26 / 04 / 2024

Haliliye'de çok amaçlı kültür evleri inşa ediliyor!

Haliliye'de çok amaçlı kültür evleri inşa ediliyor!

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol tarafından kırsal mahallelerde başlatılan çok amaçlı kültür evleri inşaatları tamamlanarak, kalıcı eserler mahalle sakinlerinin hizmetine sunulmaya başlanıyor.



Hafta sonu mesaisini kırsal mahallelerde geçiren Demirkol, 8 kırsal mahalleyi ziyaret etti. Anaz, Mamuca, Emirler, Bakımlı, Çiçekli, Mağaracık ve Kalecik kırsal Mahallelerini ziyaret eden Başkan Demirkol, bu mahallelerde mahalle sakinleriyle bir araya gelerek, mahallede yapılan çalışmalara ilişkin görüştü. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Demirkol’un kırsal mahalle ziyaretlerinin son durağı ise Altındamla Mahallesi oldu. Altındamla kırsal Mahallesinde, Mahalle Muhtarı Mehmet Emin Yabir ve mahalle sakinleri tarafından karşılanan Demirkol, mahallede yapımında sona gelinen çok amaçlı kültür evi inşaatında incelemeler yaptı. 

Mahalle Muhtarı Mehmet Emin Yabir, “Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, göreve geldiği günden beri hep ilklere imza atıyor. Bizim kültürümüzde yer alan taziye ve düğünler, eskiden çadırlarda yapılıyordu ve çok zorluk yaşıyorduk. Sağolsun, başkanım göreve geldiğinde bu çok amaçlı kültür evlerinin yapılmasını sağladı. Bizim, Altındamla Mahallesinde de, bir tane yapılıyor. Son rötuşlar kaldı. Bu tesisi, hem iyi günümüzde hem de kötü günümüzde kullanacağız. Başkanımıza geldiği için yaptığı hizmetler için çok çok teşekkür ediyorum” dedi.
 


Geri Dön