27 / 04 / 2024

Gündüz Bayer ayrıldı, Torsten Bauer atandı!

Gündüz Bayer ayrıldı, Torsten Bauer atandı!

Metro Group Asset Management Emlak Yönetim A.Ş.  Genel Müdürlüğü görevini 12 yıldır sürdüren Gündüz Bayer görevini 1 Ocak 2010 tarihi itibariyle Torsten Bauer'e devrediyor



METRO Group Asset Management Emlak Yönetim A.Ş. Türkiye'de Ekim 2006 yılından bu yana çalışmakta olan Torsten Bauer'in sorumluluk alanı, kariyerine METRO Group'un Asya Bölgesi Genel Müdürü olarak devam edecek olan Bayer'in ayrılmasıyla genişleyecek.

8 Ocak 2010 Cuma günü saat 10:00'da Swiss Otel'de METRO Group Asset Management Emlak Yönetim A.Ş. Genel Müdürü Torsten Bauer ve METRO Group'un Asya Bölgesi Genel Müdürü Gündüz Bayer'in katılımıyla gerçekleştirilecek ve emlak sektörünün de değerlendirileceği basın toplantısı düzenlenecek.

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Metro Emlak'ta  yönetim değişikliği
Metro Group Asset Management Emlak Yönetim A.Ş. Genel Müdürlüğü görevini  12 yıldır sürdüren Gündüz Bayer görevini 1 Ocak 2010 tarihi itibariyle Torsten Bauer'e devrediyor. Torsten Bauer,  Metro Group'ta Ekim 2006'dan beri görev alıyor. Bauer'in sorumluluk alanı, kariyerine Metro Group'un  Asya Bölgesi Genel Müdürü olarak devam edecek olan Bayer'in ayrılmasıyla genişleyecek.
Milliyet


Geri Dön