26 / 04 / 2024

Harmony Homes'tan yüzde 50 kampanya

Harmony Homes'tan yüzde 50 kampanya

Bodrum Yarımadası'nın dört bir yanında gayrimenkul inşa eden Harmony Homes inşaat firması, Bitez'de inşa ettikleri Harmony Town'daki merkez binalarında hizmet vermeye devam ediyor.



Harmony Homes yaşanan kriz ile birlikte girdiğimiz yeni yılda ev sahibi olmak isteyenlere özel bir kampanya düzenledi. Ocak ayı boyunca süren kampayada ev sahibi olmak isteyenler satışa sunulmuş projelerden beğendikleri herhangi bir eve liste fiyatı üzerinden yüzde 50'ye varan bir indirimle sahip olabilecekler.

Harmony Homes İnşaat firması Reklam Koordinatörü Seda Tütüncü, 2008 yılının zor bir yıl olduğunu, özellikle inşaat sektörünün yaşanan krizden büyük oranda etkilendiğini belirtti.

Harmony Homes olarak ocak ayı süresince bir kampanya düzenlediklerini belirten Tütüncü, Projeler üzerinden ev almak isteyenlere liste fiyatları üzerinden 31 Ocak'a kadar yüzde 50ye varan indirimli satış yapılacak. Bodrum için 12 adet projelerinin olduğunu belirten Tütüncü, Yalıkavak, Bitez, Gümüşlük, Tuzla'da evler inşaa ettiklerini ve ayrıca Turgutreis'te de yeni başlayacakları bir projeleri olduğunu ifade etti.

Bu projelerden bazılarının bitirildiğini bazılarının ise bitme aşamasında olduğunu söyleyen Tütüncü, düzenledikleri bu kampaya ile "Harmony Homes farkıyla Bodrum'da ev almanın o kadar da zor olmadığını göreceksiniz. www.harmonyhomesbodrum.com adresinden bize ulaşabilirsiniz ve projelerimizi takip edebilirsiniz" dedi.

Geri Dön