19 / 04 / 2024

Güzelyalı Blu84'te her konutun terası var

Güzelyalı Blu84'te her konutun terası var

Güzelyalı'da inşa edilen Blu84 projesinde her dairenin 20 metrekarelik terası var



Tasarım İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsmail İpçi, Güzelyalı'da inşa edilen Blu84 projesinin denize sıfır konumda, Körfez manzarasına sahip bir koyda konumlandığını belirterek, deniz ve doğa manzaralı her dairenin 20 metrekarelik terasa sahip olduğunu söyledi.

Proje tasarımının yaklaşık 12 aylık bir sürede tamamlandığını belirten İpçi, yaklaşık 8 bin metrekarelik proje arsasının, yoğun konut yapılaşmasının olmadığı sakin bir bölgede yer aldığını kaydetti. İpçi, şunları söyledi:
"Doğayla iç içe kalan bu bölgede, bir kurgu oluştururken varolan düzene aykırı çizgiler kullanmak yerine onunla bütünleşen bir proje tasarlamaya karar verdik ve proje konsepti doğrultusunda kurallarımızı tasarımın en başında belirledik. Projede yer alacak her konutun sadece deniz manzarasıyla başbaşa kalması öncelikli hedefimizdi. 84 konut sıradan apartman kurgularının dışında arsaya ve manzaraya göre şekillendirildi."

Teraslar öncelikli
Fonksiyonel iç mekanlarla bütünleşen terasların, konutların en gözde mekanları olacağını belirten İpçi, şu bilgileri verdi:
'Teraslarda vakit geçiren ev sahipleri körfez manzarasının tadını çıkarırken, başkaları tarafından da görülmeyecek. Eğimden faydalanarak tasarlanan Blu84'te kademelenerek oluşturulan üç blok sahille bütünleşen sosyal tesisle de desteklenecek. Havuz, kaferterya, fitness center gibi olanakların yanı sıra profesyonel yönetim anlayışıyla hizmet sunmayı hedefliyoruz. 12 ay boyunca rahatlıkla kullanılabilecek konutlar sayesinde, yaz aylarında herhangi bir tatil köyünde bulunabilecek birçok imkâna Bursa'dan uzaklaşmadan ulaşılabilecek."

Bugüne kadar konut sahibi olmak isteyenlerin çoğunun beğenilerinin, oda büyüklükleri ve kullanılan malzemelerle doğru orantılı olduğunu kaydeden İpçi, şöyle konuştu:
"Günümüzdeyse beklentiler evlerin dışına taşmış durumda, sosyal imkanlar ve sunulan hizmetler öncelikli tercih sebebi oluyor. Yapım tekniklerinden, projelerimizin en ufak detaylarına kadar titizlikle çalışarak ve kaliteden ödün vermeyerek oluşturduğumuz tasarımlarımızla gelecekteki konut kavramıyla da birebir uyum sağlayacağız. Mimari farklı birçok koldan hızla gelişmeye, yenilenmeye devam eden bir olgu. Biz Tasarım İnşaat olarak yeni tasarımları, mimari anlayışları, farklı bakış açlarını takip ediyoruz. Bununla birlikte gelişen yapım tekniklerini, malzemeleri araştırarak tasarımlarımızı güncel hayata aktarıyoruz. Projelerimizde kullandığımız birçok üründe ilkleri yaşıyoruz."

Bir sahil konut projesinden beklenebilecek tüm detayların 80 ve 160 metrekarelik alternatiflerle oluşturulan konutlarla bütünleştirildiğini ifade eden İpçi, projede restoran, fitness salonu, birer adet açık ve kapalı yüzme havuzunun yer aldığını, site güvenliğinin ise 39 adet kamerayla sağlanacağını ifade etti.
Milliyet Business


Geri Dön