19 / 04 / 2024

Halkbank'tan satılık 195 gayrimenkul!

Halkbank'tan satılık 195 gayrimenkul!

Türkiye Halk Bankası 195 gayrimenkulü satışa çıkardı, ihaleler 8 Şubat 2010'da yapılacak



Türkiye Halk Bankası çeşitli illerde toplam 195 gayrimenkulü satışa çıkardı. Satışlar, ilanı veren Halk Bankası'nın şubelerinde teklif verenlerin huzurunda 8 Şubat 2010 tarihinde saat 14.00'te yapılacak. Katılımcılar tahmini bedelin yüzde 3'ünü geçici teminat olarak ihale öncesi ilgili banka şubesine yatıracak.

Halk Bankası tarafından satışa çıkarılan gayrimenkuller daire, ev, bağ, bağ evi, tamamlanmamış dubleks villa, arsa, işyeri dükkan, çatı katı, fabrika, zeytinlik, villa, incir bahçesi, kargir bina, komple lojman binası, bina, fındık bahçesi, ahşap ev ve bürodan oluşuyor.

İstanbul'da ise satışa çıkarılan gayrimenkuller ise Pendik, Kadıköy, Şişli, ve Silivri'de. Satılan gayrimenkuller daire ve dubleks daire. Pendik'teki daire 75 metrekare 105 bin TL, Kadıköy'deki daire 132 metrekare 340 bin TL, Şişli'deki 145 metrekare 235 bin TL  ve Silivri'deki 90 metrekare 25 bin TL.

Gayrimenkuller Adana, Ankara, Afyon, Aydın, Balıkesir, Batman, Bitlis, Bolu, Bursa, Çanakkale, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce,  Elazığ, Erzurum, Hatay, İstanbul, Aydın Didim, Kuşadası ve İzmir'de bulunuyor.

Satıştaki gayrimenkullerin en yüksek değeri olan Ankara'da satışa çıkarılan 5 milyon 250 bin TL tahmini bedelli fabrika. Sincan Sanayi Sitesindeki fabrika 4 bin 330 metrekare büyüklüğe sahip, geçici teminatı ise 257 bin TL

En düşün tahmine bedelli nokta ise Aydın'da 12 bin 500 TL  tahmini bedelli 12 metrekare büyüklüğünde dükkan  ve İzmir'de Valikonağı Caddesi Üzerindeki 12 metrekarelik büro. Tahmini bedeli ise 22 bin 500 TL.

Satışa çıkarılan gayrimenkullerin en büyüğü ise  İzmir  Bergama'da 47 bin 562 metrekare büyüklüğünde 100 bin TL tahmini bedelli zeytinlik.

Hüseyin Belibağlı/emlakkulisi.com

Basında yer alan diğer haberler;

Halkbank, yirmi şehirde 195 gayrimenkul satacak
Halk Bankası, Türkiye'nin değişik şehirlerinde bulunan 195 gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış için ihale, Halk Bankası'nın ilgili şubelerinde 8 Şubat tarihinde yapılacak. İhale öncesi katılımcıların tahmini bedelin yüzde 3'ünü geçici teminat olarak yatırmaları gerekiyor. 

 Halk Bankası'nın satışa çıkardığı gayrimenkuller, İstanbul dahil 20 ilde yer alıyor. Satışa çıkarılan gayrimenkullerde daire, kargir bina, lojman binası, ahşap ev, villa, büro, işyeri, fabrika ve dükkan gibi örneklerin yanı sıra bağ, bağ evi,  zeytinlik,  incir bahçesi ve fındık bahçesi gibi ilginç örnekler de yer alıyor.
Gayrimenkullerin yer aldığı şehirler ise Adana, Ankara, Afyon, Aydın, Balıkesir, Batman, Bitlis, Bolu, Bursa, Çanakkale, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce,  Elazığ, Erzurum, Hatay, İstanbul, Aydın ve İzmir.

Halk Bankası'nın satışa çıkardığı gayrimenkuller arasında en yüksek değerli olanı Ankara'da 5 milyon 250 bin TL tahmini bedelle satışa çıkarılan fabrika. Sincan Sanayi Sitesi'ndeki fabrika 4 bin 330 metrekare büyüklüğe sahip, geçici teminatı ise 257 bin TL.

En düşük bedelle satışa çıkarılan gayrimenkulün adresi ise Aydın. 12 metrekarelik dükkanın tahmini bedeli 12 bin 500 TL olarak belirlendi. Gayrimenkullerin en büyüğü ise 47 bin 562 metrekarelik alanıyla İzmir Bergama'da yer alıyor.  Zeytinlik için biçilen tahmini bedel  100 bin TL oldu.

Tebernüş Kireçci


Geri Dön