29 / 03 / 2024

Zuchex Fuarı 2016

Zuchex Fuarı 2016

ULUSLARARASI Ev Eşyaları&Lifestyle Fuarı, Zuchex 22-25 Eylül tarihleri arasında Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde 27’inci defa kapılarını açıyor.

Akros İstanbul Beylikdüzü satış fiyatları 2016!

Beylikdüzü TÜYAP Fuar Merkezi’ne çok yakın mesafede konumlandırılan Akros İstanbul projesi Ak Proje imzası taşıyor. İşte Akros İstanbul Beylikdüzü satış fiyatları 2016...

Avrasya Kent Fuarı 24-27 Kasım'da!

REED TÜYAP Fuarcılık bünyesinde 24-27 Kasım 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Avrasya Kent Fuarı; Türkiye ve dünyanın önde gelen kentlerinden İstanbul’a gelecek olan yerel yönetimleri aynı çatı altında buluşturmayı hedefliyor.

Osmangazi, CNR EXPO Emlak Fuarı’nın yıldızı oldu!

Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, ‘CNR EXPO Emlak Zirvesi 2016 Fuarı’nın yıldızı oldu. Fuara gelen ziyaretçilerin büyük ilgi gösterdiği Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, yatırımcılardan da tam not aldı.

Kıbrıslı müteahhitler CNR Emlak Fuarı'nda!

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği, Kuzey Kıbrıs'ın önde gelen müteahhit firmaları ile birlikte CNR Emlak 2016 Fuarı'na katıldı.

Gümüş Panorama projesi Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

Uçar Grup son projesi Gümüş Panorama’yı Emlak 2016 Fuarı’nda görücüye çıkardı. 991 konut, 97 ticari ünite ile Esenyurt’a değer kazandıracak projenin tanıtımına başlandı.

CNR Emlak Fuarı 2016 bugün başladı!

CNR Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı bugün kapılarını açtı. 20 Kasım'a kadar devam edecek olan CNR Emlak Fuarı'nda ziyaretçilerin yanı sıra Ortadoğu, Körfez ve AB ülkelerinden gelen yatırımcılar ağırlanacak.

Greenox Residence’ta CNR Emlak Fuarı’na özel kampanya!

Aycan&Feres İş Ortaklığı, 17 – 20 Kasım 2016 tarihleri arasında düzenlenen ve emlak sektörünün önde gelen firmalarının bulunduğu 4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’na Greenox Urban Residence projesi ile katılıyor

Müsiad Expo 2016’nın altın sponsoru Fakir Hausgeräte oldu!

Elektrikli küçük ev aletlerinin öncü markası Fakir Hausgeräte, 9-12 Kasım 2016 tarihleri arasında, CNR Expo Fuar Merkezi’nde düzenlenecek MÜSİAD Expo’nun altın sponsorlarından oldu…

GYODER, 2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul Fuarı'na katılacak!

GYODER, 22-24 Kasım 2016 tarihleri arasında Azerbaycan Bakü’de düzenlenecek olan 2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda yer alacak.

Manisa projeleri Yapex Fuarı'nda!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği projeleri görücüye çıkarıyor. 16-19 Kasım 2016 tarihlerinde restorasyon, renovasyon ve kültür mirasını koruma temasıyla düzenlenecek Yapex Fuarı'nda, Manisa Büyükşehir Belediyesi de projeleriyle yer alacak.

Özyurtlar İnşaat, Cityscape Cidde Fuarı'na katılıyor!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından Özyurtlar İnşaat, 2-4 Kasım 2016 tarihinde Suudi Arabistan'da düzenlenen Cityscape Cidde Fuarı'na katılıyor.

Yeni inşaat projeleri CNR Emlak 2016'da tanıtılacak!

Gayrimenkul sektörünün aktörleri, 17-20 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek “Emlak 2016 – 4.Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı” ve fuar kapsamında gerçekleştirilecek “CNR İstanbul Gayrimenkul Zirvesi” ile CNR EXPO’da buluşuyor.

Emsan, ürünleriyle Zuchex’e damga vurdu!

Emsan , 22-25 Eylül tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Türkiye’nin en büyük züccaciye fuarı Zuchex’e damga vurdu.

Zuchex Fuarı 2016 Haberi

Zuchex Fuarı 2016

Ev tekstilinden elektrikli ev eşyalarına, çatal bıçak, tencere gibi çelik gruplarından yüzlerce çeşit porselen grubuna kadar binlerce ürünün ilk defa beğeniye sunulacağı Zuchex’de, 200’ü yabancı 700’den fazla firma 40 bini aşkın ziyaretçi ağırlayacak.


Ekonomi Bakanlığının desteğiyle 25 ülkeden alım heyetleri de fuarı ziyaret...