29 / 03 / 2024

Hakkari Şemdinli'de yarı olimpik yüzme havuzu inşa ediliyor!

Hakkari Şemdinli'de yarı olimpik yüzme havuzu inşa ediliyor!

Hakkari Şemdinli Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca ihale edilen yarı olimpik yüzme havuzunun inşa edilmesi amacıyla çalışmalara geçildi.



Hakkari ilçesinin Pesan mevkiinde bulunan Şemdinli Belediyesi’ne ait garaj bölgesinde inşa edilmesi amacıyla çalışmalarına başlanan yarı olimpik yüzme havuzun içinde bulunan; sauna, kapalı yüzme havuzu, açık otopark, izleyici terası, duş odaları, fitnes salonu, engelli spor odaları, hamam ve buhar odaları bulunacak. 

Milliyet'te yer alan habere göre; Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı da iş makinesini kullanıp ilk kepçeyi vurdu. Bir süre iş makinesi ile çalışmalarda bulunan Başkan Saklı, "Buraya inşallah yakın zaman da yarı olimpik bir yüzme havuzu yapmayı düşünüyoruz. Ve böylece ilçemizin önemli bir sorunu daha halletmiş olacağız. Bu yarı olimpik yüzme havuzunun ilçemizin gelmesinde emeği geçen Sayın Gençlik ve Spor Bakanımıza, milletvekilimize, il başkanımıza ve ilçe başkanımıza Şemdinli halkı adına şükranlarımı sunuyorum. Gerçekten bu gibi hizmetlerin ilçemize gelmekte büyük efor sarf ettiler. Bu hizmetinde ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum'' açıklamasında bulundu.


Geri Dön