23 / 04 / 2024

Güven Timleri AVM yönetimlerine destek veriyor!

Güven Timleri AVM yönetimlerine destek veriyor!

Sivil polislerden oluşan Güven Timleri’nin son durağı AVM’ler oldu. Kapkaç, hırsızlık gibi konularda AVM yönetimlerine destek veren bu ekipler, tebdili kıyafet dolaşıp bazen müşteri bazen kasiyer oluyor...




Kapkaç, hırsızlık gibi suçlarla mücadele etmek için kurulan ve sivil polislerden oluşan Güven Timleri’nin son durağı alışveriş merkezleri (AVM) oldu.


AVM’lerin güvenliğine destek sağlayan bu ekipler, tebdili kıyafet dolaşarak bazen müşteri bazen ise mağaza kasiyeri oluyorlar.


Buyaka Alışveriş Merkezi Müdürü Onur Akyol, alışveriş merkezinin güvenliği için Güven Timleri ile dirsek temasında olduklarını söyleyerek, “Sürekli değil ama periyodik olarak alışveriş merkezimize geliyorlar. Güvenlik konusunda bize önemli bir destek sağlıyorlar” dedi.


Mayısta önemli artış

Kalabalık, insan sirkülasyonunun yoğun olduğu noktalardaki güvenliğin önemine dikkat çeken Akyol, “Aylık ortalama 650 bin ziyaretçi ağırlıyoruz” dedi.

Alışveriş merkeziyle ilgili olarak da bilgi veren Akyol, “Alışveriş merkezimizde mayıs ayında ciddi bir ciro artışı yaşadık. Bu yıl mayıs ayındaki ciromuz geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 30 artış gösterdi” diye konuştu.

Haziranda ise geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 20 ciro artışı yaşadıklarını kaydeden Akyol, “Aynı şekilde ziyaretçi sayımızda da mayıs ve haziran ayında bir önceki yıla göre yüzde 15 artış oldu” dedi.


Milliyet


Geri Dön