28 / 03 / 2024

zorlu holding yeni proje

zorlu holding yeni proje

Gayrimenkul yatırımlarını sürdürmeyi planlayan Zorlu Holding bu çerçevede Ege Bölgesi'nde gayrimenkul yatırımı yapmayı amaçlıyor.

Ahmet Zorlu: Bundan sonra gayrimenkul projemiz yok!

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zorlu, İş Dünyasından'da programında Melda Yücel Kocaalp’in sorularını yanıtladı. Zorlu, “Kârlı bir proje olursa yaparız ama bundan sonra projemiz yok gayrimenkulde” dedi...

Zorlu Holding'ten yeni inşaat şirketi! Tam 324 milyon TL sermaye ile kuruldu!

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu ve Zorlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Olgun Zorlu yeni şirket kurdu. Marma Konut İnşaat A.Ş., Beşiktaş'ta kuruldu. 

Vedat Aşçı, Tuncay Aşçı ve Hasan Kaya Aşçı'dan 71.6 milyon TL'lik yeni şirket! Astoria Gayrimenkul kuruldu!

Astoria ve Astoria Alışveriş Merkezi ile gayrimenkul sektörüne giriş yapan Astaş Holding, yeni şirket kurdu. İşte ayrıntılar...

Akdeniz Yatırım Holding Tarsan'ın yüzde 80'ini satın alacak

12 yıldan bu yana borsada işlem gören ve özel güvenlik sektörüyle başladığı faaliyetlerini 25 yılda fiziki satın almalar yaparak çeşitlendiren Akdeniz Yatırım Holding, yeni bir satın alma kararı daha aldı.

Zorlu Holding hisselerini Kuveyt’e satıyor

Zorlu Enerji’deki hisselerini satma kararı alan Zorlu Holding, Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na yaptığı açıklamada Zorlu Enerji’deki azınlık pay ve Hollanda’daki şirket ZES’in çoğunluk paylarının satışı için Kuwait Investment Authority (KIA) işritaki Wren House ile görüştüğünü belirtti.

Deniz İstanbul Bahar Rezidans basın toplantısı 1 Nisan'da!

İstanbul'da çok sayıda sembol konut ve alışveriş merkezi projesi hayata geçiren Keleşoğlu Holding yeni projesini görücüye çıkarıyor. 

Abdül Batur'dan Zorlu Konak açıklaması! 

İzmir Konak'ta Zorlu Holding’in olduğu bilinen Zorlu Konak projesinde ki gökdelenin yüksekliği ile ilgili yaşanan tartışmalar sıcaklığını koruyor. Konuya dair yaşanan son gelişmeler haberimizde...

Zorlu Konak projesinde yükseklik tartışmaları hız kesmiyor!

İzmir Konak'ta Zorlu Holding’e ait gökdelen projesinin yüksekliğine ilişkin yaşanan tartışmalı süreç hız kesmiyor. TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu, gündemden düşmeyen ‘Zorlu Projesi’ne ilişkin yeni bir yazılı açıklama yaptı.

Akfen Holding, yeni yatırımlar planlıyor!

21 Ekim'de Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 200 baz puanlık faiz indirme kararının ardından dolat/TL ve Euro/TL kurunda önemli dalgalanmalar yaşandı. Peki şirketler, bütçelerini nasıl planlıyor?

Zorlu Konak kaç katlı olacak?

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Zorlu Holding'in gökdelen projesiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Zorlu Konak projesi onaylandı!

Zorlu Holding tarafından İzmir Konak'ta inşa edilmek istenen ve tepkiler üzerine geri çekilen gökdelen projesi tekrar gündemde. Gökdelen için onay kararı askıya çıkarıldı.

MESA Holding yeni projeler için düğmeye bastı!

Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Vahap Munyar bugünkü köşe yazısında Mesa Holding'in yeni projelerini kaleme aldı. 

Zorlu Holding'in acı günü! Saide Zorlu vefat etti!

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu ve Başkan Yardımcısı Zeki Zorlu'nun anneleri Saide Zorlu vefat etti. Kipaş Holding taziye ilanı yayınladı.

Keleşoğlu Holding'ten yeni şirket!

Keleşoğlu Holding yeni bir yatırım hayata geçirdi. Eston 1 Nolu Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Fuat Keleş, Dursun Keleş, Şerif Eren ve Çağla Keleş ortaklığında kuruldu.

zorlu holding yeni proje Haberi

zorlu holding yeni proje

Zincirlikuyu’da Zorlu Center projesiyle 2014 yılında gayrimenkul sektörüne iddialı bir giriş yapan Zorlu Holding, bu projede satışlarını sürdürüyor. Holding gayrimenkulde yatırımlarını sürdürmeyi planlıyor. Bu çerçevede de öncelikle Ege Bölgesi’ne açılmayı hedefliyor.


Zorlu Holding CEO’su Ömer Yüngül, önümüzdeki süreçte Anadolu’nun önde gelen kentlerinde gayrimenkul yatırımı planladıklarını söylüyor. İstanbul’un doyduğunu ve Marmaris, Çeşme, İzmir taraflarında arazileri olan holdingin bu noktalarda yatırımlara devam edeceğini söyleyen Yüngül, buralarda fırsat olursa Zorlu Çenter gibi büyük kompleksleri devreye almak istediklerini anlatıyor.


Ömer Yüngül, konut, ofis, AVM, otel ve Türkiye’nin en büyük performans sanatları merkezinden oluşan Zorlu Center’ın bugün İstanbul’un en iyi adreslerinden biri olduğunu da ifade ediyor. Yüngül, bu projedeki metrekare fiyatlarının pahalı olduğu yönündeki söylemlere de net cevap veriyor. “Bir kere dünya devlerini ağırlayan bir PSM’si...