19 / 04 / 2024

Güneşli Mirage Rezidans’da avantajlı ödeme seçenekleriyle!

Güneşli Mirage Rezidans’da avantajlı ödeme seçenekleriyle!

Mirage Rezidans Sur Yapı imzası ile Güneşli’de hayata geçiyor. 300 milyon TL’lik yatırımla inşa edilecek projede 17 katlı 3 blok bulunacak. Projede ayrıca 60 mağazalık bir alışveriş caddesi de bulunuyor.



Mirage Rezidans Sur Yapı imzası ile Güneşli’de hayata geçiyor. 300 milyon TL’lik yatırımla inşa edilecek projede 17 katlı 3 blok bulunacak. Projede ayrıca 60 mağazalık bir alışveriş caddesi de bulunuyor. 342 rezidansın yer aldığı Mirage Rezidans’da proje sakinlerine rezidans yaşamının rahatlığının, konforunun ve avantajlarının sunulması hedefleniyor.


Mirage Rezidans’da bulunan alışveriş caddesinin hem site sakinlerinin hem de bölge halkının faydalanabileceği bir buluşma noktası olması hedefleniyor. Ulusal ve uluslararası seçkin markalardan oluşan Mirage’ın 60 mağazalık çarşısında kafeteryalar, restoranlar, konsept mağazalar, spor salonu ve sevilen markalar rezidans sakinlerine sosyalleşme olanağı sunarken bölge halkının da önemli bir ihtiyacına cevap veriyor. Mirage, geçmişte kalan ve özlem duyulan ‘sokak çarşısında alışveriş yapma’ nostaljisini modern bir şekilde yaşatıyor.


Projede, yarı olimpik açık yüzme havuzu, açık hava fitness alanları, yürüyüş yolları, bisiklet parkurları, basketbol alanı, kafeteryaları, sosyal tesisleri ve çocuk oyun alanları bulunuyor. Proje, Basın Ekspres Yolu üzerinde ve Atatürk Havalimanı’nın yakınında yer alıyor. TEM otoyolu ile E5 otoyolunun arasında bulunan Mirage Rezidans, yeni yapılacak Ataköy İkitelli raylı toplu taşıma sisteminin Evren Güneşli Mimar Sinan istasyonlarına komşu konumda bulunuyor. Mirage Rezidans’ta , 2+1 130 metrekare ve 3+1 161 metrekare daire seçenekleri yer alıyor. 130 metrekare dairelerde ebeveyn banyosu, kapalı mutfak ve geniş salon bulunuyor. 161 metrekare dairelerde ise bahçe katı seçeneği bulunuyor. Geniş mutfak, ebeveyn banyosu, giyinme odasının yanı sıra peyzaja hakim, üç cepheli, geniş teraslı olması bu dairelerin öne çıkan özellikleri. Proje mimarisi ise Mental Design Works imzası taşıyor.


Sur Yapı Mirage’da ev sahibi olmak isteyenler için 48 ay vade farksız ödeme planı sunuluyor. Kampanya kapsamında 2+1 130 metrekare kapalı mutfaklı, ebeveyn banyolu, geniş salonlu 897 bin TL değerindeki dairenin yüzde 25’lik kısmı peşinatta, yüzde 25’lik kısım ise Eylül 2017’de ödeniyor. Kalan tutarın yüzde 20’si için 48 ay vade farksız ödeme imkanı sunuluyor. Kampanya kapsamında müşteriler ödemelerini Eylül 2016, 2018 ve 2019’da gerçekleştireceği üç ara ödeme ile tamamlıyor.


www.suryapimirage.com.tr


Hürriyet A Plus Konut Projeleri Eki


Geri Dön