19 / 04 / 2024

Güneş ve İzolasyon Fuarı bugün başlıyor

Güneş ve İzolasyon Fuarı bugün başlıyor

Enerji tasarrufunun öneminin konuşulduğu bu dönemde, enerji tasarrufu için kullanılacak araçlar, bugün açılacak fuarda tüketici ve üreticilerle buluşuyor.



Bu kapsamda yenilenebilir ve doğal enerji kaynaklarının öne çıktığı sistemler, 2. Güneş Enerjisi-3. İzolasyon ve 4. İstanbul Boya Fuarı, İstanbul Fuar Merkezinde bugün açılıyor. Enerji, çevre, yalıtım ve tasarruf temalarının öne çıktığı fuarlarda; güneş enerjisi ile çalışan arabalardan enerji panellerine, yalıtım malzemelerinden konsere kadar her şeyin bir arada olacağı belirtildi.
Geçtiğimiz yıl düzenlenen fuarda, 57 katılımcı yer almış, 12 bin 457 ziyaretçi de fuarı gezmişti. İhlas Fuarcılık yetkilileri fuara, Orta Doğu ülkeleri, Avrupa ülkeleri, Rusya ve Türki Cumhuriyetler ile Afrika ülkelerinden 841 ziyaretçinin geldiğini de dile getirdiler.

Fuarı düzenleyen İhlas Fuarcılık yetkilileri, Enerji Bakanı Hilmi Güler'in de katılımıyla gerçekleşecek fuarda, çeşitli konferansların yanı sıra, ses sistemleri, güneş enerjisiyle beslenen bir konserin, Moğollar grubunun da üyesi müzisyen Taner Özgür tarafından verileceğini de belirttiler. Fuar, 1 Mart 2009 Pazar günü sona erecek.
Türkiye

Geri Dön