19 / 04 / 2024

Hakan Ek: Yabancı yatırımcılar Türk projelerini tanıyacak!

Hakan Ek: Yabancı yatırımcılar Türk projelerini tanıyacak!

Türk inşaat sektörünü bir araya getiren "Sign of the City Awards" da gecenin platin sponsoru HMF Hyundai Asansör Genel Müdürü Hakan Ek, yarışmayla yabancı yatırımcıların Türk projelerini daha iyi tanıyacağını söyledi.






Gayrimenkul sektörünün merakla beklediği Sign of the City Awards, 6 Kasım Perşembe akşamı Four Seasons Hotel istanbul at The Bosphorus'da gerçekleşti. HMF Hyundai Asansör'un platin sponsor olduğu gecede "En İyi Çok Katlı Konut" kategorisinde 'tamamlanan' ve 'devam' eden projelere ödüllerini HMF Hyundai Asansör Genel Müdürü Hakan Ek verdi. Bu yıl ilki düzenlenen Sign of the City Awards'a platin sponsor olarak destek verdiklerini belirten Hakan Ek, "Bu organizasyon, Türkiye'de gayrimenkul sektörünün gelişmesi için oldukça büyük önem arz ediyor. Yarışma sayesinde Türk projeleri yurt dışında da tanınır hale gelecek. Bu da yabancı yatırımcının Türkiye'ye yönelmesini sağlayacak. Sign of the City Awards'un önümüzdeki yıllarda uluslararası bir boyuta ulaşacağına eminim." şeklinde konuştu. 


İLK 5 ARASINDAYIZ

Dünyada birçok metro ve tren istasyonunun yanı sıra çeşitli havalimanları, iş merkezleri ve gökdelen gibi büyük projelere imzasını atan Hyundai Asansor'un, 4 yıldır Türkiye'de HMF Hyundai Asansör güvencesi ile hızla büyümeye devam ettiğim de belirten Ek, "Türkiye'de 4 yılda 1800 asansör sattık. Şu anda ilk 5 firma arasındayız. 



Hedefimiz ise 3-4 yıl içinde Türkiye'de ilk 3 firma arasında yer almak. Birçoğu bu gece burada bulunan inşaat sektörünün devleriyle çalışıyoruz. Makedonya ve Gürcistan'da da büyük firmalarla işbirliğimiz devam ediyor. Türkiye üzerinden Balkanlar'da ve diğer ülkelerde de büyümeyi hedefliyoruz" dedi. 



BALKANLARIN EN HIZLISIYIZ 

HMF Hyundai Asansör, Hyundai'nin Avrupa'daki ilk metro projesi olan Üsküdar Çekmeköy Metro hattına 250 ünite satış yaptı. Ayrıca Makedonya'nın başkenti Üsküp'te 300 milyon Euro'luk yatırımla inşa edilen Balkanlar'ın en yüksek binası Cevahir Residance & Shopping Center'a da asansör ve yürüyen merdiven temin edecek. 

HMF Hyundai Asansör, metrolar başta olmak üzere altyapı projeleri şehir hastanesi, hava limanı, otel, alışveriş merkezi, kentsel dönüşüm ve Emlak Konut'un projelerine de odaklanıyor. 



Fenerbahçe Stadı'nda kullanıldı

Türkiye'de saygın projelere asansör, yürüyen merpen ve yürüyen bant sağlayan HMF Hyundai Asansör: Avrupa'nın en büyük adalet sarayı İstanbul Adalet Sarayı, Ülker Sports Arena, Nurol Tower, Folkart Towers, Fenerbahçe Stadyumu ve daha birçok projede yer aldı. 



Yarış gelecek için çok faydalı olacak 

Gayrimenkul ve inşaat sektörlerinin Türkiye'de hızla geliştiğine büyüdüğüne değinen Hakan Ek." Verilen emeğin ödüllendirilmesi her zaman teşvik edici oluyor. Bu yıl ilki düzenlenen Sign of the City Awards'u platin sponsor olarak destekledik. Sektörün gelişimi ve geleceği için çok faydalı" dedi. 


Hürriyet 



Geri Dön