtçılık Kimya Boya Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Çakıcı tarafından kuruldu.

Çeyiz hazırlığı yapanlara müjde! BİM'de çift kişilik nevresim seti 299 TL, Tül perde 59 TL! 10 Mart 2023 fiyat listesi

BİM'in 10 Mart Cuma kataloğunu yayımlandı. Çeyiz hazırlığı yapanlara müjde! BİM'de çift kişilik nevresim seti 299 TL, Tül perde 59 TL! 10 Mart 2023 fiyat listesi...

Ziraat Bankası Bankart'ı olanlar acilen baksın! 2.000 TL dağıtılıyor! Ancak bazı şartları karşılamanız gerek!

Ziraat Bankası, yeni kampanya duyurusu yaptı! Bankart'ı olanlar hemen göz atsın! 2.000 TL dağıtılıyor! Ancak bazı şartları karşılamanız gerek!..İşte ayrıntılar...

Çeyiz hazırlayanlar müjde! BİM'de fon perde 69 TL, Tül perde 59 TL! BİM 10 Mart 2023 fiyat listesi

BİM'in 10 Mart kataloğu yayımlandı. Çeyiz hazırlayanlar müjde! BİM'de fon perde 69 TL, Tül perde 59 TL! BİM 10 Mart 2023 fiyat listesi...

Özyurtlar Holding, tüm iş makinelerini afet bölgesine gönderdi!

Özyurtlar Holding, tüm iş makinelerini afet bölgesine gönderdi. Konuyla ilgili konuşan Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt "Biz de elimizi taşın altına koymayı milletimize borcumuz olarak görüyoruz." dedi.

Hakmar'da güneşlik 129 TL, tül 169 TL, kaydırmaz halı 219 TL! Hakmar 29 Aralık 2022 fiyat listesi...

Hakmar'ın online aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Hakmar'da güneşlik 129 TL, tül 169 TL, kaydırmaz halı 219 TL fiyatlarla satışa sunuldu. Hakmar 29 Aralık 2022 fiyat listesi...

Zorlu Holding hisselerini Kuveyt’e satıyor

Zorlu Enerji’deki hisselerini satma kararı alan Zorlu Holding, Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na yaptığı açıklamada Zorlu Enerji’deki azınlık pay ve Hollanda’daki şirket ZES’in çoğunluk paylarının satışı için Kuwait Investment Authority (KIA) işritaki Wren House ile görüştüğünü belirtti.

Türkiye'nin ilk dijital katılım bankası kuruldu! BDDK Hayat Katılım Bankası'na faaliyet izni verdi

Türkiye'de hızlı tüketim malları ve Liman işletmeciliği yapan Hayat Holding, Türkiye'nin ilk dijital bankası Hayat Katılım Bankası'nı kurarak bankacılık sektörüne girdi.

Gök-Ka Kağıtçılık Gıda İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Gök-Ka Kağıtçılık Gıda İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 6 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Gökmen tarafından  açıldı.

Zorlu Holding İTÜlü Hyperloop ekibini ABDdeki etkinlikte destekledi Haberi

Zorlu Holding İTÜlü Hyperloop ekibini ABDdeki etkinlikte destekledi

Zorlu Holding açıklamasına göre, "Hayallerine Hayat Ver" marka sloganı ile yeni bir adım atarak bunu bir iletişim kampanyasıyla duyuran Zorlu Holding, sosyal sorumluluk çalışmalarını da bu doğrultuda şekillendiriyor. Zorlu Holding, bu çerçevede destek verme kararı aldığı İTÜ Sci-X Hyperloop Pod Tasarım Ekibi'ni ABD'nin Teksas eyaletinde gerçekleşen "SpaceX Design Weekend" etkinliğinde de yalnız bırakmadı.


Bilim dünyası tarafından "5. ulaşım şekli" olarak ifade edilen Hyperloop projesi kapsamında yapılan "Tüp İçerisinde Giden Yüksek Hızlı Kara Aracı Yarışması"nda (SpaceX Hyperloop Pod Competition) bin 200 ekip arasından elemeleri geçerek son 124'e kalan “Sci-X Hyperloop Pod Tasarım Ekibi'nin yanında yer alan Zorlu Holding, Türkiye'yi temsil eden tek ekip olarak hazırladıkları tasarım konseptini jüri üyelerine sergileyen İTÜ'nün başarılı ekibine destek verdi.




"Hayallerini hayata geçirmeleri için gençleri destekliyoruz"




Açıklamada görüşlerine...