26 / 04 / 2024

Halkbank'tan ayda 776 TL ödeyerek 36 ay vade ile 20 bin TL kredi alabilirsiniz! Başvuran alıyor!

Halkbank'tan ayda 776 TL ödeyerek 36 ay vade ile 20 bin TL kredi alabilirsiniz! Başvuran alıyor!

Ayda 776 TL ödemeli Halkbank Hesabı bulunan kişilere ihtiyaç kredisi verilecek! Başvuru yapan onaylayacak! Halkbank Üzerinden 36 ay vadeli kredi kampanyası şimdi başladı! İşte detaylar...



Kamu bankalarından olan Halkbank üzerinden başvuru yaparak hemen kredi kampanyasından faydalanabilirsiniz. Banka hızlı ve anında kredi imkanından vatandaşlara sunuyor. Kredi alacaklar, Halkbak'ı tercih ederse ve bireysel müşteri ise; bankaya giderek düşük faizli krediye sahip olabilir! İhtiyaç kredisi almak için başvuru yapmak istiyorsanız, şartlara uygun olmanız halinde  20 bin TL'ye kadar kredi alabilirsiniz.
Halkbank tan ayda 776 TL ödeyerek 36 ay vade ile 20 bin TL kredi alabilirsiniz! Başvuran alıyor!İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön