26 / 04 / 2024

Halk Bankası'ndan satılık 201 gayrimenkul!

Halk Bankası'ndan satılık 201 gayrimenkul!

Halk Bankası 28 ilde 201 gayrimenkulü satışa çıkardı



Türkiye Halk Bankası 28 ildeki 201gayrimenkulünü satışa çıkardı. Satışa çıkan gayrimenkuller arasında konut, işyeri, fabrika, dubleks konut, tarla, bahçe, zeytinlik, soğuk hava deposu, trikotaj atölyesi, fındık bahçesi ve bina bulunuyor.

Halk Bankası'nın satışa sunduğu gayrimenkullerin konut, dükkan ve küçük çaplı gayrimenkuller olması dikkat çekti. Ortalama rakamların dışına çıkıldığında ise satıştaki taşınmazların en yüksek değere sahip olanı Isparta Eğridir Yolu Atatürk Sanayi Sitesi'ndeki 5 bin 702 metrekare kullanım alanlı soğuk hava deposu oldu. Deponun bir milyon 900 bin TL'lik tahmini bedel ve 57 bin TL'lik geçici teminatı var. Satıştaki en küçük taşınmaz ise 6 bin TL'lik tahmini bedeli ile Balıkesir'deki 3 dönüm büyüklüğündeki tarla oldu.

Halk Bankası'nın satışa sunduğu taşınmazlar arasında İstanbul'dan da 48 gayrimenkul bulunuyor. En dikkat çeken taşınmaz ise 784 metrekare kullanım alanı, bir milyon 150 bin TL tahmini bedeli ve 34 bin 500 TL'de geçici teminatı olan trikotaj atölyesi oldu.

Listede en dikkat çeken satışlardan birisi de  Ankara  Yukarı Ayrancı'da GM Destek Hizmetleri Şubesi tarafından satışa çıkarılan 36 konut bir dükkan oldu. Konut ve dükkanlar birbirine komşu ada ve parsellerde bulunuyor. 

Halk Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre gayrimenkuller Adana, Afyon, Ankara, Antalya, Balıkesir, Artvin, Bandırma, Balıkesir, Bilecik, Bursa, Çanakkale, Denizli, Düzce,   Erzincan, Giresun, Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir, Kastamonu, Kayseri, Manisa, Mersin, Nevşehir, Niğde, Rize, Tokat ve Zonguldak'ta bulunuyor. Taşınmazların satışının ise 20 Mayıs 2010 tarihinde saat 14.00'te teklif sahiplerinin huzurunda gerçekleştirileceği bildirildi.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

28 ilde 201 gayrimenkul satılıyor

28 ilde 201adetlik satış yapmaya hazırlanan Halk Bankası'nın portföyündeki gayrimenkullerin büyük çoğunluğu konut, dükkân ve küçük çaplı gayrimenkullerden oluşuyor.

Bankanın 20 Mayıs 2010 tarihinde gerçekleştireceği ihalede İstanbul'dan 48 gayrimenkul bulunuyor. İstanbul'daki en dikkat çeken taşınmaz ise Avcılar'daki 784 metrekarelik trikotaj atölyesi. 1 milyon 150 bin TL tahmini bedele sahip atölye için belirlenen geçici teminat ise 34 bin 500 TL.

Diğer yandan Isparta Eğridir Yolu Atatürk Sanayi Sitesi'ndeki 5 bin 702 metrekare kullanım alanlı soğuk hava deposu; Halk Bankası'nın portföyünde dikkat çeken bir diğer taşınmaz oldu. Depo için belirlenen tahmini bedel 1 milyon 900 bin TL olurken, geçici teminat olarak istenen rakam 57 bin TL olarak kayıtlara girdi.

Ankara Yukarı Ayrancı'da 36 konut ve 1 dükkândan oluşan toplu satış da dikkat çekenler arasında. Tahmini bedellerin 65 bin TL?ile 170 bin TL arasında değiştiği gayrimenkullerin en küçüğü 66, en büyüğü ise 115 metrekare. Halk Bankası'nın satışa çıkardığı gayrimenkuller Ankara, Isparta ve İstanbul'un yanı sıra Adana, Afyon, Antalya, Balıkesir, Artvin, Bandırma, Balıkesir, Bilecik, Bursa, Çanakkale, Denizli, Düzce, Erzincan, Giresun, Hatay, İzmir, Kastamonu, Kayseri, Manisa, Mersin, Nevşehir, Niğde, Rize, Tokat ve Zonguldak'ta yer alıyor.
Milliyet


Geri Dön