27 / 04 / 2024

zorlu holding son projesi

zorlu holding son projesi

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zorlu, İş Dünyasından'da programında Melda Yücel Kocaalp’in sorularını yanıtladı. Zorlu, “Kârlı bir proje olursa yaparız ama bundan sonra projemiz yok gayrimenkulde” dedi...

Zorlu Holding'ten yeni inşaat şirketi! Tam 324 milyon TL sermaye ile kuruldu!

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu ve Zorlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Olgun Zorlu yeni şirket kurdu. Marma Konut İnşaat A.Ş., Beşiktaş'ta kuruldu. 

Son dakika! Erdemoğlu Holding tam 3.55 milyar TL'lik SASA hissesi sattı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Erdemoğlu Holding AŞ elindeki SASA Polyester Sanayi AŞ adi hisselerinin bir bölümünün ödenmiş sermayesinin yaklaşık olarak yüzde 1,26'sına denk gelen 66,9 milyon adet hissenin, yaklaşık 3,55 milyar Türk Lirası brüt gelir elde etmek üzere satışı tamamlandı.

Sabancı Holding karını üçe katladı

Sabancı Holding son üç aylık döneme ait finansal tablolarını KAP'a açıkladı. Şirketin son üç aylık karı piyasa beklentilerinin üzerinde gelirken geçen yıla göre ise üçüncü çeyrek ve 9 aylık dönemlerde sırasıyla yüzde 220 ve 296 oranlarında artış gösterdi.

Zorlu Holding hisselerini Kuveyt’e satıyor

Zorlu Enerji’deki hisselerini satma kararı alan Zorlu Holding, Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na yaptığı açıklamada Zorlu Enerji’deki azınlık pay ve Hollanda’daki şirket ZES’in çoğunluk paylarının satışı için Kuwait Investment Authority (KIA) işritaki Wren House ile görüştüğünü belirtti.

Abdül Batur'dan Zorlu Konak açıklaması! 

İzmir Konak'ta Zorlu Holding’in olduğu bilinen Zorlu Konak projesinde ki gökdelenin yüksekliği ile ilgili yaşanan tartışmalar sıcaklığını koruyor. Konuya dair yaşanan son gelişmeler haberimizde...

Zorlu Konak projesinde yükseklik tartışmaları hız kesmiyor!

İzmir Konak'ta Zorlu Holding’e ait gökdelen projesinin yüksekliğine ilişkin yaşanan tartışmalı süreç hız kesmiyor. TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu, gündemden düşmeyen ‘Zorlu Projesi’ne ilişkin yeni bir yazılı açıklama yaptı.

Zorlu Konak kaç katlı olacak?

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Zorlu Holding'in gökdelen projesiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Zorlu Konak projesi onaylandı!

Zorlu Holding tarafından İzmir Konak'ta inşa edilmek istenen ve tepkiler üzerine geri çekilen gökdelen projesi tekrar gündemde. Gökdelen için onay kararı askıya çıkarıldı.

Zorlu Holding'in acı günü! Saide Zorlu vefat etti!

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu ve Başkan Yardımcısı Zeki Zorlu'nun anneleri Saide Zorlu vefat etti. Kipaş Holding taziye ilanı yayınladı.

Zorlu Holding’in İzmir’de yapacağı gökdelen için kat kararı bekleniyor!

Zorlu Holding’in İzmir’in kalbi Konak’a 60 kat olarak inşa etmeyi planladığı gökdelen için Kent Estetik Kurulu'nun kaç kat olacağı yönündeki kararını kısa sürede açıklanacak. Karar beklenirken, Zorlu’nun 60 kat olması yönünde baskı yaptığı ileri sürüldü.

Aktaş Holding'den yalıtım sektöründe bir ilk daha!

Kendinden yapışkanlı membran ile sektörde büyük ses getiren Aktaş Holding, son teknolojili ürün gamı yelpazesine yine ilk niteliğindeki renkli EPDM membran ürününü de dahil etti

Akfen Holding son 10 yılda 1,58 milyar TL tahvil satışı yaptı!

Akfen Holding'in yurtiçindeki kurumsal yatırımcıların yanı sıra nitelikli bireysel yatırımcılara yönelik çıktığı 100 milyon TL'lik tahvil ihracı gelen taleple 150 milyon TL'lik satışla tamamlandı. Son 10 yılda toplam  1,58 milyar TL satış yaptı...

Cengiz Holding Afrika'ya yöneldi!

Cengiz Holding son dönemde rotasını yurtdışına çevirdi. Holding şimdilerde Afrika'da Zambiya Hükümeti ile görüşmeler yapıyor. 

zorlu holding son projesi Haberi

zorlu holding son projesi

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zorlu, İş Dünyasından'da programında Melda Yücel Kocaalp’in sorularını yanıtladı. Ahmet Zorlu, Türkiye'deki ilk yerli akıllı telefonu kendilerinin ürettiğini söyledi ve şöyle devam etti: “Türkiye telefona 6 milyar dolar para veriyor. Yüzde 51’i yerli üretim. İnşallah biz yerli telefonla Türkiye’ye 600 milyon dolar tasarruf ettireceğiz.”



GAYRİMENKUL PROJEMİZ YOK


Ahmet Zorlu, bundan sonra gayrimenkulde başka projelerinin olmadığını ancak fırsatları değerlendireceklerini söyledi. Zorlu, “Kârlı bir proje olursa yaparız ama bundan sonra projemiz yok gayrimenkulde” dedi ve “Yoğurdu üfleyerek yiyoruz diyebilirsiniz” diye devam etti. SANAYİ SANAYİ SANAYİ Ahmet Zorlu, “İnşaat cazip olabilir ama ülkenin kalkınması bakımından sanayi olmazsa olmazlardan. Bundan 20 sene önce şunu dedim: Sanayisiz bir Türkiye düşünemiyorum. Sanayi, sanayi, sanayi” dedi.


DEĞERLİ TL FAYDALI DEĞİL


Zorlu, Türk Lirası’nın dolar...