19 / 03 / 2024

Hakan Peker kimdir?

Hakan Peker kimdir?

Sinop Saraydüzü Belediye Başkanı Hakan Peker kimdir? Hakan Peker, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hakan Peker, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Hakan Peker...



Hakan Peker kimdir?

Hakan Peker, 01.06.1959 tarihinde Saraydüzü’ nde doğdu. İlk ve Orta öğretimini Saraydüzü’ nde tamamladı.


Vatani görevini 1979 Yılında Isparta ve Kıbrıs’ta tamamlayan Hasan PEKER o tarihten sonra Boyabat ve Saraydüzü’nde ticaret yapmaya başladı.


1990 Yılında Saraydüzü’nün İlçe olmasıyla Saraydüzü Sevdalısı olan Hasan PEKER Bilgi birikimlerini ilçesine verebilmek, ilçesinin kalkınmasına şehirleşmesine katkı sağlamak amacıyla Milliyetçi Hareket Partisinden üçüncü dönem Belediye Meclisi Üyeliğine seçildi.


2007 yılı Nisan Ayında kurucu Belediye Başkanımız (Rahmetle anıyoruz) Kaşif ÖZTÜRK’ ün vefatı nedeniyle boşalan Belediye Başkanlığına seçilmiştir.


Saraydüzü sevdasını her fırsatta dile getiren ve Saraydüzü halkının yapılan hizmetlerin en güzeline layık olduğunu, onlara layık olmaya çalıştığını ifade eden Hasan PEKER, Saraydüzü’nü yaşanabilir bir şehir haline getirmek amacıyla bütün gücünü harcadığını ve harcayacağının sözünü vermektedir.


Sinop-Samsun Karayolu inşaatında bulunan tarihi köprü ne olacak?






Geri Dön